B/G - LSK - Torsdag 01.05.2014 kl.1800

Collapse
X
 
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts
  • Seb.R
    Seniormedlem
    Hjelp, skaff meg et liv!
    • Apr 2006
    • 4159

    Opprinnelig skrevet av ynnor
    Grindhaug i studio følte seg nærmest presset til å si at han var litt enig. Maktaroganse som kun den kanalen kan.
    For å ikke snakke om det superkleine intervjuet/avhøret på et tak i Oslo med Søplas islending.

    Synd dem ødelegger sitt eget produkt. Man prioriterer det evige jaget på skandaler og kontroverser framfor rent fotballfaglig innhold. Kl. 22.45 på en mandag er det rom for å snevre inn målgruppen noe. Det er ytterst få andre enn de som virkelig er fotballinteresserte som gidder å se på da uansett.

    Bortkastet.
    www.sebastianramsland.com
    www.twitter.com/sebramsland

    Kommentar

    • GIFKanari
      Seniormedlem
      Hjelp, skaff meg et liv!
      • Apr 2009
      • 8243

      Ser andreomgangen igjen, og den blir bare mer imponerende. Soleklart vår beste omgang, og jeg skjønner ikke helt hvis noen mener noe annet. For dette er virkelig fotball med en plan, Ødegårds treffsikkerhet og hans eminente crossere gir oss en helt ny dimensjon i spillet, og som et resultat er bevegelsen fremover en helt annen når spillerne faktisk mottar ball i fart og kommer rundt på kantene med innlegg som i all hovedsak er harde og langs bakken. For selv om vi mangler måltyven foran kassa er de langt farligere enn de stillestående høye innleggene som bare gir logikk med en targetspiss på topp, og som mest av alt avslører en stil som ikke fungerer. Vi tar oss så lett forbi første pressledd at Glimt bare detter lenger og lenger ned i banen utover omgangen.

      Fornøyelig å se en midtstopper være såpass dominerende uten egentlig å ha veldig mye typisk midtstopperarbeid å gjøre i det hele tatt, det ser man uhyre sjelden i norsk fotball. Og det er ikke det minste rart forsvarslinja ser mer stødig ut når vi slipper jage så mye ball, også Østli er langt mer offensiv utover i kampen enn han rett og slett har orket før, nettopp fordi vi er kloke med ball og det gir spillerne selvtillit og mer energi. Når Johan etterhvert krydrer med kroppsfinter, chippere og hælspark blir det bare tydeligere. Borte er konsentrasjonssvikt og de dumme feilene, som frispark på feilvendte motspillere. Og når Riise faktisk lærer seg at han ikke trenger slå nøkkelpasninger hver eneste gang han får ballen så blir det enda bedre, spesielt mot utprega kontringslag som i dag.

      Denne blir værende på PVR'en lenge, måtte den få godt selskap. Fortsatt lever RBK-bortematchen og Molde-kampen hjemme fra i fjor.

      Kommentar

      Working...
      😀
      😂
      🥰
      😘
      🤢
      😎
      😞
      😡
      👍
      👎