Hva er det som skjer?

Collapse
X
 
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts
  • hthaug
    Seniormedlem
    Myklebust Light
    • Nov 2004
    • 408

    Spørsmål Hva er det som skjer?

    Det er ikke ofte jeg skriver her inne, men må si jeg er bekymret over utviklingen om dagen. Jeg jobbet når kampen gikk så fikk ikke sett den eller vært med, men utifra alle rapporter jeg har fått med meg så ble vi fullstendig utspillt.

    Dagens mannskap fra RB:
    LSK (4-4-2): Otto Fredrikson – Håvard Nordtveit, Vidar Riseth, Frode Kippe, Lars Kristian Eriksen (Karim Essediri i 28 min) – Magnus Myklebust, Khaled Mouelhi, John Anders Bjørkøy, Bjørn Helge Riise – Arild Sundgot (Nosa Igiebor i 32 min.), Edwin Eziyodawe (Olivier Occean i 27 min.).

    Det er vel bare Karim, Otto og Myklebust av disse som ikke har vært skadet nylig om jeg ikke husker feil. Nå så jeg ikke kampen, så er spent på K-boka, men tror alvorlig talt at flere på laget er mer bekymret for å slå opp en gammel skade enn å gjøre en innsats for laget. Er spillerne som melder seg til tjeneste egentlig 100% klare for å gjøre en innsats?

    Jeg utelukker totalt treneren fordi jeg påstår at Under Uwe hadde vi spillermaterialet i Heinz/Reitmeier/Shane/Koren/Wehrman/Mifsud, men etter dette har vi kjøpt og solgt oss til en dårligere stall. Nordli hadde som alle veit Norges dårligste innkjøpspolitikk som vi fortsatt sliter med, men når vi for eksempel klarer å låne ut Steinar Pedersen når vi ikke har andre forsvarsspillere, så er det noe riv ruskendes galt på Åråsen. Vi var griseheldig med å få lånt Norges største forsvarstalent, men dette kan vel ikke skje hver gang?
    Lillestrøm har alltid vært en klubb med en backfirer som alltid har vært i Norgestoppen, men pr i dag så ser jeg ikke noen som skal kunne f.eks ta over etter Riseth hvis han gir seg etter sesongen. Hvem skal ta arven etter Kippe når han begynner å dra på årene?

    En annen ting som bekymrer meg er at flere av spillerne som har vært her i mange år ikke ser ut til å bli noe særlig bedre enn de var når de kom. Moehli vil jeg trekke frem som det største eksempelet. Myklebust blir aldri bedre, og nei. Han er ikke et talent lenger, det er heller ikke Pål Steffen. Occean demper fortsatt ballen like bra som en murvegg, og det ser ut til at spensten til Arild blir hemmet av ryggplagene hans.

    Nå forsvinner kanskje Riise i løpet av sommeren, og jeg håper at vi får en god slump for han som dekker mer enn lånet fra Lillestrømbanken. Håper virkelig B-B-B har siktet inn noen forsterkninger i sommer, hvis ikke så er det bare å begynne å fristille kontraktene i November.
Working...
😀
😂
🥰
😘
🤢
😎
😞
😡
👍
👎