Ting går vår vei!

Collapse
X
 
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts
  • Franken
    Seniormedlem
    Myklebust Light
    • Apr 2004
    • 1036

    Ting går vår vei!

    Livet smiler til oss kanarifans for tiden. LSK signerer spillere på rad og rekke. Laget spiller bra og tar tre poeng hver kamp.

    Og i tillegg er det gledelig å se at VIF og Brann "kun" klare uavgjort. Dermed ender vi på en 4.plass etter denne serierunden.

    Tøff bortekamp neste runde, men har troen på nye tre poeng i Bodø. Onsdag er også en viktig kamp. Gidder ikke å snuble i cupen så tidlig.

    Livet er herlig om dagen!
    Fra Baillsund
  • jan-erik
    Seniormedlem
    Forumonanist
    • May 2004
    • 171

    #2
    ja jeg veit det er utrolig deilig å ELSKE LSK om dagen .... måtte vi bare få fikset keeper problemet så blir det bra... men egentlig så trenger vi ikke tenke på det heller ser det ut som .. kippe er jo helt konge om dagen...
    men men stå på og syng for fulga og de vil gi oss den mest fantastiske avsluttningen vi bare kan drømme om i slutten av november....

    STÅ PÅ VI GLÆR OSS TIL NESTE KAMP. BARE DET BLIR LITT BEDRE STEMING..
    FORZA FUGLA


    Kommentar

    • Fugla- patriot83
      Seniormedlem
      Myklebust Light
      • Jan 2005
      • 1241

      #3
      Utrolig herlig for tiden!!

      Og for en jobb Uwe har gjort/gjør! Og det sier litt når han synes 7 200 tilskuere i dårlig vær mot Aalesund er dårlig.. Hehe.. Uwe har gjort det veldig bra med å ha klare mål(Være blant de fire øverste i serien og gå for cupen). Deilig å ha en trener med virkelige mål - en som løfter opp hodet og ser fremover!

      Og Fjørtoft som signer den ene spilleren etter den andre, den ene mer imponerende enn den andre. Flott jobba! Klarer å snappe Riise og Olsen foran SK Brann. Dette er to imponerende unge spillere som utvilsomt vil bli positive bidrag for Lillestrøm SK- familien. Bra, Fjøra!

      Kanari- Fansen lager et helvetes liv. Har hørt fra mange som sto i fansen mot Ålesund at de synes det var dårlig liv, men fra andre som satt rundt omkring på stadion og andre som hørte på radioen hørtes det veldig bra ut! Vi må fortsette å lage det helvetes livet vi har laget til nå i denne serien - vi er Norges nest største fanskare - og den beste!!

      Moro å være patriot for tiden!

      Møt opp på "Fort Åråsen", patrioter, støtt fugla frem!!
      -- Lenge Leve Lillestrøm!! --
      Galskap er bare begynnelsen når du blir med...

      En god latter forlenger livet. Værsågod - her er noen minutter ekstra til livet ditt.

      Kommentar

      • gamle-perta
        Seniormedlem
        Hjelp, skaff meg et liv!
        • Sep 2004
        • 2418

        #4
        Det som er det mest positvive er at det ser lyst ut for framtida. I år kommer vi nok fortsatt til å svinge mye i prestasjonene, men det ser veldig stabilt ut fra neste sesong av.
        Tidligere "topper" - blant annet 2001 - kom nesten tilfeldig. Vi hadde nesten alle marginene på vår side. "Middels spillere", som f eks Clayton og delevis Powell, var fikk mye bedre uttelling enn de noen gang har fått, både før og etter. Samtidig rant 2001-suksessen ut med kunngjøringen om at ledelsen ikke ville forsterke foran CL-kvalikken året etter. Dermed ble vi slått til bakken igjen.
        Nå jobbes det langsiktig, spillere hentes inn på bakgrunn av hvor på banen vi må bli sterkere, det er kortere avstand mellom den sportslige og administrative ledelse og helt ned til oss i fansen.
        Alle rundt klubben føler en tilhørighet jeg ikke kan huske maken til siden slutten av 70-tallet.
        Dette er som å bli født på nytt!

        mvh
        perta
        Mvh
        Gammer´n (Per T)

        Kommentar

        Working...
        😀
        😂
        🥰
        😘
        🤢
        😎
        😞
        😡
        👍
        👎