Kunngjøring

Collapse
No announcement yet.

Sesongen 2019

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
new posts

 • Det er for lite som henger på greip, det bør være dommen over Lenny så langt. Hvilket jævla pasningsspill skal du utvikle hvis du faen ikke vil ha ballen? Åssen kan man ligge så lavt og satse så mye på kontringer når laget åpenbart mangler fart fremover, der den viktigste offensivt til alt overmål er tregere enn sirup? Vi er ikke engang et middels godt kontringslag. Flere spillere klarer ikke holde seg på beina med ballen i beina og/eller under press. Spesielt Ødemarksbakken går nå Brenden en høy gang. Når du satser så hardt på en stram og defensiv 442, og ikke ser noen verdi i en ung afrikaner som har best forutsetninger av alle de offensive spillerne til å håndtere spillestilen, ja da blir det helt åpenbart for meg at det er krefter i sving i kulissene som ikke trekker i samme retning.

  Bare en klubb uten retning og tro på det de driver med legger seg etter Friday nå. Jeg skrev allerede før første kamp at Dyer burde vært en naturlig erstatter for Smarason, og gjentok at det smarteste nok ville være å beholde ham over sommeren mtp Smarasons skadeutvikling. Nå kan det være flere faktorer som spiller inn og som gjorde at han dro tilbake, og som klubben ikke kan lastes for, men som Kanarivogel skriver burde dette være den soleklare hovedprioriteten. Jeg skriver det igjen, vi har gjennomgående hentet sentrale midtbanespillere som trives best med to andre og ikke kun en. Alt preges av dette, og forverres med den ultralave forsvarslinja.

  Vi er stuck med denne frustrasjonen, klubben er satt i en evig rundans med middelmådigheten der resultater som det i dag langt på vei blir bedømt som godt nok fordi hele lagets identitet forbindes med å ha absolutt null forventninger til noe som helst. Hvem som tar over etter Lenny er uinteressant, det blir bare nok en figur som lapper på noe som ikke går noensteds.

  Comment


  • Surt å se lag som Bodø/Glimt og Viking spille feiende flott angrepsfotball i 4-3-3, mens vi på død og liv skal spille en ultradefensiv 4-4-1-1.

   Comment


   • Opprinnelig skrevet av Kanarivogel89 Vis post
    Her har vi i alle fall alternativer som kunne kommet inn for å krige og slite i Sheriff, Haaken og Brenden. Strålende squadspillere alle sammen
    Det er mye fornuftig i innlegget ditt, men her er jeg totalt uenig. Nettopp bredden i troppen vår er det store problemet, hvilket disse tre understreker. Sheriff er lovende, men har til gode å overbevise. Haakenstad er på OBOS-nivå, og Brenden godt under det igjen. Å tro at noen av disse tre ville ha gjort en avgjørende forskjell er på nivå med å tro på julenissen.

    Comment


    • Opprinnelig skrevet av G-Man Vis post

     Det er mye fornuftig i innlegget ditt, men her er jeg totalt uenig. Nettopp bredden i troppen vår er det store problemet, hvilket disse tre understreker. Sheriff er lovende, men har til gode å overbevise. Haakenstad er på OBOS-nivå, og Brenden godt under det igjen. Å tro at noen av disse tre ville ha gjort en avgjørende forskjell er på nivå med å tro på julenissen.
     Ikke i den situasjonen vi var i. Melgalvis ut for Haaken. Man kan ta Mats på mye, men løpskraften han kunne kommet inn med ville uansett vært bedre enn det surret Aleks dreiv på med mot slutten.

     Hvis vi først skulle prøve å demme opp kunne vi like så godt tatt ut Smara, inn med Sheriff og lagt oss i en treer sentralt. Så kunne TLO fortsatt å krige ensomt på topp.

     Brenden er litt som Haaken. Mangler mye, men jobber knallhardt. Ødemarksbakken er ikke kjent for sine defensive styrker, og surra også voldsomt framover etter hvert. Tviler på at vi hadde tapt noe med å få innpå en heltent og uthvilt Brenden for Øde

     Å sette inn Moses for TLO synes jeg var rart. Et rent spissbytte kom ikke til å ha noen innvirkning på kampen når vi ikke engang klarte å holde i kula og få den opp til spissene.

     Og til sist: Selvfølgelig er ingen av disse ekstremt gode innbyttere å ha, men i nøden spiser fanden fluer. Så stor forskjell er det ikke på Melga/Haaken eller Øde/Brenden at det er bedre å spille med to utslitte spillere enn to uthvilte når vi må stå imot et sånt sinnsykt kjør. Er ikke første gangen det gjøres merkelige taktiske disposisjoner. Krogstad ut på kant mot Mjøndalen var nesten taktisk harakiri. Fredrik uttalte selv i intervju med RB at han skjønte lite av det posisjonsbyttet og at han ikke var spesielt fornøyd.
     Last edited by Kanarivogel89; 19.08.2019, 01:06.

     Comment


     • Overgangsvinduene i Europa stenger om ca 1 uke. Flere er allerede stengt, så med tanke på Mathew må det evt skje noe kommende uke. Om så ikke skjer så er han LSK spiller resten av sesongen. Vedr Fred Friday så kan jeg ikke skjønne annet enn han blir LSK spiller denne høsten om noe spesielt ikke skjer. Nå er jeg litt usikker, men om vi ikke har brukt opp vår utenlandskvote har vi to fine forsterkninger. Økonomisk sett er ikke dette bra da vi har budsjettert med salg av Mathew, men sportslig er det veldig positivt. Nå har riktignok ingen av de spilt matcher på lang tid, så ideelt er det ikke. Hva som vil skje med Moses om Friday kommer blir spennende å se.

      Comment


      • Den store utfordringen er at styret har budsjettert med 6,5 mill i spillersalg i år.
       Så blir ikke Matthew solgt så går klubben på et dundrende underskudd. Og da er det nok ikke rom for å øke utgiftene m.h.t. nye spillere inn.

       Comment


       • Opprinnelig skrevet av banan Vis post
        Den store utfordringen er at styret har budsjettert med 6,5 mill i spillersalg i år.
        Så blir ikke Matthew solgt så går klubben på et dundrende underskudd. Og da er det nok ikke rom for å øke utgiftene m.h.t. nye spillere inn.
        La oss starte kronerulling
        ________________________
        TB

        Comment


        • Underskudd er aldri bra. Samtidig sliter jeg med å matche den sportslige optimismen enkelte plutselig føler på. Vi har tidligere sett en halvslapp og rimelig uinspirert Matthew, og en Fred som var adskillig verre enn det. At noen av de i dagens situasjon vil forsterke oss, vil jeg se før jeg tror.

         Comment


         • Gårsdagen var en meget god dag for Lillestrøm sportsklubb.

          1: Gutt 16 tar seg videre i NM ved å slå Aalesund 2-1. Snur 0-1 til 2-1 på kort tid ved stortalentet Edmund Owusu på 14 år.
          2: Våre rekrutter vinner 9-2 borte mot Leknes etter å ha kommet under med 2-0. Ungt lag og 3 nye mål av Sannes.
          3: La oss inkludere damene. Vinner 3-1 borte mot Arna-Bjørnar
          4: Kvelden avsluttes med vår deilige 2-0 seier i Haugesund!

          Forza!

          Comment


          • Har sett på terminlista for September. Hjemmekampene mot Brann og KBK bør gi 4-6 poeng. Bortekampene mot Bart City og Molde skal i utgangspunktet ende i tap, men håper vi klarer å ødelegge litt for begge to. Ingen er helt umulige med en god porsjon flaks, men de skal i utgangspunktet være hakket for sterke.
           Hvorfor la fakta ødelegge et godt argument?

           Comment


           • Hvilke spillere er det som sliter med å rekke kampen mot Brann (jmfr nyhetstråden https://www.kfl.no/debatt/forum/hove...934#post935934 ) ?
            Antar den ene er DAP. Kan ikke huske at noen gikk ut med skader mot Haugesund. Sheriff fikk seg en liten smell, ble vel tråkket på ankelen men fortsatte å (stor)spille.

            Comment


            • Moses, TLO og Ødemarksbakken har slitt denne uka, men er forventet å rekke kampen. SKM har også slitt litt. DAP er tvilsom, mens DG er ute en god stund til.

             Comment


             • Mathew til RBK ifølge tv2. Synd at han går dit, men det vil redde budsjettet for i år.

              Mer bekymra for om det fortsatt er tid igjen i dette vinduet til å hente noen forsterkninger. Simon har sagt flere ganger at klubben er avhengig av å selge Mathew for å få noen inn, men med salg på deadline day blir det mye vanskeligere.

              Laget gjør det bedre enn på lenge nå, men vi er veldig sårbare for skader og suspensjoner. En spiller eller to som skaper litt bredde i stallen kan være forskjellen på en god og en dårlig sesong i år.

              Regner uansett med at vi bruker noen av pengene på å signere Tamm på fast basis.

              Comment


              • Samtidig ryktes RBK-spissen Botheim til Stabæk. Spilleklar og med nivået inne.

               Comment


               • Og er ikke ønsket om en spiss til egentlig bare et cover for Smarasons fitnessproblemer? Løser ikke Matthew med videre dette egentlig ganske greit? Mer dybde sentralt og en back up-tier. Det må en formasjonsendring til. Er ikke to solide ballvinnere sentralt parret med en dypere playmaker i DAP som kan spre pasninger ut på kantene noe som gir vann i munnen på folk som vil se kontringer?

                Comment


                • Opprinnelig skrevet av GIFKanari Vis post
                 Og er ikke ønsket om en spiss til egentlig bare et cover for Smarasons fitnessproblemer? Løser ikke Matthew med videre dette egentlig ganske greit? Mer dybde sentralt og en back up-tier. Det må en formasjonsendring til. Er ikke to solide ballvinnere sentralt parret med en dypere playmaker i DAP som kan spre pasninger ut på kantene noe som gir vann i munnen på folk som vil se kontringer?
                 jeg tenker at om Matthew blir med oss nå, så kan vi spille mer 4-3-3 / 4-3-2-1, så dette trenger ikke være negativt Økonomisk kanskje litt mer usikkerhet, men håper han signerer ny 2-årsavtale eller noe, så vi kan få et par kroner i januar/neste sommer

                 Comment


                 • En av sullikene/selv-utnevnt-fotballekspert-på-Twitter i Eurosport lanserer Lillestrøm blant taperne på overgangsmarkedet siden vi ikke fikk solgt Mathew. Mener Mathew kommer til å ødelegge utviklingen i gruppa, spesielt for Krogstad som han med tid mener kommer til å bli skjøvet ut på kant.

                  Tror ikke denne Tosterud er klar over at Mathew kan beklé flere roller, deriblant begge kantene samt Smara-rollen, hvor jo dekningen er skrallest. Så har vi nå også dobbel dekning sentralt med DAP/Krogstad/Sheriff/Mathew. Dette har vært en akilleshæl for oss.

                  Vi har fått inn Tamm og med det fått på plass en kruttsterk sentrallinje. Sportslig er det ingen tvil om at vi er styrket av Mathews tilbakekomst kontra eksempelvis en skadeskutt Friday som kun kan spille spydspiss. Økonomisk ville naturligvis et Mathew-salg vært å foretrekke, men jeg er ikke det minste bekymret for det sportslige når vi nå går inn i sesongens siste 11 kamper. Våger meg til å hevde at vi ikke rykker ned i år og dermed har mulighet til å bygge videre på prosjekt Lenny i ro og mak. Jeg ser heller at vi satser på å utvikle den troppen vi har (som jo absolutt er god nok), enn å hente inn en 8-10 spillere (hvor halvparten kun er på lån) slik som Stabæk, S08, Godset, Enga m.fl. har gjort. Slik bygger man ikke klubb
                  Last edited by Kanarivogel89; 31.08.2019, 22:15.

                  Comment


                  • Mike Jensen med rødt kort i dag, og er dermed ute mot oss. Akintola burde vel også vente seg noen kamper.

                   Comment


                   • Kampen mot bartene blir helt annerledes enn mot Brann. Vi kommer til å få mer rom og det passer oss. Så spørs det om vi tørr å stå opp i banen og ikke legge oss på 30m og inn. Blir neppe enkelt å få med seg noe men slettes ikke umulig. Noen svekket er de også med MJ og Akintola ute, men da spiller nok antagelig Trondsen og Helland isteden.
                    Selvom det fortsatt er mulig å klatre etter resultatene atter en gang var heldige i vår favør bør målet fortsatt å være å komme opp på 30p raskest mulig. KBK må slås. Og får vi med oss 1p mot enten bart eller molde samt klarer minst u hjemme mot Glimt er vi der.
                    For en gangs skyld er jeg glad over landslagspause slik at TLO kan prøve å finne tilbake til godt gammelt slag. Håper Lenny finner en vettug måte å bruke Mathew på, for på kant passer han ikke. Heller Øde eller Håken. Spørsmålet er vel heller om han må vurdere dagsformen til hhv Mathew og Smara for hvem av dem som skal ta den plassen. Smara har variert veldig i prestajonene iår og er ikke like selvskreven hvis Mathew kommer tilbake i matchform.
                    Verst tenkelige scenario er at vi kan stå med 1p(KBK) på de 5 neste og da begynner de røde lysene igjen å blinke for alvor. Tror ikke det skjer, ikke mange lag, om noen, som vil legge seg like lavt slik Brann gjorde.

                    Comment


                    • Jeg håper vi henter en spiss utenfor kontrakt raskest mulig. I går viste det seg veldig tydelig at behovet er der, men økonomisk sett er sjansen sannsynligvis ikke tilstede dessverre

                     Comment

                     Working...
                     X