Cupens 1. runde: Fet IL - LSK, torsdag 24. april, 18:00

Collapse
X
 
 • Tid
 • Show
Clear All
new posts

 • Fjeller'n
  replied
  Bare en liten oppfordring til alle om å benytte seg av oppsatte bussene, toget eller ta sykkelen fatt. Området rundt Fedrelandet/Nerdrum er ikke dimensjonert for veldig mye biler. De som kommer med bil langveisfra bør vurdere å benytte parkeringen ved Fetsund stasjon og gå gangveien langs Glomma via lensene til stadion. Det er spådd fint vær....

  Leave a comment:


 • KFL109
  replied
  Gøy med buss, og forhåpentligvis noen kroner i + for KFL.
  Påmelding sendt!

  Leave a comment:


 • Jørn
  replied
  Kan nevnes at det tar ca 5 minutter å gå fra Nerdrum Stasjon til stadion, for de som vurderer den fryktelig lange togturen.

  Leave a comment:


 • Cupens 1. runde: Fet IL - LSK, torsdag 24. april, 18:00

  Torsdag 24. april kl. 18:00 spilles første runde i cupen. Det er klart for et skikkelig lokaloppgjør når LSK møter Fet IL på Fedrelandet kunstgress i Fetsund.

  Veien inn mot banen (Øyaveien, for de lokalkjente) blir stengt. Det betyr at beste transportmulighet mellom Lillestrøm og Fetsund denne dagen er tog til Nerdrum stasjon eller Kanari-Fansens busser. Våre busser tar deg nemlig helt frem til inngangen! Bussene kjører fra Lillestrøm bussterminal. Første buss kjører 16:30, og siste buss kjører 17:00.

  Påmelding til busstur

  Bussturen koster 100,- og betales i bussdøra. Vi tar både kort og kontant. For å sikre deg en plass på bussene må du fylle ut skjemaet her: http://www.kfl.no/2014/04/busser-til-cupens-1-runde/ innen onsdag 23. april kl. 17:00.
Working...