Karakterbok, Sandnes/Ulf - LSK

Collapse
X
 
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts
  • MortenA
    Seniormedlem
    Hjelp, skaff meg et liv!
    • Apr 2007
    • 3384

    Karakterbok, Sandnes/Ulf - LSK

    Frustrerende kamp hvor S/U ligger med tre stramme forsvarslinjer dypt på egen halvdel. Mest frustrerende fordi dette er et scenario vi kommer til å møte ofte denne sesongen, og vi virket uforberedt. Det var altfor lite bevegelse foran ballfører, noe som gjorde det enkelt for S/Uå forsvare seg. RBs karakter i parantes.

    Mads Christiansen: 5 (5)
    Lite å gjøre utenom scoringen som ikke er hans skyld.

    Aleksander Melgalvis: 4 (4)
    Gjør stort sett en grei jobb. Kommer på etterskudd i forkant av S/Us scoring og gir opp. Ofte med fremover, men lite sluttprodukt.

    Marius Amundsen: 5 (5)
    Trygg å ha på banen med farten sin når vi ligger så høyt. God kontroll hele kampen.

    Tobias Salquist: 4 (4)
    Stort sett kontroll, men får skylden for scoringen imot. Tar den diskusjonen i tråden til Marius da dette ikke er et nytt fenomen. Savner flere bevegelser forbi første pressledd i kamper som dette.

    Simen Kind Mikalsen: 5 (5)
    Grei førsteomgang, men veldig usynlig i andre før scoringen. Uten scoringen hadde han nok landet på 4. Stort sett grei kontroll bakover.

    Kaan Kairinen: 5 (6)
    God med ball, men ble ofte stillestående. Fikk et par gode sjanser og burde nok hatt en scoring.

    Ifeanyi Mathew 5 (6)
    Isolert sett spilte nok Mathew til en 6er, men det er han som skal sette tempoet i laget, og det klarte han ikke. Han fikk ikke mye hjelp av medspillere som altfor ofte beveget seg inn i et rom og så stoppet opp. Bør etter min mening dirigere laget i større grad.

    Fredrik Krogstad: 5 (5)
    Løper som alltid mye. Kanskje litt for mye. Beveger seg over hele banen og gjør også jobben til medspillere. Ikke like offensiv i løpene sine, og bør kanskje spare litt energi til disse også.

    Daniel Gustafsson: 4 (4)
    Ikke like skarp som i vinter hvor han gjorde mye bra sammen med Knudsen og Ranger. Håper Rangers (forhåpentligvis snarlige) retur gjør at han hever seg til det nivået vi har sett fra han tidligere.

    Thomas Lehne Olsen: 4 (5)
    Tydeligvis ikke i form om dagen. Konstant på etterskudd og generelt ufarlig. Når arbeidsinnsatsen fra hjemmekampen er borte er det lite igjen. Vurderte sterkt å droppe helt ned til 3, men manglende bevegelser bak han redder han. Hvordan RB klarer å gi han 5 er for meg et mysterium.

    Ebyie Moses: 4 (5)
    Aktiv i første omgang, men blir litt for het rundt 16-meteren. Kommer til to gode sjanser, men kan komme til mange fler den dagen han begynner å spille vegg på løp inn i boksen.

    Torbjørn Kallevåg: 5 (5)
    Frisk pust når han kommer inn, og skyter i stolpen før scoringen. Ikke like god i et lag som slet med å finne kombinasjonene.
    Hvorfor la fakta ødelegge et godt argument?
Working...
😀
😂
🥰
😘
🤢
😎
😞
😡
👍
👎