Mobilisering for LSK og Kanari-Fansen lørdag 17. mars

Collapse
X
 
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts
  • KFL109
    Seniormedlem
    Hjelp, skaff meg et liv!
    • Dec 2003
    • 1958

    Mobilisering for LSK og Kanari-Fansen lørdag 17. mars

    Nå nærmer det seg med stormskritt årets første hjemmekamp i Eliteserien, LSK vs. Sarpsborg kl 15.30 lørdag 17. mars på Åråsen.

    Vi som skriver under denne artikkelen står på høyre side av forsangerfeltet, mellom tromme/forsanger og trappa, ved den «lille forsangerstolen «på Felt B.
    I år har vi mobilisert ekstra blant venner og andre nye og gamle kanaris. Vi vil være til stede på Martins på alle kamper, på de tribunemøtene som er og selvsagt på høyre del av forsangerfeltet. Vi oppfordrer ALLE kanaris til følgende lørdag 17. mars:
    • Møt opp på Martins tidlig og dra i gang stemninga. Martins åpner kl 11.00. Fuglavideoer, gratis pølser, rimelig servering, LSK-KAHOOTQUIZ med Arnfinn Fagerli kl 12.30, besøk av LSK og fullt øs med allsangmusikk før vi drar på stadion.
    • Absolutt alle oppfordres til å komme på det ÅPNE TRIBUNEMØTET kl 13.00. Her kan alle stille spørsmål. Still opp og vær med og lage tribunelivet bedre.
    • På Kanari-Feltet oppfordres alle til å være KLOKKA 14.45. Da er vi der før gutta starter oppvarminga. Her er folk for treige, det skaper god effekt hvis synginga starter tidlig. Derfor er det viktig at folk gjør dette.

    I Bodø i går var det bra oppmøte. Rundt 60 kanaris og fuglafans var på plass, ny rekord. Det som nå er viktig er at det BREDE flertall av vanlige kanarifans blir med mer på synginga. Om ikke folk er med på alle sanga, så kan en være med på flere enn før. Så til slutt er man med på alle sanga, samme om man står på Felt a, b eller c. Får man til dette blir stemninga automatisk bedre. Vi oppfordrer spesielt folk til å stille seg på FELT B og være med på et helvetes stort forsangerfelt av ivrige fans. Følg forsangeren og støtt opp om opplegget! Vi ses på Martins og Åråsen.

    Mvh. Vidar Evje, Arild Myklebust og Ronnie Hallén

    Vidar Evje

Working...
😀
😂
🥰
😘
🤢
😎
😞
😡
👍
👎