Color Line Stadion

Fra Kanari-Fansen Lillestrøm

16. april 2005 spilte Aalesunds FK sin første kamp på ny stadion, etter å ha flyttet fra sin forrige bane, Kråmyra.
Forkortes gjerne til CLS.

Banen er belagt med kunstgress, og tilskuerkapasiteten er 10 600. Publikumsrekorden lyder likevel på 10 903, mot Ham-Kam samme år. Den best besøkte Lillestrøm-kampen her var i 2005, som 10 545 tilskuere overvar.

Lillestrøm på denne banen

Lillestrøm spilte sin første kamp på denne banen søndag den 2. oktober, også det i samme sesong. På Aalesunds lag spilte LSK-forsvareren fra de ti foregående sesongene, Peter Werni.
Lillestrøm kjempet om edle medaljer, i det som var sesongens fjerde siste kamp, og presset på mot slutten for å ta igjen Aafk som red på 1-0 ledelsen sin. Tjue minutter før slutt putta Fugla ballen i nota, men dommer Tommy Skjerven syntes hodet til Magnus Powell lignet mere på en hånd, og annulerte dermed goalen.

Kanari-Fansen på denne tribunen

Kanarifansen på CLS

Fra kampen i 2005 rapporterte Aftenposten/100% Fotball at: "Et hundretalls LSK-supportere har tatt turen til Ålesund," noe som faktisk var ganske riktig.

Plasseringen var østre kortside, oppe på andre etasje (Felt G). Blant sangene som runget mest var "Vi er på Stadion," som snart skulle bli til "Vi er på båten: på danskebåten.." Dette var forøvrig også en av de første kampene "For vi holder med Lillestrøm" ble sunget. Vi som dro stiftet bekjentskap med det å stå tett oppunder tak og ha en ivrig trommis (Tony) på en av trommas første langturer.

Kilder

Stadionsiden | Stormen | 100% Fotball/Aftenposten