Karakterboka; Fugla-Lyn

Collapse
X
 
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts
  • Grusom B
    Generalissimo Bellisimo
    Hjelp, skaff meg et liv!
    • Nov 2003
    • 6248

    Karakterboka; Fugla-Lyn

    Tenkte jeg skulle tilrøve meg et lite gjestespill/comeback som kampanmelder, så får vi se hvor ofte jeg gidder heretter(du er selvsagt mer enn velkommen til å legge ut din egen, trigz).

    Vi hopper rett på sak, jeg har kvinnfolk å ta meg av.

    Heinz: 7

    Jeg føler meg tryggere og tryggere på jenta vår for hver kamp som går. Hun har begynt å opptre med en selvtillit og trygghet som ofte var på ferie i fjor, og er fryktelig uheldig som får et mål i mot da snublefot fikk målet sitt. Solid i feltet. Kanskje Uwe har et poeng når han noe subjektivt påstår at vi har seriens beste keeper?

    Danton: 5

    Relativt grei kontroll på Hoffern, som jeg forøvrig digger, noe som muligens skyldes at Hoffo ikke alltid spilte på sida hans. Pussig, det der. Fortsatt skrøpelige innlegg, noe som er et enormt ankepunkt i forhold til videre fast plass. Dette var som corn flakes uten banan og syltetøy, altså helt greit.

    Porr-Shane: 5

    Les over, bytt ut Hoffo med Holmen. Og Corn flakes med All Bran, for variasjonens skyld. Også er det jo så godt for magen, det er visst nok med fjorten dager før man ser resultater. Kelloggs ass...W-o-w!

    Ram Back: 5

    Jeg, og Fritte med meg, synes Rambekk har vært dårlig i år. Vi liker ham, han er jo så kjekk og stilig, men han har ikke vært bra. Sliter med underlaget, og hadde det ikke vært for at han møtte seriens femte dårligste spiss(gjett vilt hvem de fire som er rævvaere er) ville han slitt tungt. En monstertversoverpasning som nesten gjorde skrittet mørkt og vått av frykt; slutt med den slags. Det er ikke noe popt.

    PSA: 6

    Altså, Lyn var rævva fremover, og PSA hadde bedre kontroll og er raskere enn Anders, så dermed slipper han unna med en sekser i dag. Den er svak, by the way.

    Kenguru-Kasey: 5

    Fra det absurd elendige til det sublimt deilige i dag. Har et overblikk som ikke ligner noenting, da med unntak av nonchalansen hans. Lyns mål er helt og holdent hans, men hvis vi trekker fra den og en tre-fire andre elendige prestasjoner sitter vi igjen med toppklasse. Pressa inn 2-1 via en eller annen Lynfrøken på et tidspunkt av enorm betydning rent mentalt sett. Skjerpe konsinga, gammern.

    Espen: 6

    Som Kasey en og annen pasningsfeil, men jobber som vanlig fullkomment utrettelig, og bidro faktisk for første gang i sin karriere til at Øyvind på TV2(drittkanal) fikk dra fram yndlingskommentaren sin om lekre detaljer med en demping og påfølgende volleyskudd, som desverre ikke traff annet enn ikke-rastafarianer-lenger-eddie. Fullt godkjent.

    Lillebror: 7

    Uheldig som gikk av banen med bare en målgivende etter en flott andreomgang hvor han viste seg fra sin mest vingsexy side. Fine forseringer og gode innlegg, men noen pasningbommer som gresset må ta skylda for. Når formen kommer blir han tippeligaens beste ving, eventuelt indreløper. Hvem faen er Marek Sapara?

    Supermann: 7

    Gjennomført herlig å se godgutten fra start igjen, faktisk mener jeg han burde fått sjansen for lenge siden. Har en fot som svarer til alle klisjeer om myke ting i verden, fra silke til pupper(puppemyk pasningsfot...ingenting som er bedre enn å kombinere det beste i livet, her representert ved henholdsvis fotball oooog pupper). Mere-mere-mere!

    Magnus: 7 BB

    Herlig scoring, herlig spiller, herlig frekkhet, herlig glede når han ble bytta ut. En Myklebust med mer rutine, altså om et par år, kommer til å bli en stjerne av de sjeldne i Lillestrømformat. Er ikke nok involvert, men når han er det er det klasse over hele linja. Jeg har spådd ham som årets hit, og så langt er det ingenting som tyder på at jeg tar feil(that'll be the day...).

    OO: 5

    Er stor og sterk, og god, sånn som sjokolademelk. Hei, kom igjen a! Hva er vel en karakterbok uten litt humor på rasebasis? Jo, det skal jeg si deg. Politisk korrekt. Og det liker vi ikke. Herlig brasseforsøk, en meter ned og årets mål ville vært et faktum. Sweet. Kommer ikke ofte nok i posisjon, og misbruker sjansene han får, men tendensene er der, og vi kommer til å se mange flere mål av godgutten med the lazy tongue utover sesongen.

    Subs:

    Arildodildo: 7

    Kommer inn og gjør det han skal(og gjør best), scorer mål og kommer til sjanser. Mer er det ikke å si om den saken.

    Husar:

    Et minutt... Burde fått flere.

    Tomtomtomtomtomtomtomtom: 6

    Vi går for scoring når vi leder, og det er gull verdt, kanskje etterhvert også bokstavelig talt. Jeg digger mannen jeg, enkelt og greit.

    KFL:

    Denne overlater jeg til noen andre, fordi tv2 er en møkkakanal som ikke kan å produsere lyd. Aner ikke om dere var bra eller ikke, men på tv hørtes bajstionen like ofte som KFL. Ikke lovende.

    Konklusjon:

    Fortjent seier mot et lag vi er mye bedre enn. Som i tidligere kamper er det perioder hvor vi er elendige, men dette tror jeg skyldes innspillingen av nytt system. En del slurv hist og pist, men igjen, dette kommer med tiden. Jevnt over gode prestasjoner, ingen utmerket seg noe overvettes med mulig unntak av Myklebust, som er en stjerne in the making. Kjipt å få første spillemål i mot på en tabbe, men det betyr om ikke annet at vi er pottetette bakover selv uten Kong Steinalder, Norges beste stopper. Herlig å se Heinz levere en ny bunnsolid kamp. Hvis vi ikke har fornyet kontrakten hans allerede, er det på høy tid å få fingeren ut av anus og slenge på bordet et forslag.

    Takk for seg, nå må jeg visst løpe å kjøpe marshmellows og husmorporno til kjerringa.
    Last edited by Grusom B; 30.04.2007, 21:33.
    Ni principe ni rey...

    D10S!
  • Superstefan
    Seniormedlem
    Hjelp, skaff meg et liv!
    • Apr 2006
    • 2180

    #2
    Hvis LYN ble hørt like mye som kfl må de hatt mikrofonen oppirompa for jeg hørte ikke en dritt fra dem og synes kfl hadde en flott dag på stadioen.
    Fotograf Kreativ Kanaris

    KK på youtube Subscribe,rate and appreciate

    Kommentar

    • veiron
      Seniormedlem
      Hjelp, skaff meg et liv!
      • Nov 2003
      • 6267

      #3
      Var veldig bra trøkk på feltet i dag!! Og Bastionen holdt jo kjeft omtrent i hele kampen. Tv2 er så jævlig ræva til å gjenskape stemningen på stadion! Møkkakanal!

      Kommentar

      • Lars
        Seniormedlem
        Hjelp, skaff meg et liv!
        • Feb 2004
        • 6156

        #4
        Ser matchen i opptak nå. Man kan høre enkeltstemmer i Bastionen, men man hører såvidt når 2000 kanaris trøkker til for fullt. Håpløs produsering.

        Jeg gir oss en 8er i dag. Meget bra trøkk i store deler av matchen. Starten av 2. omgang trekker litt ned.

        Kommentar

        • Ola
          Seniormedlem
          Hjelp, skaff meg et liv!
          • Dec 2003
          • 1651

          #5
          Ola's stjernebørs:

          *** Magnus Myklebust
          - For en herlig frekk liten stor mann! Han skaper ting på egenhånd, og gjør det uventede. Med hell og dyktighet. Han kommer ikke til å bli stor, han ER stor.

          ** Dan Anton Johansen
          - Ja, dere hørte riktig. 5'ern fra denne børsen er utopi. Han hadde en nesten feilfri kamp, beholdt roen og var i stand til å spille seg ut ved flere anledinger. Han bidro ikke nok offensivt, men det driter jeg i. Det defensive er det desidert viktigste for en back.

          * Sundgot
          - At Sundgot får en stjerne av meg med 20 minutter(?) spilletid forteller alt om hvilken strålende kamp han gjorde. Følg med på løpene til Arild, han er klok som en professor og bestemt i de avgjørende faser.

          Kommentar

          • KFL41
            Seniormedlem
            Hjelp, skaff meg et liv!
            • May 2004
            • 3648

            #6
            Jeg synes OO var god idag. Manglet bare målet. Etterhvert vant han alt av dueller og spilte opp lagkamerater.
            Last edited by KFL41; 01.05.2007, 10:51. Begrunnelse: Sett kampen i reprise...

            Kommentar

            • WAK
              Seniormedlem
              Myklebust Light
              • Jul 2006
              • 960

              #7
              Enig i det meste du sier Grusom B bortsett fra karakteren til Riise og Wehrman.

              Riise fortjener ikke en sjuer og Wehrman fortjener bedre enn en femmer.

              Kommentar

              • Canário
                Seniormedlem
                Myklebust Light
                • Sep 2005
                • 1471

                #8
                Opprinnelig skrevet av KFL41
                Jeg synes OO var veldig god idag. Manglet bare målet. Etterhvert vant han alt av dueller og spilte opp lagkamerater.
                Enig. Occean mørna Lyn-forsvaret for Sundgot og bant opp mange forsvarere som derav skapte flere gjennombrudd for blant andre Myklebust. Ankepunktet må være at han til tider lå veldig langt ned i banen og da er det langt fram til mål. Occean må ligge foran goalen og fortsette å komme til målsjanser. Ganske klassisk, på samme måte som Sundgot, å bomme på sjanser for så å score i neste kamp. Sundgot pleier jo òg å bomme på om lag halvparten mer enn det han scorer. Alle spisser misser og Occean-målene vil komme når laget hever seg og rytmen i angrepsspillet blir bedre.
                Last edited by Canário; 30.04.2007, 23:42.

                Kommentar

                • kunden
                  Seniormedlem
                  Hjelp, skaff meg et liv!
                  • Jun 2005
                  • 2311

                  #9
                  Fra øverst på Felt G, som er nærmest bortesupporterne, så hører man selvsagt
                  dem best. Lyn skal ha for at de lager et ganske bra liv, men de kan eier jo
                  ikke selvrespekt når de har rappa favorittstevet til fienden(enga). De holdt det gående selv da nederlaget var et faktum så det er et pluss.
                  KFL har ikke spesielt gunstig plassering med tanke på å fylle hele stadion med lyd.

                  Kommentar

                  • Marius_LSK
                    Juniormedlem
                    Bøffel
                    • Mar 2007
                    • 28

                    #10
                    KFL sang bra denne kampen!
                    Hørte ikke Bastionen en eneste gang hele kampen!
                    ULTRAS LILLESTRØM!

                    Kommentar

                    Working...
                    😀
                    😂
                    🥰
                    😘
                    🤢
                    😎
                    😞
                    😡
                    👍
                    👎