Viking-LSK

Collapse
X
 
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts
  • trigz
    Seniormedlem
    Hjelp, skaff meg et liv!
    • Jan 2004
    • 7048

    Karakterbok Viking-LSK

    Sjanser: 7-4
    Cornere: Tja

    Fortjent tap etter en bedriten første- og ganske brukbar andreomgang. Men samtlige mål kommer som følge av store, personlige feil, og det bekymrer meg dypt.
    1-0: Markeringsglipp
    2-0: Markeringsglipp
    3-1: Essediri står med fingeren i toer'n mens stopperne sideforflytter, og gir Bjarnason all tid i verden til å legge kula i nota.
    4-2: Otto står feilplassert med en mil, og dekker faktisk bortre hjørne...

    Otto 4 - Store redninger fra Ødegaard og Nisja. Absurd inngripen på innlegget forut for 1-0-corneren. Totalt feilplassert på 2-4.
    Essediri 2,5 - Ble tatt med på tur av henholdsvis Bjarnason og Ødegaard time and again. Får en dytt på 0-1, må ta mye skyld for 1-3 og meldte seg aldri på offensivt, heller. Sjeldnere overspilt etter pause, men det hjelper likevel lite. En svært svak kamp av Karim.
    Nordtveit 5 - Har sett ham langt hvassere. i hvert fall før pause. Likevel viktige inngripener ved flere anledninger da, og god etter pause. Minus for glipp på Ijeh-løpet førdennes gigantsjanse i 2. omgang.
    Kippe 5,5 - Tok seg greit av Ijeh både før og etter pause, stort sett. Mye dårlig med ballen denne gangen.
    Eriksen 4 - Tidlig gulkort og elendig første tjue minutter. Spilte seg bra opp, men virket på etterskudd i flere situasjoner. Involvert i forspillet til 1-3, da han var altfor seint oppe i ballfører.
    Mouelhi 4 - Førsteomgangen, på høyreflanken, står omtrent til stryk. Men ofte veldig god etter pause, da han trakk inn i sin vante rolle sentralt på midten.
    Søgård 3 - Håpløs førsteomgang i likhet med makker-Bjørkøy. Glapp markeringa på Skogseid på 2-0. Ut med skade. Stor nedtur etter en god periode de siste ukene.
    Bjørkøy 2 - Banens dårligste før pause. Fikk mye tillit med ballen, men skuslet den vekk utallige ganger. Ble løpende imellom og klarte ikke å justere seg inn. Årsverste.
    BB Riise 6,5 - Herlig frispark, og nok en gang assist, denne gang til Arild. Mestrer venstreflankerollen bedre enn noen andre av våre, og er i godt slag nå. Vanvittig arbeidsinnsats og et par gode skuddforsøk. Har tatt et stort steg videre nå.
    Sundgot 4 - Ble aldri brukt riktig før pause, siden LSK aldri klarte å ta noe tak i kampen. Flott scoring på Riises perfekte ball, og mer involvert innenfor boksen etter pause, imidlertid med blandet resultat. Burde utnyttet situasjonen mye bedre da Kiko (?) vippet ham gjennom på blank etter pause.
    Myklebust 5 - Mye løping på Mykle før pause, men med blandet resultat. En dårlig touch unna å være på blank mot Myhre, og flere frekke initiativ som var håret unna å lykkes. Ned som høyreflanke etter pause, og klarte seg ok også der.

    ->Dosso 4 - Helt på det jevne. Skjønner lite av at han ble byttet ut igjen, det må føles ydmykende.
    ->Ollie - Fikk ikke til stort. Klønet til et par overganger med betongdempinger.
    ->Eddie 5 - Friskt pust for oss. Tør å hente dypt og gå rett mot stopperne med ballen i beina. Ikke langt unna scoring på stillingen 1-2. Håper han starter neste gang.

    Dommer Hauge 3 - Viking fikk en haug med billige, latterlige frispark. Utrolig tynt at en såpass rutinert mann som Hauge lar seg påvirke av Norges mest sutrete, uvitende hjemmepublikum på den måten. Overså en krystallklar dytt på Essediri før Nisjas gigantsjanse og blåste 60/40 i favør Viking gjennom mesteparten av kampen.

    Henning 4: Skjønner at han gjorde få endringer etter Start-seieren. Riktig utbytte av Bjørkøy. Dosso-utbyttet skjønner jeg mindre av. Og hvor ble det av Nosa? Hvis han satt på benken må det ha betydd at han var erklært spilleklar - jeg ville ha slengt ham på ved pause.
    Cuius testiculous habes, habeas cardia et cerebellum
  • ragnarrock
    Seniormedlem
    Myklebust Light
    • Mar 2008
    • 937

    #2
    Takk for K-bok!

    setter stor pris på at du (og andre) legger ned mye arbeid i dette!

    denne gangen sier jeg meg enig i det aller meste, men skjønner ikke helt hvordan du kan mene at Otto's feilplasserinng var grunnen til at 4-2 målet ble en realitet. Så du det skuddet? var jo helt utagbart!!!!! mulig at noen andre på banen kanskje burde stått og passet på vikingspilleren her. men virker nesten som at du gir otto litt trekk kun for det... og det blir litt rart.. (selv om at hvis ballen ikke hadde gått stang in, så kunne han kaaaanskje ha reddet hvis han sto bedre plassert. men blir vel litt teit å gi folk karakterer for ting som kanskje kunne skjedd)
    *Kjempe gutta fighte gutta!!*

    -RagnarRock-

    Kommentar

    • reka
      Seniormedlem
      --==FORUMRUNKER==--
      • Aug 2005
      • 13271

      #3
      Fin karakterbok. Her synes jeg forøvrig Mouheli kunne fått tett på påla for førsteomgang og en klar 5 for andre. Han gjør jo mer defensivt alene enn det bjørkøy og søgård klarer til sammen i 2. omgang, samt at han slår noen virkelige krempasninger (og en beklagelig håpløs bom) som sentral midtbanespiller. Helt sprøtt at fyren kan treffe foten til myklebust på løp med en 40 meters crossball, men er ute av stand til å slå et innlegg i hodehøyde som kantspiller. Denne fyren er for meg en gåte, på samme måte som at Porno-Tanja har drevet klesforretning og Alejandro Fuentes klarte båtførerprøven. Er åpenbart noe malplassert over hele LSK-oppholdet hans, og det er snart på tide vi ser at en midtbanegigant kryper frem fra kokongen som har vært Kiko i så mange år nå.

      Kommentar

      • Kaizer
        Seniormedlem
        Forumsadist
        • Nov 2006
        • 139

        #4
        Opprinnelig skrevet av trigz

        Dommer Hauge 3 - Viking fikk en haug med billige, latterlige frispark. Utrolig tynt at en såpass rutinert mann som Hauge lar seg påvirke av Norges mest sutrete, uvitende hjemmepublikum på den måten. Overså en krystallklar dytt på Essediri før Nisjas gigantsjanse og blåste 60/40 i favør Viking gjennom mesteparten av kampen.
        Hauge kunne gått fått 2, han gav som du sier Viking et hav latterlige frispark, spesielt til Robben kloningen Fillo, jeg blir dårlig av å se hvor lett han faller i stort sett alle situasjoner.

        Assistenten på innbytter siden var ikke til stor hjelp for å prøve å unnskylde Hauge, men dette var en patetisk opptreden.
        "It is the nature of desire not to be satisfied, and most men live only for the gratification of it."

        Kommentar

        Working...
        😀
        😂
        🥰
        😘
        🤢
        😎
        😞
        😡
        👍
        👎