Kanari-Fansens Svar På Lsk-sikkerhets Redegjørelse !!!

Collapse
X
 
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts
  • sniper
    Seniormedlem
    Hjelp, skaff meg et liv!
    • Feb 2004
    • 5254

    Kanari-Fansens Svar På Lsk-sikkerhets Redegjørelse !!!

    Som mange har fått med seg ble det noe ampert under og etter kampen i Drammen. LSk har gitt sin redegjørelse, her kommer KFL med noen oppklarende punkter.

    - Det var en veldig hyggelig stemning i Drammen. God tone før kampen, masse folk og bra stemning blant kanarifolket.Politiet i Drammen hadde valgt en slags cowboylinje der man omtrent frykta tredje verdenskrig, derfor ble det en noe overdreven spaning fra taket på kiosken.
    - Ute i andre omgang ble det kasta en gjenstand ut på banen. Dette var IKKE fra noen i UFC.
    - Etter Kikos utvisning gikk en i UFC bort og tuppa i gjerdet, som hundrevis av andre folk i svingen. Politiet overreagerer her helt og skaper en situasjon. Når du er forbanna på en tribune kan du tuppe i et gjerde, sånn er supporterlivet og sånn skal det være.
    - Vaktene til LSK viser seg her fra en dårlig side. Trusler blir framsatt mot diverse personer. Vi nevner " Du skal ikke inn på Åråsen mot Lyn.--- Jeg gir meg ikke før UFC og deres likesinnede er ute av Åråsen. Dette er TOTALT UAKSEPTABELT. Nå må visse personer i vaktstyrken til LSK gå i seg sjøl, man har INGEN rett til å forfølge folk på grunn av noe som skjedde i fjor etc. Vi hadde vår interne sak i fjor, med alt styret mht blussinga i Molde etc, men det er vi ferdig med nå. UFC er nå en meget positiv faktor i KFL. Paradoksalt nok er de meget pasifistisk anlagt, noe som gjør bråkeanklagelser mot dem ganske så komiske.

    Et møte mellom diverse folk fra KFL-styret, LSK-sikkerhet, tribunegruppa, Ufc m.fl hadde et møte lørdag 28/4. Det ble et veldig bra møte der hovedpunktene vi ble enige om var :

    - Vi må stå samla som EN klubb. Alle må gi sitt bidrag for at LSK og KFL skal ha et bra samarbeid. Gammalt grums må legges i skuffen.
    - Det blir oppnevnt to personer fra LSK-Sikk som skal være hvovedansvarlig for KFL hjemme og borte. Disse skal ha tett kontakt med KFL sånn at man får et mest mulig optimalt samarbeid.
    - På bortekamper velger KFL og LSK-sikk ut de vaktene vi vil ha. Bedre med 4 som gjør jobben enn 12 som ikke passer.
    - Vi kommer også til å lage et " kjøreskjema " for hvordan ev tribunekonflikter skal løses. Dette for at man skal ha en mal på hvordan vi vil ha det.
    -LSK og KFL vil finne vår egen linje for hvordan vi vil samarbeide. Det siste året har det vært litt mye vekkelsespredikanter fra politi og NFF rundt om i Norge og fortalt klubbene hvordan de skal håndtere dette. Det man helt glemmer da er at supportermiljøet i Norge er veldig forskjellig fra sted til sted. For eksempel Brann og LSK har faktisk to helt forskjellige strukturer på fanmiljøet, da må sikkerhetsarbeidet legges opp forskjellig.

    KFL vil legge til at nå er det på tide at man får en mest mulig proff vaktstyrke på Åråsen. Ja, det koster Per Berg og co litt penger, men det må man greie med 10 000 i snitt og god økonomi. Enkelte steder i Norge har man dette og du ser forskjellen med en gang. Vi tror uansett at dette blir et bra samarbeid mellom KFL og LSK, nå leder vi serien og SAMMEN skal hele LSK-familien sørge for at det blir tidenes år på åråsen.

    FUGLA PÅ TOPP !!!

    Mvh Kanari-Fansen
  • _Jonern
    Seniormedlem
    Hjelp, skaff meg et liv!
    • Jan 2004
    • 4377

    #2
    Bra skrevet
    ..................

    Kommentar

    • Lars
      Seniormedlem
      Hjelp, skaff meg et liv!
      • Feb 2004
      • 6156

      #3
      Som vanlig bra skrevet av Mykle. Han legger fram saken nøyaktig slik vi i UFC også ser den.

      Forøvrig veldig enig i det siste, det er på høy tid at LSK bruker noen kroner på en vaktstyrke med litt peiling.

      Kommentar

      • Ballkunstneren
        Seniormedlem
        Myklebust Light
        • May 2006
        • 780

        #4
        Takker mye for denne forklaringen. Takk for støtten!

        Kommentar

        • Harald_88
          Seniormedlem
          Myklebust Light
          • May 2006
          • 550

          #5
          En veldig bra forklaring, godt å få fram den hele og fulle sannhet på saken!
          Alt For Fugla

          Gå Av Grønlund

          Kommentar

          Working...