Åtte grunner til å kjøpe sesongkort på Kanarifeltet i 2016

LSK slår til med ekstremt gode priser på sesongkort fram til 15. desember. Nå er det opp til oss å få med alle vi kjenner til å kjøpe sesongkort, og fylle Åråsen i 2016! Her finner du åtte gode grunner til å kjøpe sesongkort på Kanarifeltet i 2016.

All informasjon om sesongkort finner du på sesongkort.lsk.no, hvor du også kan kjøpe sesongkort over hele stadion. Du kan også kjøpe pakker med sesongkort på Kanarifeltet og medlemskap i Kanari-Fansen i vår egen butikk.

1. Sinnsykt lave priser

Fram til 15. desember er det helt utrolig lave priser på sesongkortene. For voksen koster det kun 1000,- på Kanarifeltet og prisen er latterlige 500,- for barn, studenter og honnør. 66 eller 33 kroner per Tippeliga-kamp der altså. Og da har vi ikke engang regnet med treningskampene du får se gratis.

2. Slipper kø og billettkjøp

Kjøper du billett på Åråsen på kampdag koster det deg ikke bare (mye) mer enn om du kjøper sesongkort før rabattfristen, men du må også stå i kø. Hvis du er av typen som liker selvpining, så er det klart at det er fristende å stå i billettkø og samtidig høre kampen bli blåst igang, men for alle andre er sesongkort helt klart å anbefale. Penger spart, og du kan enkelt og greit spasere inn på kampdag. Ikke tenk på det engang.

3. Oppleve stemning

Det er god stemning på Åråsen! Kanarifeltet er der det skjer. Det er synging, flagging og pushing av laget på banen. På Kanarifeltet skapes mye av stemninga på stadion, og du kan både oppleve den og bidra:

4. Bidra til stemning

Fotball på stadion er ikke bare å sitte ned, slappe av og nyte kampen. Det er å være en del av kampen! På tribunen støtter vi spillerne, og bidrar med det vi kan for at kampen skal vinnes. Vi supportere gjør det vi kan med sang, bevegelser, flagging og annen tribuneaktivitet – så gjør spillerne på matta jobben. Har du aldri stått på Kanarifeltet før? Bli med og opplev hvor moro det er! En av de sjukeste opplevelsene i 2015 var mot Molde hjemme, da det føltes som om Kanarifeltet sang ballen i mål. Helt utrolig å være med på, og det kan du også være i 2016.

5. Kanarifeltet har plass til alle typer supportere

Ikke tro at du absolutt må være verdens mest gira supporter som flagger hele kampen for å kunne stå på Kanarifeltet. Kanarifelt er et tilbud for ulike typer supportere som har det til felles at de er stående, aktive supportere. Alle som ønsker å bidra til stemninga på Åråsen skal kunne finne en plass på Kanarifeltet. Vi har mentalitetsfelt, for de mest gira. Vi har bidragsfelt, for de som i det minste synger men kanskje ikke er like ivrige på å hoppe og flagge. Vi har til og med juniorfelt, for de aller yngste. Alle kan finne en plass på Kanarifeltet – og bidra med sitt til stemninga.

6. Støtter klubben i ditt hjerte

Som om det ikke var nok med latterlig billige sesongkort og god stemning, men å kjøpe sesongkort er også å støtte LSK. Sikre inntekter for klubben, spesielt nå om vinteren er viktig. Ikke mindre viktig er det at du er med på å fylle Åråsen så ofte som mulig. Men selv om du ikke får med deg veldig mange kamper på et år er sesongkortet nå såpass billig at det nesten uansett lønner seg å kjøpe.

7. Gratis inn tom. 3. runde i cupen og først i køen ved eventuell cupfinale

Vi har ikke vært bortskjemt med resultater i cupen de siste årene, men uansett: Om noen kamper i cupen til og med tredje runde spilles på Åråsen er det inkludert i sesongkortet ditt. Og skulle vi komme til cupfinalen igjen, så står du først i køen når finalebillettene legges ut for salg. Bare tenk på 2007 og husk tårene i øya da Frode Kippe løfta kongepokalen over hodet. Du vil vel ikke gå glipp av det?

8. Gratis inngang på treningskampene i vinter

Det er desember og snart jul, og akkurat nå er det kanskje litt deilig at norsk fotball har tatt ferie (neida, vi savner Royal League vi). Men så kommer januar da og du begynner å kjenne det krible litt i magen. Kanskje er noen nye spillere på vei inn og du har lyst til å se noen deilige gule og svarte på banen igjen. Endelig er det midten av januar og treningskampene kommer på rekke og rad fram mot seriestart. Med sesongkort i boks kommer du gratis inn på treningskampene.

Kjøp sesongkort nå!

All informasjon om sesongkort finner du på sesongkort.lsk.no, hvor du også kan kjøpe sesongkort over hele stadion. Du kan også kjøpe pakker med sesongkort på Kanarifeltet og medlemskap i Kanari-Fansen i vår egen butikk.

Flere nyheter fra kfl