Røa - LSK tirsdag 12.5 kl 1900

Collapse
X
 
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts
  • PetterH
    Seniormedlem
    Myklebust Light
    • Apr 2012
    • 668

    Kamptråd Røa - LSK tirsdag 12.5 kl 1900

    Etter at mange har påpekt at jentene har scoret for få mål i de tidligere kampene kom ketchupeffekten så stor at selv Idun ville vært imponert i gårsdagens kamp mot Klepp.

    Nå venter Røa på bortebane.
    Røa har alltid vært et vanskelig lag for LSK å møte. Først da Røa var i toppen og vi alltid tapte knepent mot de i serie og cup. Og selv om vi har vært i toppen de siste årene så har Røa vært et lag vi har slitt med utifra forutsetningene. Ifjor tapte vi hjemme og spilte uavgjort mot de borte, mens året før så hadde vi en seier og en uavgjort mot de.
    Det at Røa alltid var laget som slo oss ut i cupen tidligere, at vi har hentet Mykjåland, Haavi og Giske fra de, og samtidig overtatt som det nye topplaget gjør at kampen mot LSK alltid er noe som får spillere og trenere til å gi alt i Røa leiren. Deres keeper uttalte i fjor at hun heller ville havne litt ned på tabellen så lenge de slo LSK.
    Som et eksempel så tapte de 6 strake kamper etter at de slo oss 4-1 i egen hall ifjor. Vi hadde som da ikke sluppet inn mål før den kampen.

    Røa kommer fra 2-2 borte mot Stabæk og ligger på en 5 plass på tabellen med 9 poeng.
    Slike kamper som den som kommer nå på tirsdag er et utgangspunkt de elsker. Ligge bak, spille hardt og kontre raskt. Ingenting å tape mentalitet.
    Så dette blir både en fysisk og psykisk batalje for våre jenter. Særlig å omstille seg fra propagandafotballen de viste igår.

    Jeg vet at hele laget er griseklare for å gi Røa juling. Tror de to kampene mot de ifjor svir rimelig bra, og dette skal hevnes.

    Håper mange tar turen og gjør Røa Idrettsplass om til en hjemmebane for jentene.
Working...
😀
😂
🥰
😘
🤢
😎
😞
😡
👍
👎