Alle kanaris til Ålesund!

Aalesund – LSK, søndag 12. april, 15:30.
Avreise natt til søndag kl. 03:00 fra Lillestrøm bussterminal

Da er det endelig klart for den første bortekampen i fuglas 41. sesong i Norges øverste divisjon, og i år starter festen på danskebåt-stadioen i Ålesund. Vi hadde to flotte turer til Ålesund i 2014, der fugla slo laget i oransje i både cup og serie, og vi håper nå at så mange som mulig vil være med på tur for å støtte laget til nok en seier i jugendbyen.

Til denne turen kan vi tilby to typer buss. Gla’buss for de som vil ta seg noen glass, og roligbuss for de som vil slappe av og nyte turen. Det vil selvfølgelig bli matstopp hvor vi kan innta litt frokost på veien til Ålesund. Vel fremme i Ålesund, møtes vi på Restauranthuset Bocca, der de åpner tidligere for oss, har matservering for de som ønsker, og gir hyggelig pris på drikke. Etter matchen vil bussene dra rett fra stadion tilbake til Lillestrøm, og på vei hjem vil det bli et matstopp etter drøye tre timer på veien.

Billettkjøp

Billetter kjøpes på Martin’s i Lillestrøm, via nettverkssalg eller ved å overføre penger til vår turkonto.

Denne turen er nå utsolgt!

Overfør penger til kontonummer : 1286.48.69759
Merk betalingen med Navn, tlf og hvilken tur det gjelder og hvilken type buss.

Eksempel
Betaling fra Fugla Fuglesen, 99887744, Ålesund, Roligbuss.
For mer info/spørsmål kontakt oss gjerne: turer@kanari-fansen.no eller telefon til en av tursjefene i 2015: Kim (924 20 307) eller Ståle (951 51 900).

Pris tur/retur:
KFL medlemmer: 400 kr
Ikke-medlemmer: 500 kr (Det blir gjort medlemsjekk før avgang, det vil også være mulighet å tegne medlemskap på bussen)

Turreglement

Vi innførte i 2014 et nytt turreglement, og vi ber alle som skal være med på tur om å gjøre seg kjent med det. Turreglementet kan du lese bak på billetten, eller via denne linken: http://kfl.no/kfl/turreglement/

Flere nyheter fra kfl