Buggelenderen – din venn i adventsabstinensen

artikkel-128-khs

Sesongen 2013 er over, kulminert med antiklimakset av skadefryd som den eneste fryd i siste serierunde. Det er selvsagt ikke slik det skal være i Sportsklubben, jubelen over egen klubbs suksess skal selvsagt stå i høysetet. Vi lever dog i håpet om en lysere fremtid for å supplere vår, om enn noe fjern, suksessrike fortid med nytt edelt metall.

Hva nå? En mørk, lang og kald vinter står på agendaen. Spillerne har ferie, og det halmstrået man har hva gjelder nyheter og reportasjer om klubb og supportere er ryktene i RB ført i pennen av deres mer eller mindre velinformerte journalister. Ellers er det stille, og for mange særdeles tomt. Det er hopprenn som blåser vekk i tåka, skudd som bommer på blinken i Holmenkollen og brekte staver i Drammens gater som preger tv-bilder og sport man kan reise og se på. Vel er det noen kamper utenlands som sikkert fenger, men det er ingenting som kan måle seg med følelsene for det vi alle er aller mest glad i – Lillestrøm Sportsklubb.

For å gjøre din hverdag i den tunge tiden med svettetokter i kulda og daglige abstinenser utgir vi derfor en Buggelender, et daglig supplement for å snu din hverdag til noe euforisk og gledelig, i alle fall for en liten stund. Her blir det LSK-stoff primært, men også noen artikler som går på fotballnorge som helhet. Noen intervjuer, noen satiriske spark, og noen perler av noen turminner. Og dersom du foreløpig ikke forstår helt hva denne Buggelenderen virkelig er, så kan vi informere om at dette er vår egen variant av en god mikstur av Buggen og julekalenderen. Det høres ut som gull i våre ører, i det minste.

Fra den 1. desember, og helt frem til og med julaften, så kommer vi til daglig å publisere artikler og annet (forhåpentligvis) interessant lesestoff på våre sider. Artiklene, og annet stoff, er skrevet av forskjellige bidragsytere, og her bør det være noe for alle og enhver. Og dersom det er med på å og gjøre ventetiden fram mot første treningskamp i januar litt lettere for din del, så ser vi på det som utelukkende positivt.

I forbindelse med daglige posteringer blir det også konkurranse, en konkurranse som kulminerer i en vinner av en brukbar premie. Ikke relativt tøffe nøtteskjorter, selv om det selvsagt hadde vært i god ånd, men et sesongkort på Kanarifeltet sesongen 2014! Et sesongkort vi er sikre på at du som vinner får full valuta for, for i god ånd i vårt overdrevne positive miljø: Neste år…..

 

Konkurranseregler: I forbindelse med publisering av Buggelenderen vil det stå et hint helt til sist hver eneste dag. Det vil være tydelig merket at dette er et hint i forbindelse med konkurransen. Disse hintene skal etterhvert få deg til å komme frem til en tidligere LSK-spiller. Jo tidligere i konkurransen man svarer, jo større sjanser har man til å vinne. Men merk: man kan kun svare en gang i løpet av perioden. Derfor bør du være sikker før du svarer. Svarene sendes på mail til julekonk(a)kanari-fansen.no, og vi vil lansere vinneren første uka i januar. Svarfrist er 31/12, og for og være med i trekningen av den flotte premien så må du være medlem i KFL. Skulle du vinne og ikke ha medlemskapet i orden så må du fikse det først for å kunne motta premien.

Lykke til – og kos deg med Buggelenderen!

Flere nyheter fra kfl