Derfor hater jeg Vålerenga

Collapse
X
 
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts
  • Grusom B
    Generalissimo Bellisimo
    Hjelp, skaff meg et liv!
    • Nov 2003
    • 6248

    Derfor hater jeg Vålerenga

    Jaddajadda, dette hører hjemme i generelt. DRIT I DET OG HØR PÅ MEG!

    Jeg har nettopp lest tråden om å klappe hvis du hater enga(klapp klapp, forresten). På denne tråden er det en og annen grinebiter ute og kritiserer folk for å vie oppmerksomhet til et så, i deres øyne, uinteressant tema. Dette er de samme folka som messer om "å støtte fugla, gutta, drit i Enga 'a", og som blir sure når noen setter igang "har ei gammal tante". For å avslutte denne vesle avsporingen og komme tilbake til det jeg opprinnelig hadde tenkt å skrive om: dere er dumme, og burde lære dere at det er godt å ha noen å hate, spesielt når dem fortjener det så mye som hva VIF gjør.

    Og nå; over til noe helt annet. Ok, det har en sammenheng da, så det er kanskje ikke noe helt annet. Men litt annerledes er det. Here goes.

    Altså, hvorfor hater jeg Enga? Er det fordi klubbens tilhengere er oppblåste, blærete og selvgode? Joda, forsåvidt. Er det fordi de konsekvent ansetter folk i lederstillinger(ikke nødvendigvis bare trener)
    etter hvor provoserende væremåte de fremviser? Jovisst, det også.
    Er det fordi spillerne alltid lager bråk? Nei, det er bare gøy. Så kanskje jeg hater dem siden alle b og c-kjendiser i Norge finner det nødvendig å stille opp i Se og Hør med VIF-skjerfet dem kjøpte for anledningen, for å fortelle om sin kjærlighet til enga? Jo, det er en faktor.
    Eller kanskje det er fordi deres økonomiske rot aldri får de konsekvenser de burde, mens andre klubber med økonomi som er mye sunnere blir skadelidende? Ah, her er vi inne i sakens kjerne. Hovedårsaken til at jeg hater VIF er å finne her:
    Vif har i alle år (ihvertfall de årene jeg har vært gammel nok til å få med meg slikt) fått spydd inn penger i klubben, og har hele tiden fått fordelaktig behandling fra både NFF og riksmedia.

    First things first: At folk med mye penger spyr penger inn i favorittklubben sin, det er helt i orden. Det hadde jeg gjort selv om jeg hadde kapasitet til det. John Fredriksen er dermed unnskyldt. Det er derimot ikke alle de andre idiotene(bl.a. Spetalen, Nordbrekken). Jeg har egentlig bare en ting å si på dette punktet: PENGEDOPING! Hver gang VIF ligger ann til å gå konk som følge av grovt økonomisk mislighold, mangel på ansvarlighet, eller rett og slett inkompetanse, kommer en med dype lommer og rydder vei i vellinga. Hvilket bringer oss over på neste punkt. NFF. Norges fotballforbund er den eneste årsaken til at VIF fortsatt spiller i eliteserien. Dette er muligens en drøy påstand, men det burde holde med å vise til et par særs illustrative eksempel fra fjorårets sesong. Oslo Øst hadde, hvis jeg husker rett, 1 million kroner i gjeld til private investorer. Vålerenga hadde 30 millioner. Oslo Øst ble fratrukket poeng, rykket ned fra 1.divisjon, og fikk sin fremtid ødelagt. VIF fikk utsatte frister da de ikke kunne betale lån de visste ville forfalle 9 måneder i forveien.
    Da VIF skulle spille sin avgjørende kvalikk-kamp mot Sandefjord i Vallhall, satte NFF opp en dommer uten erfraring fra slike kamper (les kamper med enorm viktighet og stort press). Resultatet av dette kunne man enkelt forutsi, og som alle kunne se, lot dommeren seg bli påvirket av publikum og spillerne. Kampen ble i praksis avgjort av håreisende avgjørelser fra dommeren. Bare for å understreke sin hjelpende hånd, hadde NFF på forhånd omberammet kampen til Valhall fra Ullevåll. Valhall er uendelig mer intimt enn Ullevåll, og en truende atmosfære mot en nøytral dommer ville vært sannsynlig. Tro hva du vil om dette, så skal jeg tro mitt. Argumentene er i alle fall der, åpenbare for alle.

    Punkt tre: Den fordelaktige behandlingen fra media. Har du noensinne opplevd at det har gått en uke uten minimum en helside om Vålerenga i Dagbladet? Trodde ikke det. Nå kan det jo innvendes at dette strengt tatt er medias ansvar, men tro meg, VIF utnytter dette på det groveste. Resultatet av medias overdrevne og ufortjente fokus (Odd har også vunnet cupen i senere tid, men det er sjelden de få spalteplass av den grunn) på klubben, fører til at unge mennesker velger klubben fremfor andre alternativer når de skal velge favorittlag. Videre fører det til at klubben drar i land storparten av sponsorene i hovedstaden, og får dermed store økonomiske fordeler de ikke har kvalifisert seg til spill- og resultatmessig. Den siste konsekvensen av oppmerksomheten VIF tilriver seg i media er at lokale klubber som vår, altså Lillestrøm, som Lyn, som Stabæk, ikke får den oppmerksomheten vi/de har fortjent gjennom våre fotballmessige prestasjoner. Er noe av dette rettferdig? Nei, det er ikke det. Det er kynisk, urettferdig, råttent, og korrupt. Noen vil kanskje si at jeg går for langt, noe jeg godt kan vedkjenne meg at jeg har en tendens til å gjøre. Uansett, nå har jeg vært hatsk og sinna lenge nok for i dag. Ut å finne øl!!! Fugla på topp i 2004!
    Ni principe ni rey...

    D10S!
  • Grusom B
    Generalissimo Bellisimo
    Hjelp, skaff meg et liv!
    • Nov 2003
    • 6248

    #2
    Før noen får korrigert meg: Jeg vet jeg har skrevet Ullevål feil.
    Ni principe ni rey...

    D10S!

    Kommentar

    • CocaJerry
      Seniormedlem
      Hjelp, skaff meg et liv!
      • Feb 2004
      • 2532

      #3
      Som jeg skulle sagt det selv.

      Heia Lasse!!!
      \/

      Kommentar

      • King_Raymond
        Seniormedlem
        Hjelp, skaff meg et liv!
        • Nov 2003
        • 4987

        #4
        Hehehe, godt skrevet kongo, kunne ikke sagt det bedre selv...

        Håper werni brekker beinet på normann i dag
        Ultras Felt C Lillestrøm

        Kommentar

        • Joppe
          Seniormedlem
          Forumonanist
          • Dec 2003
          • 173

          #5
          Kort oppsummert: P(enga), MØKKALAGET!

          Kommentar

          • Østkantenspøbelvelde
            Juniormedlem
            Bøffel
            • Apr 2004
            • 25

            #6
            Hei Fugler

            God lesing dette her på en kjedlig mandagsformiddag. Men for å svare deg(som har skrevet dette innlegget) , så avhenger medias dekning av hva de selger. Selvsagt selger det mer å skrive om Oslos Stolthet enn om BodøGlimt eller TIl. Nå må du tenke på at de skriver for å tjene mest mulig penger, og selge flest mulig aviser(flest mulig seere/lyttere på tv og radio). Tilbud og etterspørsel.
            Enga er en magnet for media, og med alle kriser og hendelser som skjer på Valler så er selvsagt media interessert.

            Når det gjelder alle investorene som spytter inn penger i kassa, så har det med interesse, pluss det faktum at en Tippeliga uten Enga er som kjøttkaker uten brun saus; det blir rett og slett tørt. Mange av de som har invistert i oss er reelle supportere som brenner for klubben, og du kan da ikke på rene mene at klubben skal takke nei til penger som noen vil gi til oss.
            Hadde du takket nei til 20mill,eller 35,eller 4 for den saks skyld.
            Storby Sofistiskert Stolthet, i motsettning til...

            Kommentar

            • Kimito
              Seniormedlem
              Hjelp, skaff meg et liv!
              • Jan 2004
              • 2600

              #7
              Hei til deg sofistikerte østkantspøbel...

              Tilbud og etterspørsel er en ting. Troverdighet og saklighet er en annen. Begge disse tingene vil ha en innvirkning på medias salg av avisen. Jeg vet at mange kanarifans vegrer seg for kjøp av Dagbladet p.g.a. unyansert journalistikk. Det samme gjelder for min venn fra Bodø. På sportssiden er faktisk VG, av tabloidene, bedre på dette, selv om de også skriver mye om dere. Det er egentlig greit nok, men ikke når det (som det til tider gjør) blåser helt ut av proposjoner. Media fungerer svært ofte til å blåse opp størrelsen til et lag ved å skrive mye om dem også, og dermed øker også interessen blant folk.

              Tippeligaen uten enga er selvfølgelig kjedelig...for deg og dine. For oss andre er den som herlige kjøttkaker med brun saus, uten den sedvanlige glassbiten (men det er gøy på kampene mellom oss og dere).

              Når det gjelder penger, så er det ikke at dere tar i mot dem som er problemet. Men at dere kan til de grader fyllekjøre VIF-bilen, uten å bli fratatt førerkort.

              Ps. Kikk litt nøyere på ordsammensetningen i signaturen din.[/img]
              Ferdigskåra

              Kommentar

              • Østkantenspøbelvelde
                Juniormedlem
                Bøffel
                • Apr 2004
                • 25

                #8
                Vel, når det gjelder Tippeligaen med og uten Enga så vet alle at den blir kjedligere uten. 99% av alle i Kanarifansen trakk ett lettelsens sukk etter kvalikkampen i høst, det tør jeg skråsikkert påstå. Jeg kjenner mange i KFL(tilsammen 10) som alle håper Vif gjør det bra, slik at oppgjørene innbyrdes blir enda mer intensive og publikumsvennlige.
                Det bor en liten Engianer i alle, det er bare noen som ikke tør å innrømme det.
                Jeg skjønner at det kan være kjedlig for mindreklubber å nesten måtte voldta treneren sin for 5min i rampelyset, mens det holder med et nys på et styremøte i Enga for å førstesiden i riksavisene. Men det du må tenke på at Enga er langt fra noen grå eller kjedlig klubb, og media(noen) digger oss pga historien,tradisjonen og supporterne våres.
                Generellt så har dekningen(med to K-er?) av Tippeligaen og norsk fotball tatt helt av, og jeg håper det tar enda jævligere av.
                Storby Sofistiskert Stolthet, i motsettning til...

                Kommentar

                • Joppe
                  Seniormedlem
                  Forumonanist
                  • Dec 2003
                  • 173

                  #9
                  Næmmen...en ape som har forvillet seg inn her :lol:

                  Kommentar

                  • Baron
                    Seniormedlem
                    Forumonanist
                    • Nov 2003
                    • 187

                    #10
                    Opprinnelig skrevet av Østkantenspøbelvelde
                    Vel, når det gjelder Tippeligaen med og uten Enga så vet alle at den blir kjedligere uten. 99% av alle i Kanarifansen trakk ett lettelsens sukk etter kvalikkampen i høst.
                    Det er det dummeste jeg har hørt. Det var vel sikkert kun de 10 du kjenner som trakk et lettet sukk, 10 av 3000 er vel cirka...gløm det gidder ikke og regne prosent. Men uansett, tror de fleste i kanarifansen ønsker enga til helvete.( Hvis ikke, ville jeg ikke en gang turt og kalle meg en kanarifugl :evil: )
                    Baron!

                    Kommentar

                    • _Jonern
                      Seniormedlem
                      Hjelp, skaff meg et liv!
                      • Jan 2004
                      • 4377

                      #11
                      Opprinnelig skrevet av Baron
                      Opprinnelig skrevet av Østkantenspøbelvelde
                      Vel, når det gjelder Tippeligaen med og uten Enga så vet alle at den blir kjedligere uten. 99% av alle i Kanarifansen trakk ett lettelsens sukk etter kvalikkampen i høst.
                      Det er det dummeste jeg har hørt. Det var vel sikkert kun de 10 du kjenner som trakk et lettet sukk, 10 av 3000 er vel cirka...gløm det gidder ikke og regne prosent. Men uansett, tror de fleste i kanarifansen ønsker enga til helvete.( Hvis ikke, ville jeg ikke en gang turt og kalle meg en kanarifugl :evil: )
                      hmm.. skjønner ikke helt hva du snakker om baron..

                      hvis du syns det er kulere å dra til sandefjord og spille på den stusslige storstadion(elle hva faen den heter) for 45 tafatte blåhvaler, enn å dra til ullevål og spille hatoppgjør med 15000 så er hvertfall jeg helt uenig!!

                      det er jo kampene mot enga som er høydepunktet i tippeligaen!!
                      selvfølgelig håper jeg ikke at enga gjør det bra, bare de ligger på nedre halvdel, og at vi knuser de så er jeg happy :P
                      ..................

                      Kommentar

                      • Osloøst
                        Juniormedlem
                        Bøffelpromp
                        • Apr 2004
                        • 15

                        #12
                        Jaja

                        Aller først vil jeg gjerne kommentere det du sier om Vål'engas oppmerksomhet fra riksavisene.
                        All PR er faktisk ikke god PR. Riksavisene er kjapt frempå å skrive dritt om Vål'enga også. Morten Stokstad er jo en kjent journalist i VG, og det er ingen hemmelighet at han er Bøffel. Dette er noe han har gått ut med selv, og det skinner gjennom i artiklene han skriver.

                        I tillegg så er det et annet poeng når det gjelder dekningen fra riksavisene. Oslo har faktisk ingen lokalavis som skriver side opp og side ned slik samtlige andre Tippeligalag(minus Lyn) har. Romerikes Blad, Bergens Tidene, Stavanger Aftenblad etc. Derfor er det rett og rimelig at de Oslobaserte riksavisene, og i særdeleshet Dagsvaisen og Aftenposten følger Oslolagene litt tettere enn de andre.

                        En annen ting som jeg ikke klarer å kommentere etter å ha bladd litt gjennom dette forumet er følgende. Det virker som dere baserer deres identitet som kanarifugler ved å hate Vål'enga. Dette virker mildt sagt underlig. Uttalelser som "Hvis du ikke hater Enga så er du ingen kanarifugl" og lignende.
                        Holder det ikke å holde med Lillestrøm for å være fullverdig supporter?
                        Har dere så store mindreverdighetskomplekser at det er viktigere at Vål'enga driter seg ut enn at Lillestrøm gjør det bra?
                        Man kan begynne å lure faktisk.
                        Når dere holder på sånn, så driter dere ikke ut andre enn dere selv. Beklager.

                        Selvsagt har jeg ikke noe særlig til overs for Lillestrøm. Men jeg tror ikke jeg nærer det sterke hatet som flere av dere viser på dette forumet. Flere av linkene her handler jo kun om oss. Hvorfor?

                        Hvorfor ikke fokusere litt mer på eget lag?

                        Dere vet så godt at dere for oss alltid vil være lillebror.
                        Dere vet også at de virkelige lokalderbyene for oss er mot Lyn. Øst mot Vest osv.
                        Men slik som dere fremstiller det, så nekter dere jo å innse disse fakta. Trist.

                        Uansett. Jeg tror dere kan være å kjempe om gullet i år. Det kan se ut som dere har et meget sterkt lag. Prøv å fokusere litt mer på det, og litt mindre på oss. Da tror jeg også dere sparer dere selv for mye hat og irritasjon.
                        For min egen del, så håper jeg såklart at vi havner foran dere og alle de andre på tabellen.

                        Nå er sparkes det snart i gang, og jeg er sikker på dere gleder dere like mye som oss!

                        Kommentar

                        • Joppe
                          Seniormedlem
                          Forumonanist
                          • Dec 2003
                          • 173

                          #13
                          Hehe, regner med at du får endel andre svar-innlegg på dette her inne, men jeg er jevnlig inne på klanen.no og vpn (og andre supporter-sider), i tillegg til bl.a vgdebatt, og jeg synes ikke det er mer "Hat" på kanarifansens sider enn på disse sidene..."Hat" i anførelsetegn fordi jeg mener dette er harmløst... (værre er det kanskje å bryte seg inn på Åråsen, hærverk på Tom Lund statuen etc.???)

                          Endel formuleringer er kanskje sterke, men fotball er følelser og engasjement, og Lillestrøm har ingen andre å "hate" enn Enga, Strømmen er jo ikke lenger en toppklubb :lol: Så fort det er tippeligaspill på Strømmen stadion så driter vi i dere også...

                          Oppgjørende mot dere er alltid spennende, selv om det som regel blir uavgjort...men hat?? Har du vært på Old Firm i Skotland, i Roma mellom Roma og Lazio eller i sør-amerika?
                          Der kan du oppleve hat!

                          Lillebror?? ditto...

                          Kommentar

                          • _Jonern
                            Seniormedlem
                            Hjelp, skaff meg et liv!
                            • Jan 2004
                            • 4377

                            #14
                            Opprinnelig skrevet av Joppe
                            Hat" i anførelsetegn fordi jeg mener dette er harmløst... (værre er det kanskje å bryte seg inn på Åråsen, hærverk på Tom Lund statuen etc.???)
                            ...
                            hehe skal bli lei å svare på :P
                            ..................

                            Kommentar

                            • trigz
                              Seniormedlem
                              Hjelp, skaff meg et liv!
                              • Jan 2004
                              • 7055

                              #15
                              Det må være trist for en Vålerengasupporter å desperat forsøke å innbille oss at kampene mot LSK egentlig ikke er så viktige og at det er oppgjørene mot Liin som er det egentlige derbyet. Les vpn.no rett før og rett etter kampene mot hhv LSK og Liin og trekk deres egne konklusjoner, folkens. VIF og Liin hater hverandre ikke så mye når alt kommer til stykket uansett - Per Egil Swift gikk som vi husker fra den ene klubben til den andre uten at det var klaging på noen side.

                              Sorry, klanskalle, du får meg aldri til å tro at VIF egentlig ikke synes derbyene mot LSK er viktige. Jeg bor jo i verste Vålerengaland og har massevis av kompiser som er VIF-supportere. De prøver å innbille meg det samme, men etter en pils kommer sannheten - de er nervøse de siste to ukene før matchene mot LSK og har helvete opp og i mente under matchen - og taper VIF, er den neste uka ødelagt.

                              Hva gjelder VIF generelt, så tilhører ikke jeg de som ønsker dem ned i 5. divisjon, jeg synes det faktisk er ganske barnslig å håpe på. Jeg håper VIF til all fremtid kjøper dyre flopper som sipper i media og ødelegger lagmoralen, at de havner på 12. plass og greier seg etter kvalik hvert år og at de må slite med tung gjeld de aldri vil komme ut av herfra til skjærsilden. Men rykke ned, slik at vi tar imot Strindheim eller Aalesund eller en annen ubetydelighet på 16.5 foran 7000 tilskuere når vi kan ha hatkamp de luxe med 13000 på lekterne og enorm stemning? Er du gal, mann?!
                              Cuius testiculous habes, habeas cardia et cerebellum

                              Kommentar

                              • Rønnern
                                Seniormedlem
                                Hjelp, skaff meg et liv!
                                • Nov 2003
                                • 6690

                                #16
                                Opprinnelig skrevet av trigz
                                Men rykke ned, slik at vi tar imot Strindheim eller Aalesund eller en annen ubetydelighet på 16.5 foran 7000 tilskuere når vi kan ha hatkamp de luxe med 13000 på lekterne og enorm stemning? Er du gal, mann?!
                                Mulig jeg er gal, men (p)enga i 5. divisjon høres veldig forlokkende ut. Jeg hadde gladelig gått naken og foroverbøyd inn på London Pub, dersom det ville bidra til at bydelslaget rykker ned. Men det gjør det jo ikke, så da sparer jeg meg for den turen, men jeg håper like fullt at det bedritne laget, med Norges mest bedritne supportere, rykker til helvete ned.
                                Mvh Ronnie "The Runner"
                                LSK for alltid

                                Kanari-Fansen Lillestrøm, sammen for Fugla!

                                Kommentar

                                • rEPPA
                                  *****istrator
                                  • Nov 2003
                                  • 3930

                                  #17
                                  Re: Jaja

                                  Opprinnelig skrevet av Osloøst
                                  Dere vet så godt at dere for oss alltid vil være lillebror.
                                  Dere vet også at de virkelige lokalderbyene for oss er mot Lyn. Øst mot Vest osv.
                                  haha.. apene fra bydelen har valgt for seg Lyn som hatlag nummer 1. Bananklanen stiller med 3000 supportere på Ullevaal og forsøker å trampe på de 200 fra Bastionen. De har vel innsett at det er lettere å "banke" Bastionene enn oss!
                                  La dem tru hva dem vil, jeg blir like irritert hver gang jeg ser en bananmann fra klanen i blå nissedrakt. Enga kommer til å være mitt hatlag nummer 1, uansett om de spiller i TL eller 7. divisjon. Eller mot Lyn.
                                  www.kfl.no/debatt

                                  Kommentar

                                  • Baron
                                    Seniormedlem
                                    Forumonanist
                                    • Nov 2003
                                    • 187

                                    #18
                                    Opprinnelig skrevet av _Jonern
                                    Opprinnelig skrevet av Baron
                                    Opprinnelig skrevet av Østkantenspøbelvelde
                                    Vel, når det gjelder Tippeligaen med og uten Enga så vet alle at den blir kjedligere uten. 99% av alle i Kanarifansen trakk ett lettelsens sukk etter kvalikkampen i høst.
                                    Det er det dummeste jeg har hørt. Det var vel sikkert kun de 10 du kjenner som trakk et lettet sukk, 10 av 3000 er vel cirka...gløm det gidder ikke og regne prosent. Men uansett, tror de fleste i kanarifansen ønsker enga til helvete.( Hvis ikke, ville jeg ikke en gang turt og kalle meg en kanarifugl :evil: )
                                    hmm.. skjønner ikke helt hva du snakker om baron..

                                    hvis du syns det er kulere å dra til sandefjord og spille på den stusslige storstadion(elle hva faen den heter) for 45 tafatte blåhvaler, enn å dra til ullevål og spille hatoppgjør med 15000 så er hvertfall jeg helt uenig!!

                                    det er jo kampene mot enga som er høydepunktet i tippeligaen!!
                                    selvfølgelig håper jeg ikke at enga gjør det bra, bare de ligger på nedre halvdel, og at vi knuser de så er jeg happy :P

                                    Hatoppgjøra er et høydepunkt det ja, men jeg ville gjerne ha ofra hatoppgjøra for at enga rykka ned. Det er viktigere for meg at enga gjør det dårlig, enn at vi møter dem...
                                    Baron!

                                    Kommentar

                                    • Busk
                                      Seniormedlem
                                      Forumsadist
                                      • Jan 2004
                                      • 134

                                      #19
                                      Re: Jaja

                                      Opprinnelig skrevet av Osloøst
                                      Dere vet så godt at dere for oss alltid vil være lillebror.
                                      Dere vet også at de virkelige lokalderbyene for oss er mot Lyn.
                                      Lillebror? Hva mener du med lillebror? Vi må tilbake til 98-sesongen for å finne en fullført tippeligatabell der Vålerengen er foran LSK. Og mellom den tid og frem til i dag har VIF vært nede i første divisjon, mens vi kjempa om gullet. Har vansker for å kalle VIF storebror altså... Desverre!

                                      Og hvordan kan du påstå at oppgjørene mot Lyn er større enn mot LSK? Spillerne deler hvertfall ikke din oppfatning. Hvis du går inn på vpn's spillerprofiler, så svarer 70 % av de spurte at LSK er det verste laget å tape mot.

                                      6 dager til seriestart!!!!
                                      LSK - FFK 3-0
                                      www.koren-robert.com

                                      Kommentar

                                      • ON
                                        Seniormedlem
                                        Hjelp, skaff meg et liv!
                                        • Mar 2004
                                        • 3639

                                        #20
                                        10 tilfeldig utvalgte spillere:


                                        1. Øyvind André Bolthof

                                        3) Hvilket lag er det verst å tape for?
                                        - Lillestrøm.

                                        26. Magnus Hjulstad

                                        3. Hvilket lag er det verst å tape for?
                                        - Lillestrøm.

                                        2. Ronny Døhli

                                        3. Hvilket lag er det verst å tape for?
                                        - Personlig synes jeg Lillestrøm, men det er ikke mye bedre å tape for Lyn.

                                        5. Erik Hagen

                                        3) Hvilket lag er det verst å tape for?
                                        - Det må være Lillestrøm, det er drittlag, møkkalag!

                                        21. Tom Henning Hovi

                                        3. Hvilket lag er det verst å tape for?
                                        - Ingen spesielle, jeg liker ikke Πtape mot noen.

                                        24. Kjetil Wæhler

                                        3. Hvilket lag er det verst å tape for?
                                        - For min del må det være Lyn, jeg håper for all del at ikke det skjer.


                                        7. Bjørn Arild Levernes

                                        3. Hvilket lag er det verst å tape for?
                                        - Lillestrøm er det verste laget, men Molde syter også fælt.

                                        10. Kjetil Rekdal

                                        3. Hvilket lag er det verst å tape for?
                                        - Alle tap er like ille.

                                        15. Thomas Holm

                                        3. Hvilket lag er det verst å tape for?
                                        - Det er vel Lillestrøm

                                        23. Tommy Edvardsen

                                        3. Hvilket lag er det verst å tape for?
                                        - Lillestrøm.

                                        Kommentar

                                        Working...
                                        😀
                                        😂
                                        🥰
                                        😘
                                        🤢
                                        😎
                                        😞
                                        😡
                                        👍
                                        👎