Årets tur: Trondheim 16. mai

Hipp hurra for 16. mai! Dagen før nasjonaldagen er fotballens egen festdag, og vi skal ta med oss festen til Trondheim, Lerkendal og Rosenborg. Alt ligger til rette for årets tur! Og vi skal bli mange i bartebyen i år.

Rosenborg – LSK, mandag 16. mai, 18:00.
Avreise kl. 07:00 fra Lillestrøm bussterminal.

Pris tur/retur: 500 kr for medlemmer i Kanari-Fansen
600 kr for ikke-medlemmer

For latterlige 500 kroner frakter vi deg tur/ retur Trondheim. Er du ikke medlem i Kanari- Fansen slenger vi på en hundrelapp, men det koster deg ikke mye mer å bli medlem. Da får du både billigere turer, medlemsfordeler og gleden av å støtte vårt arbeid for å gi fugla all mulig støtte både på hjemme- og bortebane. Vil DU virkelig gå glipp av denne? LSK har ikke for vane å slå bertepakket på Lerkendal. Før i år… Du vil ikke gå glipp av denne seieren!

Bussbilletter

Billettene er i salg nå! Du kjøper de enkelt via vår nettbutikk. Du kan velge å betale med kort via PayPal (gratis PayPal-konto kreves), eller du kan velge direkte bankoverføring i kassa på nettbutikken for å få instruksjoner for å betale med nettbank. Bussbilletten koster 100,- ekstra for ikke-medlemmer. Det blir gjort medlemsjekk før avgang. Medlemskap kjøper du enkelt sammen med bussbilletten i nettbutikken, men det vil også være mulighet å tegne medlemskap på bussen.

Pris tur/retur:
KFL-medlemmer: 500 kr
Ikke-medlemmer: 600 kr

Bussbilletter er også tilgjengelig via nettverkssalg og på Martin’s.

Har du spørsmål? Kontakt oss på turer@kanari-fansen.no eller på telefon til tursjef Joacim: 404 69 866.

Kampbilletter

Kampbilletter kjøper du kjapt og enkelt på nett her. Salgsstart 11. april. Resterende billetter selges utenfor stadion.

Turreglement

Alle reisende på Kanari-Fansens turer plikter å følge vårt turreglement. Turreglementet kan du lese bak på billetten, eller via denne linken: http://kfl.no/kfl/turreglement/

Flere nyheter fra kfl