Mulighet for ny bane på lista, og det på selveste derby! Vi får ikke ubegrenset med billetter, så her er det førstemann til mølla. Om du velger alternativet «hente selv», kan billetten hentes ved standen til Kanari-Fansen på hjemmekampen mot brann 21.mai.
Billett til vIF away på Intility 2018. Billetten er til ståfeltet, som er for stående, syngende supportere. Selv om det står et plassnummer på billetten gjelder ikke dette. Det er «free-seating» (bare at vi står, da).

Bussbillett

Husk også å kjøpe med bussbillett (du kan legge både kampbillett og bussbillett i handlekurven og kjøpe de sammen). Både bussbillett og kampbillett finner du ved å trykke på linken her:

Billetter til Intility

kr235 tur/retur
  • Glem parkering, glem kø
  • Vi frakter deg raskt og enkelt tur/retur Intility
  • Avreise fra Lillestrøm stasjon fra kl. 16:00

© kfl.no 2001.

Følg oss: