Mange ildsjeler jobber og står på for LSK. En gruppe du kanskje har hørt om, som består av mange ivrige sjeler, er FuglaTifo. Men hva gjør de egentlig, og hva betyr egentlig tifo?

Hva er tifo?

Tifo er en forkortelse av det italienske ordet tifosi som betyr supporter. Normalt brukes ordet tifo om tribunearrangementer som er utført av supportere. Det er for eksempel bruken av store bannere, flagg, konfetti, kasteruller, flagg og pyroteknisk materiale.

Hva er FuglaTifo?

FuglaTifo er en gruppe mennesker som har viet sin fritid til å lage tifoeffekter som bannere, flagg og annet utstyr som blir brukt på kamp for å støtte Lillestrøm Sportsklubb. FuglaTifo er en gruppe i Kanari-Fansen som får sin støtte gjennom donasjoner til FuglaTifo og årsmøtet til Kanari-Fansen.

Hvem er FuglaTifo?

FuglaTifo er unge og voksne i alle aldere som har et ønske om å bidra fra tribunen. Vi har noen som er flinke til å male, noen som er flinke til å designe, noen som er flinke til å sy og noen som er flinke til å planlegge. Har du et brennende ønske om å bidra til og vise frem Kanari-Fansen og støtte Lillestrøm Sportsklubb på en måte andre bare kan drømme om, så er kanskje FuglaTifo noe for deg!

Det eneste krave som stilles for å være med i FuglaTifo er engasjement! Vi lærer deg å sy, male, designe og planlegge. Har du engasjement, er du hjertelig velkommen til å bli med oss i vårt videre arbeid

Hvordan kan jeg bidra?

Du kan bidra økonomisk: Du kan enkelt bidra med en valgfri sum via vår nettbutikk. Enda enklere er det kanskje å bruke Vipps? Send over valgfri sum til nr. 137909 eller søk opp «Fugla Tifo». Alternativt kan du sette inn valgfritt beløp på kontonummer: 1286.48.69740.

Du kan bidra med kreativitet eller arbeid: Det kan være alt fra gode ideer, maling på dugnadskvelder, tegninger og motiver som kan brukes til at du vil lage et flagg i ny og ne. Alle bidrag hjelper!

Er du interessert, og ønsker å hjelpe til håper vi du kontakter oss på tifo@kanari-fansen.no.

STØTT FUGLATFO

Her kan du støtte oss