Årets siste kamp! Årets siste bortetur! Årets tifotur!

Årets siste tur og kamp går til Skien. HELE BORTESVINGEN SKAL FYLLES!

Odd – LSK, søndag 8. november, 18:00.
Vi tilbyr to typer buss, begge med avreise fra Lillestrøm bussterminal.

Partybuss: Avreise kl. 13:00
Direktebuss: Avreise kl. 14:30

Dette er årets tifo-tur! Det vil si at 100 kr pr. solgte billett går til FuglaTifo. Tifo er en forenkling av det italienske ordet tifosi, som betyr supporter. Med tifo mener man tribunearrangementer utført av supportere. Tifo kan komme i form av store og små bannere, flagg, plakater, kasteruller eller lignende. Som oftes har vi tifo i forbindelse med innmarsj, men det kan også skje underveis i kampen.

FuglaTifo har i år vært flere personer enn de forrige årene, og det har resultert i flere og bedre tifoer enn på mange år. Bli med oss på tur, og støtt FuglaTifo i den fantastiske jobben de gjør. Du er da med på å legge grunnlaget for en fantastisk tifo-sesong neste år.

Billettkjøp

Billetter kjøpes på Martin’s i Lillestrøm, via nettverkssalg eller ved å overføre penger til vår turkonto. Overfør penger til kontonummer: 1286.48.69759. Merk betalingen med Navn, telefonnummer og hvilken tur det gjelder.

Eksempel
Betaling fra Fugla Fuglesen, 99887744, Skien.

For mer info/spørsmål kontakt oss gjerne: turer@kanari-fansen.no eller telefon til en av tursjefene i 2015, Kim: 924 20 307 eller Ståle: 951 51 900.

Pris tur/retur:
KFL medlemmer: 150 kr
Ikke-medlemmer: 250 kr (Det blir gjort medlemsjekk før avgang, det vil også være mulighet å tegne medlemskap på bussen)
100 kr per solgte billett går direkte til FuglaTifo

Fuglalunsj på Garçon

Før avreise kan du få med deg en deilig lunsj på Garçon på stasjonen. Fra kl. 11 til 14 kan du spise og drikke så mye du vil av brød, croissant, egg, bacon, tomatbønner, ost, skinke, syltetøy, ørret, melk, juice, te og kaffe for kongebillige kr 65 per person. Servering av øl på fat, flaskeøl og vin fra kl 11:30. Få en god start på dagen hos Garçon.

Turreglement

Vi innførte i 2014 et nytt turreglement, og vi ber alle som skal være med på tur om å gjøre seg kjent med det. Turreglementet kan du lese bak på billetten, eller via denne linken: http://kfl.no/kfl/turreglement/

PS!

Vil du være med å bidra i FuglaTifo er du hjertelig velkommen! Vi lærer deg det du trenger å vite, og garanterer god stemning og mye gøy mens vi jobber. Ta kontakt på tifo@kanari-fansen.no.

Flere nyheter fra kfl