Siste informasjon før semifinalen!

Collapse
X
 
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts
  • sniper
    Seniormedlem
    Hjelp, skaff meg et liv!
    • Feb 2004
    • 5254

    Siste informasjon før semifinalen!

    Det nærmer seg den sinnsykt spennende semifinalen mellom fugla og vestkantgutta. Her får du den siste infoen du trenger før slaget på Ullevål stadion kl 2000 torsdag 23. september:

    # Alle LSK-fans samles i nedre del av VG-svingen. Inngangen er nr 16, vis a vis t-banen. Ta med ALT av fuglautstyr. Kampbilletter a kr 150/50 kjøpes på LSK-Shopen og Martins fram til kl 1400 23. september. Etter dette får man forhåndskjøpt billetter på LSK-Shopens stand på Martins mellom 1400 og 1730. SISTE frist for forhåndskjøp av billetter er altså kl 1730 på Martins. På Ullevål åpner portene kl 1800. Billettene betales kontant i luka. Ha gjerne akkurat med penger.

    # Det er helt tydelig at noen ser det som en sport å kverulere før en viktig kamp. Vi gjentar før nte gang følgende faktum:

    KFL OG LSK BER ALLE SOM HAR FORHÅNDSKJØPT BILLETTER TIL VG-SVINGEN OM Å TA VARE PÅ BILLETTEN OGSÅ ETTER KAMPEN. DETTE KAN VÆRE ET AV MANGE KRITERIER FOR Å FÅ EN EVT. CUPFINALEBILLETT. DETTE ER SELVSAGT IKKE ET HOVEDKRITERIE, MEN EN AV MANGE SOM KAN FÅ TIL EN RETTFERDIG FORDELING VED EN EV CUPFINALE. LYN HAR IKKE BILLETTSALG PÅ ARENAEN 23. SEPTEMBER, KUN FORHÅNDSKJØP GIR BILLETTER (JEVNFØR ARRANGEMENTSJEF I LYN). RING HELLER ARILD MYKLEBUST PÅ TLF 975 31 931/PETTER OLAFSSON PÅ TLF 415 39 721 FOR INFO I STEDET FOR Å LEGGE HALVSANNHETER OG ANNET TULL UT PÅ NETTET, PUBEN, BYEN OG BYGDA.

    # Bussene har avreise kl 1830 fra Martins. Kjøp bussbilletter på Martins og Shopen til kl 1400 23. september. Etter dette selges bussbilletter på KFL-standen inne på Martins.

    # MARTINS åpner til vorspiel kl 1400. COLLETTS CAFE (Colletts gate 33) er samlingssted for fuglafolket i Oslo.

    # Tre forsangere i svingen. Følg disse før du starter å synge. Syng til krampa tar deg, nå er det alvor !!! MØT OPP TIDLIG, gjerne en time før kampen. Ikke glem at ALLE skal STÅ i VG-svingen.

    ALLE MANN TIL NEDRE DEL AV VG-SVINGEN TORSDAG 23. SEPTEMBER!
Working...
😀
😂
🥰
😘
🤢
😎
😞
😡
👍
👎