Feiring hele jubileumshelgen!

2. april fyller LSK 100 år, og det skal feires. Det blir ulike arrangementer rundt i Lillestrøm hele helgen.

Fredag på torget

Folkefest i telt på torget i samarbeid med Martins Pub.
Det blir livemusikk med trubadurene Barmates, Jordbakke & Rannug som spiller sine egne LSK-låter og DJ avslutter kvelden. Musikk fra 18:00–24:00.

Lørdag på Lillestrøm kultursenter

Offisielt 100 års-arrangement på Lillestrøm Kultursenter
Programmet starter kl. 18.30 i Teatersalen og fortsetter utover kvelden både i Stjernesalen og i Connect. Se hele programmet og kjøp billetter her.

Lørdag på torget

13:00 Lansering av Jubileumsboken
LSKs 100-årsbok lanseres og signeres av forfatter og Tom Lund på Ark bokhandel på torget

Folkefest i telt på torget i samarbeid med Martins Pub.
Det blir livemusikk med trubadurene Barmates, Jordbakke & Rannug som spiller sine egne LSK-låter og DJ avslutter kvelden. Musikk fra 18:00–24:00.

Søndag i Doktorgården

Fra 11:30 barnearrangement før jubileumskampen
Lillestrøm sportsklubb ønsker alle barn velkommen til egen fest før festen! Alle LSK-supportere skal få en fin oppladning til denne kampen, også barna! Her blir det ansiktsmaling med jubileumstema, fugladisco, drikke og noe å tygge på og besøk fra Kanari-Fansen som forteller litt om hva barna kan forvente seg på stadion.

Kl. 13:40 går alle sammen til torget, der alle som er glad i LSK møtes for å gå i fuglatog bort til Åråsen. Toget vil deles slik at barna og ungdomsavdelingen i LSK går først, og voksne supportere går etter. Toget går fra torget kl. 14:00.

Søndag på torget

Folkefest i telt på torget i samarbeid med Martins Pub.
Kl. 11:30, 100 års-quiz av Morten Stokstad + gjester i form av spillere og historiske personer knyttet til klubben og miljøet. Barmates spiller Fuglalåter.

14:00 – 14:30 Tidenes fuglatog
ALLE som skal på Åråsen denne dagen går fra Lillestrøm torg til Åråsen i tidenes største fuglatog. Toget går fra torget kl. 14:00. Barn, familier og LSK Ungdomsavdelingen går først i toget før voksne og Kanari-Fansen følger bak.

Søndag på Åråsen

15:30 Jubileumskampen: Lillestrøm – Sandefjord
Denne må alle få med seg! Kjøp billetter her.

Jubileumstransporter 2. april

Jubileumstransport er et samarbeid mellom diverse lokale grupper i Kanari-Fansen og Junioraksjonen. Hensikten er å få flest mulig LSK-fans tidlig ned fra diverse steder og til Lillestrøm og festlighetene der på jubileumsdagen. Det eventuelle overskuddet vil gå til Junioraksjonen. Dette er en gjeng ihuga kanaris som samler inn penger for å få flere barn, unge og vanskeligstilte med på Kanarifeltet og på turene til Kanari-Fansen til Fuglas bortekamper. Vi får se an hvordan ting fungerer og så kan det blir flere ganger vi gjør dette i 2017. Det kan bli alt fra store busser til minibusser. Her er rutene vi har satt opp, og vi gjør oppmerksom på at det kan bli endringer.

Rute 1: Starter og henter opp folk på diverse steder på Nedre Romerike mellom kl 08:00 og 09:00. Det blir så en FUGLAFROKOST I DET FRI på Operataket i Oslo fra kl 0900 til ca kl 1000. Der har vi med oss gratis kaffe til alle, og så tar vi med oss mat og drikke etter eget behov. Masse fugler som samles på et av Oslos vakreste steder på jubileumsdagen. Vakkert, vakkert. Skulle det bli litt ruskevær finner vi et annet sted. Fuglafrokost i det fri blir det uansett. Etter dette henter bussen folk på Asker togstasjon kl. 09:30, før den henter folket på Operataket, ved hotell opera, ca kl 10:00. Henter så eventuelle på veien ned i Oslo og nedre romerike. Denne ruta er kun en vei.

Rute 2: Start på Eidsvoll verk/Råholt stasjon kl. 09:45. Tar opp folk i Eidsvoll, Nannestad, Ullensaker, Gjerdrum og Skedsmo kommune. Tilbake fra Keiser fruktmarked kl. 18:15.

Rute 3: Start på Årnes kl. 09:45. Tar opp folk i Nes, Sørum og Skedsmo kommune. Tilbake fra Keiser fruktmarked kl. 18.15.

Rute 4: Start på Hobøl i Østfold kl. 09:00. Tar opp folk i Østfold, Aurskog Høland og Fet kommune. Tilbake fra Keiser fruktmarked kl. 18:15.

Rute 5: Start på Raufoss togstasjon kl. 09:00. Tar opp folk nedover Toten, Hadeland, Nittedal og Skedsmo kommune. Tilbake fra keiser fruktmarked kl. 18:15

Rute 6: Eget opplegg for OKS-kanaris. De stiller opp med masse folk på RB-tribunen på kampen. Salg og opplegg gjennom deres kanaler.

Vi har også to andre ruter:
– Tynset kanaris drar ned lørdag 1. april. Kontakt Arnt Vangen på tlf. 45 20 81 21 for info. Kjører opp igjen etter kampen 2. april, gjennom Østerdalen.
– Glåmdalen kanaris har samla bilkjøring søndag 2. april. De kjører fra Flisa kl. 09:00, ned Glåmdalen, forbi Kongsvinger og ned Romerike. Kontakt Vidar Stenbakken på tlf. 99 34 65 11.

Påmelding, og informasjon om opplegg, priser, stoppesteder osv. Kontakt:

  • Egil Andresen 93 000 264
  • Arild Myklebust 97 53 19 31
  • Ken Rune Nilsson 41 93 62 66