Facebookgruppe: Ja til supporterpriser på fly! sin vegg

Collapse
X
 
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts
  • merch
    Seniormedlem
    Myklebust Light
    • May 2007
    • 938

    Facebookgruppe: Ja til supporterpriser på fly! sin vegg

    Fant ut noen medkanaris var medlem av denne gruppen. Har ledelsen i K-F vært i kontakt med noen av flyselskapene: Ser SAS har kontaktet Brann/Bataljonen på førsesongen 2009 om man tar utgangspunkt i ett innlegg fra gruppens vegg:

    Brann Bataljonen Bergen er i dialog med SAS ang. et sammarbeid. Det er SAS selv som har tatt iniativet, og om det blir noe supporterbillett som SAS kaller det, er avhengig av respons fra supporterklubbene rundt om i Norge. Det holder ikke bare med oss i Bataljonen. Tror sammarbeidet med SAS kan bære frukter i fremtiden, og det vil bli lettere for oss supportere.

    Pris etc. er litt uvisst enda, men det som kommer til å være bra med en supporterbillett er at en variere hva angang en vil reise med. Sånn at en kan endre avgang i løpet av kort tid om kampen skulle bli flyttet pga TV-sending.



    Kan dere være aktuelt for Norsk Supporter Allianse, evnt Kanari-Fansen å sende en forespørsel til de større flyselskapene om muligheten for noe sånt som dette?

    Ellers oppfordrer jeg flere til å melde seg inn i gruppa som teller ca1500 per i dag.

    lønningsdag er som et one night stand, du får rydda litt opp når de kommer, det er jævlig gøy når det holder på, plutselig
    sitter du der tomhendt med den skamfulle undringen om hva fan skjedde egentlig....
Working...
😀
😂
🥰
😘
🤢
😎
😞
😡
👍
👎