Styrets informasjonstråd

Collapse
Dette er et klistret emne.
X
X
 
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts
  • KFL109
    Seniormedlem
    Hjelp, skaff meg et liv!
    • Dec 2003
    • 1958

    #21
    Obligatorisk trening og Kanari-kafe lørdag 21. august kl 10.30

    Lørdag 21. august, dagen før Aalesund-matchen, har alle som mener noe om klubben mulighet til å møte spillere, ledere og trener i uformelle omgivelser på Åråsen og lufte sine meninger. Kanari-Fansen utforder deg som bryr deg om Sportsklubben til å møte opp til obligatorisk trening og Kanari-kafé. Treninga starter kl 10.30.




    9 kamper og 3 måneder siden forrige seier har ført til en del frustrasjoner i og rundt fansen, og det er en fare for at vi som er engasjerte LSK-supportere er med på å rive ned i stedet for å bygge opp. Det må ikke skje! Vi oppfordrer derfor alle – Kanari-Fans, UFCere, sesongkortinnehavere, VIPer, barn, unge og gamle av alle kjønn – til å møte opp på Åråsen på den siste treninga før kampen mot Aalesund for å vise spillerne at vi bryr oss. La oss slå ring om klubben vi elsker!

    Samtidig er det lov til å stille spørsmål, men hvorfor ikke stille dem i forbindelse med Kanari-kafeen til folk som har mulighet til å gi fornuftige svar? Hermed oppfordres også alle tastaturkonger til å møte opp. Er virkelig spillerne overbetalte latsabber som ikke gidder å yte? Er det en plan over hvilke spillere som settes opp i de ulike posisjonene? Hvor langt unna er favorittspilleren din en plass på laget? Har LSK noen mediastrategi? Skyldes manglende 3-poengere dommere og uflaks? Hva gjør klubben for å få flere folk på kamper?

    På Kanari-kafeen serverer Sylvi pølsegryte, baguetter med ost og skinke - baguetter med salami og ost, vafler, sjokoladekake og jordbær med vaniljesaus. Brus og kaffe er selvfølgelig tilgjengelig.

    Møt opp, vis engasjement, bli gira opp, kjenn tilhørigheten – så er vi alle klare for å gi maksimal støtte når det drar seg til kamp mot Aalesund søndag 22. kl 18.

    Da forventer vi at alle ihuga fans er på plass på Kanarifeltet kl 17. Når spillerne går på banen skal sangene runge! Vi oppfordrer også alle andre tilskuere til å være på plass tidligere enn vanlig. Sammen skal vi sørge for seier, 3 poeng og begeistring. Fort Åråsen skal gjenreises!
    Vidar Evje

    Kommentar

    • KFL109
      Seniormedlem
      Hjelp, skaff meg et liv!
      • Dec 2003
      • 1958

      #22
      VIKTIG: Ingen tur til Haugesund!



      I protest mot TV2 og ny mandagskamp borte er Kanari-Fansen Lillestrøm og Ultras Felt C enige om å boikotte Haugesund-kampen 20. september. Det innebærer at verken KFL eller UFC setter opp busser eller organiserer tribuneaktiviteter. Vi oppfordrer også våre medlemmer og andre LSK-supportere om å la være å reise til Haugesund på annen måte. Om noen allikevel er til stede på stadion ønsker vi at disse stiller nøytralt kledd og kjøper billett på nøytral del av tribunen, altså ikke på bortefeltet.




      Av de fire siste bortekampene har TV2 tre ganger gitt LSK mandagskamp. Når så beskjeden kom om at også den kommende bortematchen mot Haugesund var flytta til mandag var begeret fullt. På styremøte i Kanari-Fansen ble det vedtatt at vi ville jobbe for en boikott av denne kampen. Vi tok kontakt med våre venner i UFC – som hadde en flott banneraksjon mot mandagskamper i Skien – og de var enige med oss om at det var på sin plass med en kraftfull markering.


      Vi mener at TV2 dreper supporterkulturen med sitt uforståelige mandagsoppsett. Med lang reisevei krever det fort to dager fri fra jobb eller skole for å følge laget sitt. Det blir også en svær ekstrakostnad for supportere som uansett bruker tusenvis av kroner for å se kamper gjennom en hel sesong. Det blir da et fåtall supportere som har anledning til å møte opp, og det legger en kraftig demper på tribunelivet. Vi kan ikke skjønne annet enn at det er med på å undergrave det produktet TV2 kunne levert sine seere. Vi håper at det kan åpne øynene til publikum og TV-seere når bortefeltet står tomt under kampen mellom Haugesund og Lillestrøm.


      Vi er uansett imot mandagskamper, men når først den realiteten er her kan vi ikke skjønne annet enn at det må være mulig å sette opp oppgjør med kort reisevei for bortesupportere. Det må også være mulig å ta hensyn til at noen klubber i Tippeligaen har betydelig større supportergjenger enn andre og derfor et høyere bortefølge.


      Vi understreker på det sterkeste at boikotten av Haugesund-kampen ikke på noen måte er et angrep på Lillestrøm Sportsklubb – klubben vi elsker og grunnen til vår eksistens. Vårt hovedmål er å støtte laget i med- og motgang uansett hvilke spillere som ikler seg den stolte drakta. Vi skulle gjerne hatt mulighet for å støtte laget fra tribuneplass, og håper på klubbens, trenerapparatets og spillernes forståelse for at denne gangen måtte supporterpolitiske prioriteringer gå foran – for at ikke tradisjonen med å følge laget sitt både på hjemme- og bortebane undergraves og ødelegges av en TV-kanal som umulig kan ha tenkt igjennom hvilken betydning lidenskapelige supportere har for fotballinteressen her til lands.
      Vidar Evje

      Kommentar

      • KFL109
        Seniormedlem
        Hjelp, skaff meg et liv!
        • Dec 2003
        • 1958

        #23
        Avlyst: Kanaricup lørdag

        Årets Kanaricup var planlagt avholdt i LSK-hallen lørdag 18. september kl 10. Det ble for få påmeldte lag for å gjennomføre cupen, så eneste mulige løsning ble å avlyse cupen denne gangen. Vi vil forsøke å arrangere ny Kanaricup til vinteren.
        Vidar Evje

        Kommentar

        • KFL109
          Seniormedlem
          Hjelp, skaff meg et liv!
          • Dec 2003
          • 1958

          #24
          KFL og LSK inviterer til medlemsmøte på Martin's onsdag 13. oktober kl 19



          Kanari-Fansen Lillestrøm og Lillestrøm Sportsklubb inviterer medlemmene sine til medlemsmøte på Martin's onsdag 13. oktober kl 19. LSK stiller med Henning Berg, Torgeir Bjarmann og Per Mathisen.

          Er du frustrert over spillere, trenere, formasjoner, tilskuersvikt, mediaopptreden eller klubben generelt? Er du fornøyd med kontinuitet, ungdomslinja, innkjøpspolitikk, økonomistyring, seriøsitet eller klubben generelt? Rett og slett: Bryr du deg om LSK? Da er dette medlemsmøtet obligatorisk!

          Denne kvelden skal det snakkes rett fra levra! Det blir innledninger fra trener Henning Berg, sportslig administrativ leder Torgeir Bjarmann og arbeidende styreleder Per Mathisen. Deretter blir det dialog med god tid til spørsmål og svar.

          Benytt sjansen til å få høre ting fra innsida. Benytt sjansen til å få svar på det du lurer på rundt klubben.
          Medlemsmøtet er åpent for medlemmer av Kanari-Fansen og LSK. Ta med medlemskort.

          Kanari-Fansen har et godt tilbud for nye medlemmer: Kjøp medlemskap for 2011 for 250 kroner. (125 for barn under 16.) Dette gir adgang til medlemsmøtet og fulle rettigheter for resten av sesongen 2010 med på kjøpet.

          Det blir også salg av kamp- og bussbilletter til bortekampen mot vif lørdag 23. oktober på Martin's denne kvelden.

          Vel møtt!

          Du kan også legge inn deltakelse på medlemsmøtet på Facebook:
          Log på Facebook for at starte med at dele og komme i kontakt med dine venner, din familie og folk, du kender.
          Last edited by KFL109; 08.10.2010, 11:01.
          Vidar Evje

          Kommentar

          • Marii
            KFL styremedlem
            Møteplager
            • Jun 2009
            • 83

            #25
            Lillestrøm - Brann 17/10
            Årets siste quiz går av stabelen på Martins søndag 17.10.


            Møt opp alle lag for innspurten av årets quiz-lag. Her står ære og berømmelse på spill. Quizen begynner kl. 14:00 og dagens gjesteoppleser er Kjetil Osvold. Møt opp til vanlig tid. Lad opp strupen med allsang, diskusjoner og pils til kanari-priser ved framvist medlemskort. Klokken 17:00 står vi alle på Åråsen og støtter gutta under oppvarmingen fram til det hele braker løs 2x45 min fra kl. 18:00 mot skarre-folket fra vest. Vel møtt!

            Husk også Everton – Liverpool. Kampen blir vist på Martins fra kl. 14:30.

            Kommentar

            • Kristin89
              Seniormedlem
              Forumonanist
              • Oct 2005
              • 228

              #26
              Kanaricupen 2010/2011

              Kanaricupen 2010/2011 vil bli avholdt søndag 13/2-2011 i LSK-hallen.
              Så finn frem fotballskoa å hold av denne dagen
              Mer info kommer nærmere
              Kristin - Styremedlem KFL

              Kommentar

              • Macho-Morten
                Ikke KFL-styremedlem
                Hjelp, skaff meg et liv!
                • Aug 2005
                • 2687

                #27
                OPPDATERT INFO OM MORGENDAGEN PÅ MARTINS!

                * Martins åpner klokka 13, ikke 12 som vanlig.
                * Everton - Liverpoo går på storskjerm 14.30
                * Årets siste quiz begynner 14.50. Oppleser for anledningen er Kjetil Osvold!
                * Vi selger pakke med kamp- og bussbillett til vif-kampen på Martins og På sparket i morgen.
                * Oppmøte på feltet er som vanlig en time før kampstart. Syng som faen fra 17.00!
                Last edited by Macho-Morten; 17.10.2010, 10:46.

                Kommentar

                • KFL109
                  Seniormedlem
                  Hjelp, skaff meg et liv!
                  • Dec 2003
                  • 1958

                  #28
                  37 år - og rekorden står!



                  Vi takker alle som har bidratt til tribuneliv på Åråsen og som har støtta Fugla rundt i hele Norge i 2010.



                  Styret i Kanari-Fansen Lillestrøm hyller alle som har stilt opp for Sportsklubben i 2010-sesongen. Vi har mange som bruker timesvis av tid og mye penger på å følge Fugla.

                  Vi takker tribunegruppa, FuglaTifo, vakter, kafédamer, forummoderatorer og webgruppa. Vi takker alle som ikke har hatt noen offiesiell rolle men som har hjulpet til når det har vært nødvendig. Vi takker alle som har bidratt og vil bidra med artikler i Humbug & Kanari. Vi takker alle forumdeltakere som har bidratt med å synliggjøre bredden i Lillestrøm ved å gi et innblikk fra treninger, juniorlag, damelaget og LSK2.

                  Og selvfølgelig takker vi alle som har fulgt LSK i tykt og tynt ennå en sesong. Kanari-Fansen har levert varene gjennom trofast støtte til Sportsklubben, både på hjemme- og bortebane.

                  Når vi følger et lag som ikke kjemper om seriemedaljer er det øyeblikkene som teller. Denne sesongen er det kanskje bortekampen i Molde som vil bli stående som årets høydepunkt. Kroneksemplet på at man aldri må sitte hjemme når Fugla spiller kamp!

                  Sesongen 2011 kommer fortere enn du tror. Kanari-Fansen Lillestrøm oppfordrer alle som bryr seg om LSK (og bor laglig til) til å kjøpe sesongkort på Kanarifeltet neste år. Kjøper du ikke sjøl er dette noe som bør stå høyest på ønskelista til jul.

                  Kanari-Fansen Lillestrøm - sammen for Fugla!
                  Vidar Evje

                  Kommentar

                  • KFL109
                    Seniormedlem
                    Hjelp, skaff meg et liv!
                    • Dec 2003
                    • 1958

                    #29
                    Hold av noen datoer framover

                    Lørdag 18. desember: Juletrefest på Martin's. Blodsbrødre spiller. Haugevis av kåringer inkl. årets spiller og årets supporter.

                    Søndag 13. februar: Kanaricup i LSK-hallen

                    Tirsdag 15. februar kl 18.30: Årsmøte i Kanari-Fansen, Åråsen konferansesenter

                    Det satses for øvrig på å få ut et nytt nummer av Humbug & Kanari før jul, og se opp for en ny utgave av KFLs julekalender 1. desember.
                    Last edited by KFL109; 18.11.2010, 05:16. Begrunnelse: Riktig ukedag
                    Vidar Evje

                    Kommentar

                    • KFL109
                      Seniormedlem
                      Hjelp, skaff meg et liv!
                      • Dec 2003
                      • 1958

                      #30
                      Innkalling til årsmøte i Kanari-Fansen Lillestrøm, tirsdag 15. februar 2011

                      Årsmøtet avholdes tirsdag 15. februar 2011 kl 18.30 i Åråsen konferansesenter.

                      Forslag til årsmøtet sendes på e-post til: styret@kanari-fansen.no eller som brevpost til: Kanari-Fansen Lillestrøm, Postboks 215, 2001 Lillestrøm

                      Innkomne forslag må være styret i hende senest tirsdag 25. januar 2011.

                      Sakspapirer gjøres tilgjengelig på vår nettside kfl.no senest tirsdag 8. februar 2010. Dette vil være årsberetning, regnskap, kontroll- og revisjonskomiteens beretning, forslag med styrets innstilling, handlingsplan, budsjett og valgkomiteens innstilling.

                      Kanari-Fansen Lillestrøms vedtekter § 19 sier følgende om stemmerett på årsmøtet:
                      ”Alle medlemmer med gyldig medlemskap både i sesongen som er avsluttet og i kalenderåret årsmøtet arrangeres har stemmerett. Ingen kan møte eller avgi stemme ved fullmakt."

                      Det vil gis anledning til å tegne medlemskap for 2011 før årsmøtet settes. Personer med nytegnet medlemskap som ikke har hatt medlemskap i 2010 kan være til stede som observatører.

                      Vel møtt!
                      Vidar Evje

                      Kommentar

                      • Macho-Morten
                        Ikke KFL-styremedlem
                        Hjelp, skaff meg et liv!
                        • Aug 2005
                        • 2687

                        #31
                        KFL inviterer til juletrefest



                        Kfl inviterer til Juletrefest 18/12

                        Kfl har gleden av å invitere deg til juletrefest lørdag 18/12-10 på Martin`s!


                        Skrevet av kfl.no



                        Vi starter kvelden kl 18.00 hvor du kan stemme på årets spiller og fornye ditt medlemskap på Kfl sin stand. Det blir salg av grøt og gløgg. Ca kl 21.00 blir det haugevis av kåringer inkl. årets spiller og årets supporter, og ca 23.30 går Blodsbrødre på scenen. Inngangsbilletten koster 50kr, og er å få kjøpt på Martin`s fra torsdag 02/12 Det vil si at du får både Kfl sin juletrefest og Blodsbrødre for en femtilapp. Aldersgrensen er 18 år frem til kl 22.00, og 20 år fra kl 22.00. Velkommen skal dere være!

                        Facebook-event: http://www.facebook.com/#!/event.php...45728365476685
                        Last edited by Macho-Morten; 03.12.2010, 16:42. Begrunnelse: La til dette populære, sosiale mediet Facebook

                        Kommentar

                        • KFL109
                          Seniormedlem
                          Hjelp, skaff meg et liv!
                          • Dec 2003
                          • 1958

                          #32
                          Kanari-Fansens Junioraksjon 2011

                          Kanari-Fansens Junioraksjon er satt ned som en gruppe under styret i KFL på samme måte som f.eks. Tribunegruppa og FuglaTifo.

                          Kontaktpersoner er Jørgen Knutsen, Håvard Malones og Jan Jensen.
                          Vidar Evje

                          Kommentar

                          • KFL109
                            Seniormedlem
                            Hjelp, skaff meg et liv!
                            • Dec 2003
                            • 1958

                            #33
                            Overføring til FuglaTifo

                            Styret har i dag besluttet å overføre 30 000 kroner til FuglaTifo sånn at innkjøp, planlegging og forberedelser til sesongen kan gjennomføres.
                            Vidar Evje

                            Kommentar

                            • KFL109
                              Seniormedlem
                              Hjelp, skaff meg et liv!
                              • Dec 2003
                              • 1958

                              #34
                              Årsmøte i KFL tirsdag 15. februar 2011

                              Takket være en kunnskapsrik ChriZza har styret fått uvurderlig hjelp til å legge ut årsmøtepapirene på forsiden av kfl.no



                              Selv om de ligger åpent er de selvfølgelig ment for medlemmer av Kanari-Fansen Lillestrøm. Sakene skal behandles på årsmøtet, og det legges derfor ikke opp til noen forumdiskusjon på forhånd.
                              Vidar Evje

                              Kommentar

                              • gj
                                Seniormedlem
                                Hjelp, skaff meg et liv!
                                • Nov 2003
                                • 3359

                                #35
                                Styret skal ha en stor pose med velfortjent skryt for å ha fulgt de nye vedtektene og fått ut årsmøtepapirene en uke før møtet! =)

                                Kommentar

                                • Macho-Morten
                                  Ikke KFL-styremedlem
                                  Hjelp, skaff meg et liv!
                                  • Aug 2005
                                  • 2687

                                  #36
                                  Ikke noe opplegg i Vallhall

                                  Styret i KFL har bestemt seg for ikke å arrangere eller sette opp busser til fredagens treningskamp mot Vålerengens if.

                                  Vi har som oppgave å støtte LSK i tykt og tynt. Dog mener vi alt er relativt.
                                  KFL er svært lite begeistret for at vi skal møte erkerivalen noen få uker før serien starter i en show- og jubileumskamp, spesielt ettersom vi skal møte vif i serien om bare noen uker. Vi føler at kamper som dette vil vanne ut derbyet, og at det holder lenge å møte vif i obligatoriske kamper.

                                  Vålerengen har også sagt at de mobiliserer sikkerheten som en høyrisikokamp – dette høres for oss ikke ut som særlig til jubileum med moro for hele familien, som de har prøvd å selge arrangementet som.

                                  KFL mener det får holde lenge med obligatoriske kamper mot Vålerengen, spesielt så tett før seriestart.

                                  Om noen har fri fra kjerring/gubbe, unger, fjøs eller VM på ski, er vi sikre på at de finner veien på egen hånd denne dagen.

                                  KFL oppfordrer alle til å spise og drikke godt før ankomst Vallhall. Må du drite eller pisse, bruk mye papir...
                                  Last edited by Macho-Morten; 03.03.2011, 00:11.

                                  Kommentar

                                  • Macho-Morten
                                    Ikke KFL-styremedlem
                                    Hjelp, skaff meg et liv!
                                    • Aug 2005
                                    • 2687

                                    #37
                                    Verdt å merke seg: Har du mottatt forsendelse fra KFL med betalingsgiro, betyr ikke det at vi ikke har mottatt betaling for 2011:

                                    Opprinnelig skrevet av Frode Thai
                                    I forbindelse med utsendelsen av KANARINYTT, har det blitt sendt med en medlemsgiro.

                                    De av dere som har betalt før, kan oppleve dette som upassende, det beklager vi, samtidig som vi oppfordrer til å legge denne giroen i postkasa til naboen.

                                    De av dere som ikke har betalt har mulighet til å gjøre det nå.

                                    Vårt medlemsregister er nytt, videre har vi hatt utfordringer når det gjelder konverteringer fra gammelt til nytt.
                                    Det er derfor denne dobbelutsendingen av giroer har skjedd.

                                    De som har betalt vil i "nær fremtid" motta medlemskortet sitt i posten.


                                    Frode Johansen
                                    styremedlem

                                    Kommentar

                                    • Macho-Morten
                                      Ikke KFL-styremedlem
                                      Hjelp, skaff meg et liv!
                                      • Aug 2005
                                      • 2687

                                      #38
                                      Krasj i medlemsregisteret - veien videre

                                      Vi har dessverre oppdaget store feil i medlemsregisteret vårt, både på innbetalinger, adresser m.m. Dette innebærer at mange av dere enten har fått medlemskort uten å ha bestilt, mens andre som har betalt medlemskap ikke har fått sitt ennå.

                                      Feilene er så store at styret for tiden har vært nødt til å kjøre full gjennomgang av medlemsregisteret og alle innbetalte oppdrag på nytt. Vi håper og tror alt vil være på plass igjen innen tre uker, da også med helt nye medlemskort til alle.

                                      Vi beklager dette på det sterkeste.

                                      Styret

                                      Kommentar

                                      • Macho-Morten
                                        Ikke KFL-styremedlem
                                        Hjelp, skaff meg et liv!
                                        • Aug 2005
                                        • 2687

                                        #39
                                        VIKTIG INFO OM SARPSBORG-TUREN 28. MAI

                                        KFL og UFC har kommet frem til følgende angående turen til Særp:

                                        Bussene vil koste 150,- og gå fra Lillestrøm bussterminal klokka 10.30 grunnet tidlig kampstart (16.00).
                                        I Sarsbårr samles vi på noen puber i sentrum, navn på disse vil vi komme tilbake til snart da ikke alt er 100% klart ennå.

                                        Klokka 14.30 vil LSK-supporterne gå i samlet flokk fra sentrum opp til stadion.

                                        Så til clouet:

                                        Grunnet lite bortefelt er det i utgangspunktet få kampbilletter. Vi håper på å få utvidet vår kvote, men forbereder oss på det verste. Derfor: For å være SIKRET billett til kampen, kan du sette inn penger for kampbillett på en konto i løpet av kommende uke. Dersom du betaler kroner 190,- (voksen) eller 110,- (barn under 16) innen utløp av kommende uke (søndag 8.), vil du altså være garantert billett i Sarpsborg. Så det må du gjøre!

                                        Kontonummeret kommer senere i kveld, eventuelt i morgen.

                                        Kommentar

                                        • FUGlinho
                                          KFL styremedlem
                                          Hjelp, skaff meg et liv!
                                          • Nov 2003
                                          • 2454

                                          #40
                                          VIKTIG INFO OM BILLETTAVHENTING TIL SARPSBORGKAMPEN:

                                          De som har overført penger for billetter kan hente disse i pausen på cupkampen imorgen ved hovedforsangerstolen. Viktig at du tar med en form for ID.


                                          Hvis du ikke har mulighet til å hente billettene imorgen, så vil vi legge de på LSK Shop hvor de kan avhentes frem til fredag før stengetid
                                          Kim
                                          Styremedlem KFL

                                          Kommentar

                                          Working...
                                          😀
                                          😂
                                          🥰
                                          😘
                                          🤢
                                          😎
                                          😞
                                          😡
                                          👍
                                          👎