Tidenes største forsangerfelt i KFL søndag 3. Desember

Collapse
X
 
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts
  • KFL109
    Seniormedlem
    Hjelp, skaff meg et liv!
    • Dec 2003
    • 1958

    Tidenes største forsangerfelt i KFL søndag 3. Desember

    Det er klart for en fantastisk søndag. LSK er i cupfinalen, på dagen Kanari-Fansen fyller 25 år. Dette borger for en herlig grasrotsatsing innad i KFL når det gjelder synging på Ullevål.

    I 2005 var stemninga elendig, mens den var sånn OK i 2007. Ingen av gangene greide vi å lage et skikkelig forsangerfelt. Dette må vi klare i år!

    Vi oppfordrer alle kompisgjenger og lokale grupper i KFL til to enkle ting:
    • Ta KFL-bussene inn til Ullevål.
    Pr. 29.11. er det snart solgt 1800 billetter. Majestetisk antall. Alle som er klare for sang oppfordres til å ta bussene som går tidligst fra varemessa.
    • Still deg opp på det midterste feltet på VG-nedre, nær tromma og forsangerne.
    Alternativt rett i nærheten av det. Vi har masse folk som kommer fra hele landet, også Sverige, Danmark og England. Alle er klare til å synge så det gjør vondt i brøstet. Klart, har man med seg fem barn og/eller er litt gammal i kroppen, kan man stille seg på høyre eller venstre side. Men de som føler seg unge til sinns og gira av cupfølelse bør tråkke i gang sine kompiser, synge, hoppe og flagge så det suser etter på midten. Viser folk energi blir andre gira. Så enkelt er det ofte.

    KFL har helt garantert et supert opplegg når det gjelder tifo og forsangeropplegg. Nå er det opp til oss på grasrota å følge opp med mobilisering til tidenes største forsangerfelt. Masse, masse folk er klare allerede, alle andre som kan nås blir utfordra utover uka.

    BLI MED OG LAGE TIDENES STØRSTE FORSANGERFELT I KFL SØNDAG 3. DESEMBER!

    Mvh. 100 % KFL - en ivrig syngegjeng
    Vidar Evje
    Ronnie Hallén
    Arild Myklebust
    Raymond Pedersen
    Ken Rune Nilsson
    Egil Andresen
    Terje Holm
    Vidar Evje

Working...
😀
😂
🥰
😘
🤢
😎
😞
😡
👍
👎