CUPEN Hødd -LSK Kvinner tirsdag 5.6 kl 18

Collapse
X
 
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts
  • PetterH
    Seniormedlem
    Myklebust Light
    • Apr 2012
    • 668

    Kamptråd CUPEN Hødd -LSK Kvinner tirsdag 5.6 kl 18

    Sikkert ikke mange som har fått med seg at jentene skal ut i årets første cupkamp imorgen kveld. Bortekamp på Høddvoll.

    Sakset fra hjemmesidene til Hødd:

    Tysdag 5. juni kjem Norges beste damelag Lillestrøm Kvinner, med fem landslagsspelarar, på besøk til Høddvoll i cupen. Hødd Fotball inviterer spesielt alle jentespelerar og jentelag på Sunmøre på kamp. Det blir gratis inngong. For trenarane vert det faglig påfyll etter kampen om jentefotball med LSK-trenar Monica Knudsen og sportssjef Hege Riise, tidlegare VM- og OL-vinnar for Norge.
    Spelarane vil etter kampen stå igjen å skrive autografar, og for trenarar vert det foredrag om jentefotball som startar ein halvtime etter kampslutt.

    Det er tydeligvis stor stas å få jentene våre på besøk.
  • PetterH
    Seniormedlem
    Myklebust Light
    • Apr 2012
    • 668

    #2
    Det ble en sikker og betryggende 9-0 seier på Høddvoll. Ledet 5-0 til pause, fikk brukt spillere som ikke har spilt så mye enda og våre spisser fortsetter å bøtte inn da de sto for 5 av de 9 målene. Herlovsen x 2, Pedersen x 3, Jensen, Burås, Storløkken og et selvmål.



    Som fortalt i forrige innlegg så skulle det være litt opplegg etter kampen. Her er hva Hødd skriver:

    "
    Inspirerande presentasjon frå LSK

    Etter dagens cupkamp var det bankett for spelarar og støtteapparat frå damelaget til Hødd og LSK Kvinner. Rundt 50 var også til stades då Hege Riise og Monica Knudsen holdt presentasjon om jentefotball.
    Spelarar og støtteapparat frå Hødd og LSK Kvinner kosa seg med varmmat og hyggelig prat på banketten etter dagens kamp. LSK Kvinner spelte med seks A-landslagsspelarar, og det var inspirerande for det unge Hødd-laget å møte Norges beste damelaget både på- og utanfor bana.

    Inspirerande var det også for dei rundt 50 som var til stades i festsalen for å høyre foredraget til LSK-trenar Monica Knudsen og sportssjef Hege Riise etter kampen.

    Dei holdt på fram til kl. 22, og fortalte mellom anna om korleis dei jobbar inn mot spelarar, både individuelt og lagmessig. Spennande å høyre, og det vart også mange gode diskusjonar utover kvelden.

    Takk til LSK Kvinner for ein flott og inspirerande dag!"

    Kommentar

    Working...
    😀
    😂
    🥰
    😘
    🤢
    😎
    😞
    😡
    👍
    👎