Klepp - LSK Kvinner lørdag 26.5 kl 15.00

Collapse
X
 
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts
  • PetterH
    Seniormedlem
    Myklebust Light
    • Apr 2012
    • 668

    Kamptråd Klepp - LSK Kvinner lørdag 26.5 kl 15.00

    På lørdag spilles nok en gang en vanskelig bortekamp. Som jeg også skrev i forrige bortekamp mot Amazon så er Klepp på Jæren en slitekamp der man må ta kampen først og deretter satse på finspill.

    I fjorårets oppgjør så tapte vi denne kampen ganske klart. Men lagoppstillingen fra den kampen og det vi sannsynlig stiller til lørdag er to forskjellige verdener.

    Likevel skal man ikke undervurdere Klepp som pdd ligger på en 3 plass på tabellen.

    LSK Kvinner 7 kamper spilt, 6-0-1, 19-7 og 18 peong ( serieledere )
    Klepp 7 kamper spilt, 5-1-1, 22-7 og 16 poeng ( 3 plass )
  • PetterH
    Seniormedlem
    Myklebust Light
    • Apr 2012
    • 668

    #2
    Her er link til hva LSK Kvinner skriver i sin omtale før kampen:



    Utdrag:
    "Det er klart for 8. serierunde og vi skal møte Klepp borte på Jæren. Klepp ligger p.d.d på 3. plass med 16 poeng, bare 2 poeng bak oss. Så det er klart denne kampen betyr mye. Klepp oser av selvtillit etter 7-0 over Fart i sist serierund, hvor Dyngvold scoret hele 5 ganger. Vi vet fra før at kampene mot Klepp på Jæren er av de tøffeste i Toppserien. I denne kampen er det nok ingen klare favoritter, da Klepp som oss har vist at de er et lag å regne med i årets Toppserie"


    Her er hva Klepp skriver i sin omtale før kampen:



    Utdrag:
    "LSK Kvinner kom i fjor på en femteplass og har foran årets sesong forsterket med flere spillere. De store navnene er spesielt keeperen Tinja-Riikka Korpela fra Kolbotn og Cecilie Pedersen fra Avaldsnes. Dette gjorde dem til en av favorittene, og det stempelet har de levd opp til. Jeg har sett dem spille på La Manga og TV-kampen mot Amazon. De er et solid lag som helt sikkert kommer til å kjempe om medaljene helt inn, men vi ønsker å stikke kjepper i hjulene for dem i våre møter med dem.
    På de to kampene i fjor så vant begge lag sine hjemmekamper. Vi vant 3-0 på Klepp, mens LSK vant 2-0 i hallen sin. Vi håper jo selvsagt at vi repeterer resultatet fra forrige hjemmekamp, og dermed passerer dem på tabellen."

    Kommentar

    Working...
    😀
    😂
    🥰
    😘
    🤢
    😎
    😞
    😡
    👍
    👎