Forskjell mellom versjoner av «Joar Vaadal»

Fra Kanari-Fansen Lillestrøm
Hopp til navigering Hopp til søk
Linje 1: Linje 1:
'''Joar Vaadal''' (født [[2. august]] [[1959]]) er en tidligere Steinkjer-og Lillestrøm-spiller. <br> Joar Vaadal er en av LSKs beste spisser noen sinne. En tanksenter av godt gammelt merke: stor, sterk og knaltøff. Det gjorde vondt å møte Vaadal i dueller. <br> Ekstremt målfarlig innenfor 16.meteren. Trolig den beste "hodespilleren" i eliteserien på 80-tallet.  
+
'''Joar Vaadal''' (født [[2. august]] [[1959]]) er en tidligere Steinkjer-og Lillestrøm-spiller. <br> Joar Vaadal er en av LSKs beste spisser noen sinne. En tanksenter av godt gammelt merke: stor, sterk og knaltøff. Det gjorde vondt å møte Vaadal i dueller. Ekstremt målfarlig innenfor 16.meteren. Trolig den beste "hodespilleren" i eliteserien på 80-tallet.
 +
Joar Vaadal hadde også god teknikk, men manglet noe på hurtighet og kondisjon. Dannet spisspar sammen med [[André Krogsæter]], hvor Vaadal ofte var servitøren. Et samarbeid som resulterte i tidenes beste cupfinale-resultat sett med LSK-øyne, seier 4-1 over [[Vålerenga]].
  
 
Joar Vaadal ble cupmester med LSK i [[1985]] og seriemester i [[1986]]. <br>
 
Joar Vaadal ble cupmester med LSK i [[1985]] og seriemester i [[1986]]. <br>

Revisjonen fra 13. jun. 2007 kl. 23:25

Joar Vaadal (født 2. august 1959) er en tidligere Steinkjer-og Lillestrøm-spiller.
Joar Vaadal er en av LSKs beste spisser noen sinne. En tanksenter av godt gammelt merke: stor, sterk og knaltøff. Det gjorde vondt å møte Vaadal i dueller. Ekstremt målfarlig innenfor 16.meteren. Trolig den beste "hodespilleren" i eliteserien på 80-tallet. Joar Vaadal hadde også god teknikk, men manglet noe på hurtighet og kondisjon. Dannet spisspar sammen med André Krogsæter, hvor Vaadal ofte var servitøren. Et samarbeid som resulterte i tidenes beste cupfinale-resultat sett med LSK-øyne, seier 4-1 over Vålerenga.

Joar Vaadal ble cupmester med LSK i 1985 og seriemester i 1986.
Kåret til årets spiss av VG i 1984.

Joar Vaadal er en av 4 LSK-spillere som har deltatt i et Sommer-OL. Alf Martinsen i 1936 i Berlin. Tom Sundby, André Krogsæter og Joar Vaadal i 1984 i Los Angeles. Vaadal scoret begge målene, da Norge slo Qatar 2-0 i OL-landskampen 2. august 1984, Vaadals bursdag.

Joar Vaadal har 10 A-landskamper og scoret 2 mål for Norge. Debuterte borte mot Island 20. juni 1984.