Kamptråd Stabæk - LSK, 30.04, kl. 19:00

Collapse
X
 
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts
  • Boing
    Seniormedlem
    Myklebust Light
    • Dec 2005
    • 711

    #81
    I dt ene klippet på vg-realitydritten så står arne å sier unnskyld for å ha vært litt hard med kjeften!!!!!!!! For helvete da, hvis sjefen ikke kan være forbanna etter en drittkamp så for vi heller bytte ut både trener og spillere. Vi driver med barnehage og har kosestund på åråsen for tiden, for voksne "proffe" fotballspillere. Faen ta den gjengen....

    Kommentar

    • Sommerfugla
      Juniormedlem
      Ferskenpels
      • Apr 2018
      • 3

      #82
      Neste ligaseier kommer tidligst i september. LSK er vel det eneste laget som har overlevd kronisk nedrykksplass år etter år, og for hvert år de holder seg i eliteserien så øker sjansen for nedrykk året etter. Stabæk vil nok få flere poeng avstand til LSK, Sandefjord og Start blir det interessant å følge med på, Bodø/Glimt også.. Bare å kutte antall lag i eliteserien fort som faen, er så kjedelig å følge med på..

      Kommentar

      • mrognan
        Seniormedlem
        Myklebust Light
        • Aug 2008
        • 845

        #83
        Hvor mye kan det koste å hente inn Nils Arne Eggen et par måneder for å lære bort litt samhandling? Gutta i gult oppfører seg som om det er første gang de spiller sammen. Norgesrekord i feilpasninger og misforståelser?
        Morten

        Kommentar

        • Wanker
          Seniormedlem
          Myklebust Light
          • Aug 2005
          • 632

          #84
          Opprinnelig skrevet av mrognan
          Hvor mye kan det koste å hente inn Nils Arne Eggen et par måneder for å lære bort litt samhandling? Gutta i gult oppfører seg som om det er første gang de spiller sammen. Norgesrekord i feilpasninger og misforståelser?
          Ved siden av ballwatching og feilplassering i forsvarsleddet, er dette det som irriterer meg mest. Pasningskvaliteten suger stort, ballen går direkte på, eller bak medspiller, når den skulle gått foran. Eller alle pasningene på medspilleres "gale" fot - helt unødig setter man kolleger i en vanskelig situasjon.
          På tide å kutte litt ned på styrke og løping og heller ha noen rolige ettermiddagstreninger som fokuserer kun på samspill og bevegelser? Mye kan også gjøres ved videogjennomgang, ref klippet hvor Arild snakker med Fredrik og Matthew om at M må komme fram i banen. (Tror Matthews scoring i dag kom på grunn av den samtalen. Men den burde ha kommet for over et år siden!)
          Hunter S. Thompson:

          There is an ancient Celtic axiom that says ‘Good people drink good beer.’ Which is true, then as now.
          Just look around you in any public barroom and you will quickly see: Bad people drink bad beer. Think about it.

          Kommentar

          • Hamburg & Kanari
            Seniormedlem
            Hjelp, skaff meg et liv!
            • Aug 2005
            • 3006

            #85
            Kunne det vært en tanke å hatt en egen offensivtrener? Vi spiller uansett ikke 'totalfotball'... enig i forrige talere, det må fokuseres på samhandling offensivt. Det hjelper ikke å kontre raskt, om ballfører ikke har filla peiling på hva han skal gjøre med kula. Lehne Olsen ser virkelig hjelpesløs ut nå. Han er et sørgelig syn der han går i offside gang etter gang og ikke får til NOE av det han prøver seg på. Han MÅ benkes. Gary Martin fra start, der synes gode takter og tror hen er typen som kan bli enda bedre om han får spille MYE. Den spilletid TLO har fått i år, burded tilkommet Gary Martin, mener jeg. Lehne Olsen ser mer og mer ut som et feilkjøp. La han få spille litt andrelagsfotball, og kanskje få tilbake formen og godfølelsen med (forhåpentligvis) noen goaler der.

            Idag burde vi også gått får 2-0, og fortjente det kanskje også. Synd at Martins forsøk ikke er stanga-inn, da kunne vi fått litt underholdning og en komfortabel hjemmeseier- for en gangs skyld. Istedenfor neglebiting. Sandefjord holder en slik kvalitet at vi burde utklasset de, men uten samhandling og offensive strukturer / flyt... blir det bare 1-0.

            Igjen, mot sånne lag bør vi tenke litt Bayern München: alt annet enn fire-fem vs null er faktisk rævva og altfor dårlig.
            Dette er LSK, fantastiske LSK, vi skal ikke bare 'skrape oss vider' fra kamp til kamp og år etter år. Vi skal være hatet, for alle de poenga vi knabber fra hele resten av fotball-Norge. Fordi vi er i toppen år etter år. DET er LSK.

            I hockey spiller man for å vinne hver periode. Våre spiller med innstillingen til andre omgang at det står 0-0 og at vi MÅ score mer for å vinne-vinne tilskuernes hjerter/underholde.
            LSK Norges beste lag

            Kommentar

            Working...
            😀
            😂
            🥰
            😘
            🤢
            😎
            😞
            😡
            👍
            👎