100 % kfl

Collapse
X
 
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts
  • KFL109
    Seniormedlem
    Hjelp, skaff meg et liv!
    • Dec 2003
    • 1958

    100 % kfl

    100 % KFL

    Vi er en gjeng ihuga medlemmer i Kanari-Fansen Lillestrøm i forskjellige aldre som har bestemt oss for å samles på feltet under banneret 100 % KFL. Her kommer seks viktige punkter om hvem vi er:
    1. Som navnet antyder er vi 100 % KFL. Vi vil ikke at KFL skal reduseres til en supporterpolitisk paraplyorganisasjon, men være VÅR fanklubb, den vi føler som vår enhet. Vi vil på alle måter fronte KFLs idégrunnlag. Alle kan være med på tribunemoroa, uansett alder, kjønn, hudfarge og seksuell legning.
    2. Vi er først og fremst stående og syngende supportere. Vi kommer til å stå på mentalitetsfeltet på Åråsen, på den delen som er mot trappa mellom felt B og C, der hvor man har Ken Rune som forsanger. Vi vil bidra til å styrke den delen av tribuna reint stemningsmessig. Vi skal også være til stede på de fleste av LSK kvinners kamper.
    3. Vi vil ha med banneret 100 % KFL på alle LSKs kamper i Eliteserien 2017, både borte- og hjemmekamper. 100 % KFL skal være på 100 % av LSKs seriekamper i Eliteserien.
    4. Vi er glad i pubkulturen rundt KFL og Martins som stampub. Dette er en del av DNAet til KFL. Vi er tilstede på Martins før hver hjemmekamp og vil arrangere biljardcuper m.m.
    5. Vi satser på å hjelpe KFL og LSK med alt som trenges av mobilisering. Vi støtter Junioraksjonen, vi jobber for å få flere på kamper og flere som medlemmer i KFL.
    6. Alle som er 100 % KFL er hjertelig velkomne til å støtte LSK sammen med oss på tribuna. Kjenner du ingen i KFL fra før sørger vi for at du blir inkludert.


    Herved er det bare å ønske alle LSK-fans og Kanaris en riktig god sesong!

    Supporterhilsen fra 100 % KFL ved:
    Ken Rune Nilsson
    Vidar Evje
    Arild Myklebust
    Egil Andresen
    Raymond Pedersen
    Terje Holm
    Vidar Westreng
    Last edited by KFL109; 25.03.2017, 09:58.
    Vidar Evje

  • Funchaloe
    Seniormedlem
    Myklebust Light
    • Oct 2011
    • 511

    #2
    Bra med en ny undergruppe, da det er min mening at undergrupper fører til god stemning. ...selv om det fremstår fra manifestet deres at dere ikke er så glade i undergrupper selv... Correct me if I'm wrong.
    Likevel, jeg håper og forventer at dere blir nok et positivt bidrag til tribunekulturen i Lillestrøm.
    Custodes
    Contra o futebol moderno!

    Kommentar

    Working...
    😀
    😂
    🥰
    😘
    🤢
    😎
    😞
    😡
    👍
    👎