Styrets informasjonstråd

Collapse
Dette er et klistret emne.
X
X
 
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts
  • FUGlinho
    KFL styremedlem
    Hjelp, skaff meg et liv!
    • Nov 2003
    • 2454

    #81
    Årsmøte 2014 avholdes tirsdag 4/2 kl 19.00. Sted: Konferransedelen på Åråsen stadion.

    Forslag som ønskes behandlet sendes inn til styret@kanari-fansen.no innen fredag 17/1 2014.

    Mvh
    Styret
    Kim
    Styremedlem KFL

    Kommentar

    • Håkon Henriksen
      Administrator
      • Nov 2003
      • 6411

      #82
      Det har i etterkant av nyheten om at Kjell Hulby må forlate sin stilling i LSK kommet mange reaksjoner fra våre medlemmer og fra grupper tilknyttet KFL. Styret i KFL ønsker å presisere at vi ikke går god for de personangrep som har kommet mot enkeltpersoner i LSK i forbindelse med denne saken. Vi presiserer videre at det foreløpig ikke er kommet en offisiell uttalelse fra LSK angående hvem skal overta Hulby sine oppgaver og hvordan dette skal løses i praksis. De reaksjoner som har kommet fra enkelte er basert på rykter og ikke fakta. Styret i KFL skal ha et møte med daglig leder i LSK førstkommende mandag, og vil i forbindelse med dette møtet be om klarhet i hva LSK har tenkt med tanke på videre samarbeid. Vi vil i etterkant av dette møtet komme med en redegjørelse rundt dette.

      Sammen for Fugla
      Styret
      Håkon Henriksen
      -
      Nestleder/Kasserer Kanari-Fansen Lillestrøm
      -
      ALT FOR FUGLA

      Kommentar

      • gorken
        Administrator
        • May 2006
        • 1483

        #83
        Silly season er velkjent for de fleste fotballsupportere. Perioden hvor overgangsvinduet er åpent og ryktene florerer om nye spillere på vei inn. Årets første uker har, kanskje i mangel på gode spillerrykter, vært dominert av en rekke andre rykter rundt klubben.

        Det har for eksempel versert mange rykter om situasjonen rundt hvem som skal håndtere sikkerhet rundt fansen på kampene fremover. I går møttes styret i Kanari-Fansen og LSKs daglige leder Anita Westby, og det må sies at rykter fortsatt er rykter.

        Klubben jobber med en løsning som styret i Kanari-Fansen ser med positive øyne på, og håper situasjonen vil være ferdig avklart i løpet av kun kort tid. Det som er viktig nå er at vi fortsetter den gode jobben Kjell Hulby startet på, og tar vare på den kompetansen som finnes i miljøet, så det som har blitt gjort hittil ikke har vært forgjeves.

        Så til de andre ryktene på ryktebørsen:
        • Det har versert noen rykter om at det jobber medlemmer fra klanen i LSK Shop. Dette er ikke sant, og vi håper nå at folk kan slutte å spre slike usannheter.
        • Det har også vært rykter om at Kanari-Fansen mister sine lokaler på Åråsen. Dette stemmer heller ikke.


        Med dette håper vi å sette punktum for disse ryktene, og heller fokusere på det som er viktig her i verden: Hvem skal score målene for LSK i 2014?

        Mvh
        Styret
        I have this condition.

        Kommentar

        • gorken
          Administrator
          • May 2006
          • 1483

          #84
          Bli medlem – vinn sesongkort!

          Meld deg inn i Kanari-Fansen innen 14. mars, og du er med i trekningen av to sesongkort.


          Førstkommende uke starter utsendelsene av faktura for innbetaling av medlemskap for 2014. Nytt av året er at vi har gått over til å håndtere medlemsbase og fakturautsendelse selv. Vi tror med det at medlemmene vil oppleve bedre oppfølging og kontroll enn hva som har vært tilfelle de siste årene. Samtidig ønsker vi en grundig gjennomgang av vårt medlemsregister, og vil derfor be både nye og tidligere medlemmer oppdatere sin kontaktinformasjon hos oss.


          For å være med i konkurransen om sesongkort er det to ting du må gjøre innen 14. mars:


          1. Betal medlemskontingenten. Alle tidligere medlemmer får faktura i posten i løpet av kort tid. Nye medlemmer kan følge instruksjonene her.
          2. Fyll ut skjemaet her med din oppdaterte kontaktinformasjon.
          I have this condition.

          Kommentar

          • gorken
            Administrator
            • May 2006
            • 1483

            #85
            Kanari-Fansens standpunkt overfor casuals

            Det har den siste tiden vært enormt fokus på casuals og vold i forbindelse med fotballkamper, både utenlands og her i Norge. Vi i Kanari-Fansen Lillestrøms styre har gjennom diverse fora blitt bedt om å komme med en redegjørelse rundt vårt syn på dette.


            La oss først påpeke at vi ikke føler at det er vi som til enhver tid skal måtte uttale oss om casualvirksomhet spesielt, og bråk, vold og slåssing i forbindelse med fotballkamper generelt. Unntakene er når våre medlemmer er involvert i denne typen virksomhet, hvilket vi fortsatt har til gode å avdekke. Vi etterstreber også å utelukke alle de som beviselig er med på denne typen oppførsel fra å kunne bli medlemmer hos oss. De menneskene som har vært med på denne typen aktiviteter har vært personer som ikke har noe som helst med Kanari-Fansen å gjøre, og det eneste vi anser at de har felles med oss er at de etter sigende deler vår fascinasjon for det samme fotballaget.


            Casualvirksomhet, hooliganisme og vold er noe vi tar sterk avstand fra. Vi kjemper for en positiv og mangfoldig supporterkultur, men enkelte deler av mangfoldet forbeholder vi oss retten til å ta fullstendig avstand fra. Så er også tilfelle med de ovennevnte punkter, og mennesker som utøver dette.


            For oss er supporterkultur støtte til laget gjennom visuelle effekter og synging på kamp, og i byene før og etter kampene. Det er tillatt å snakke høyt, veive i overkant mye med et flagg, komme med følelsesutbrudd i kampens hete, skrike noen meldinger til motstandere og deres supportere samt å generelt oppføre seg litt bajas. Men der går også grensen slik vi ser det. Elementer som går på vold, trusler og lignende er for oss ikke supporterkultur. Det er kriminelle handlinger som bør straffes, og det er definitivt ikke elementer vi ønsker å bli forbundet med.


            Vi har gjennom flere medier gjentatte ganger sagt at vi tar fullstendig avstand fra casualvirksomhet og tilhørende aktiviteter. Samtidig er det blitt påpekt at vi har en holdning overfor disse som gjør at vi nekter å gå inn i dialog med dem om noe som helst. Vi har også bastant og ettertrykkelig gitt uttrykk for at vi ønsker å prate om dem i minst mulig grad, da de ikke er en del av vår organisasjon.


            Vi har gjennom flere år sett på hva som har foregått av denne typen aktiviteter med stor bekymring. Som ledere i Kanari-Fansen er et at våre ansvarsområder å tilrettelegge for at våre medlemmer skal ha en så god og positiv opplevelse som mulig i forbindelse med kamp og alle aktiviteter som gjennomføres og arrangeres i forbindelse med dette. Det synet oppfatter vi at deles av LSK, og det er godt samarbeid mellom dem og oss i forbindelse med arrangementer. LSK har en sikkerhetsgruppe som er godt innarbeidet etter mange års erfaring. De deler vår visjon om at det å gå på kamp, samt å oppholde seg i Lillestrøm eller andre byer for den saks skyld, skal være en trygg og god opplevelse.


            Det foregår en rekke positive tiltak for tiden rundt det å føre klubb, menighet og supportermasse sammen for å føre LSK tilbake i en posisjon hvor vi igjen er med og utfordrer de øvrige lagene i norsk fotball om de øverste plassene på tabellen. Samtidig inviteres stadig flere folk inn i det innerste av LSK, og sammen skal vi klare våre mål. Casuals samt voldshandlinger og annen truende oppførsel, er en ødeleggende faktor for dette arbeidet. Det er derfor vår klare mening at disse menneskene må bekjempes, fjernes og elimineres fra alt som har med LSK og gjøre. Det eneste de oppnår er å sette klubben de etter sigende har i sitt hjerte i vanry.


            Styret
            I have this condition.

            Kommentar

            • FUGlinho
              KFL styremedlem
              Hjelp, skaff meg et liv!
              • Nov 2003
              • 2454

              #86
              Styret donerer billetter til kvarten til barneavdelingen på AHUS.

              Kim
              Styremedlem KFL

              Kommentar

              • Håkon Henriksen
                Administrator
                • Nov 2003
                • 6411

                #87
                Hvorfor reiser du, eller reiser du ikke med KFL bussen til bortebane?

                Håkon Henriksen
                -
                Nestleder/Kasserer Kanari-Fansen Lillestrøm
                -
                ALT FOR FUGLA

                Kommentar

                • gorken
                  Administrator
                  • May 2006
                  • 1483

                  #88
                  Vil du ha Humbug & kanari i år?



                  Styret i Kanari-Fansen er de første til å beklage at det ikke har vært noe Humbug & kanari de siste årene. Vi syns det er veldig leit at vi ikke har fått det til. I fjor løste vi det på en måte med «Buggelenderen» – en adventskalender av buggen-artikler.

                  I år ønsker vi å få ut en skikkelig god utgave med mye godt stoff. For å få til det trenger vi hjelp. Din hjelp! Vi i styret har dessverr e ikke kapasitet til å gjøre dette på egenhånd. Vi kan ikke forfatte alle artikelene selv. Å sette sammen buggen, bilder og å distribuere den er ikke noe problem. Det er noen som kan skrive korte eller lange artikler som trengs.

                  Så har du en liten skribent i magen? Eller kanskje du kjenner noen som kan/har lyst til å bidra? Da ønsker vi å komme i kontakt med deg/dere. Ta kontakt med oss på styret@kanari-fansen.no.
                  I have this condition.

                  Kommentar

                  • gorken
                    Administrator
                    • May 2006
                    • 1483

                    #89
                    Oppdatert turreglement


                    Vi i Kanari-Fansen Lillestrøm ønsker å ha med oss så mange kanaris som mulig på tur. Derfor prøver vi å sette opp gode turmuligheter til de som ønsker å se LSK spille på alle kanter av landet. Turene våre bringer deg trygt og enkelt fra Lillestrøm til stadion og tilbake igjen. På våre turer møter du andre likesinnede supportere, og det er omtrent alltid mulig å bli kjent med nye kanarifugler.


                    De siste årene har vi dog sett at det på en del av turene kan bli i overkant mye alkoholinntak for enkelte personer. Vi ønsker at våre turer skal kunne benyttes av alle. Derfor har vi de gangene vi har hatt nok reisende til å fylle to eller flere busser alltid hatt et roligalternativ og et partyalternativ. De gangene vi kun setter opp en buss skal denne bussen kunne brukes av alle som vil reise på tur.


                    For å ytterligere gjøre våre turer til et godt alternativ for alle velger vi nå å stramme inn på vårt turreglement. Det er fortsatt lov å nyte alkohol på våre turer, men det skal drikkes med måte og ingen reisende skal være til sjenanse for andre.
                    Turreglement per august 2014:

                    Som reisende med Kanari-Fansen Lillestrøm må du huske på følgende:
                    • Du representerer Lillestrøm Sportsklubb når du er på tur. Vær en god representant.
                    • Vi er ikke på tur for å drikke oss sanseløse, men for å følge fotballklubben i våre hjerter.

                    Turreglement:
                    • Kom tidsnok til avreise både i Lillestrøm og avreisested ellers. Bussene vil IKKE vente, med mindre det er gitt beskjed til turvert.
                    • Kanari-Fansens turverter er her for deg, og kan kontaktes ved problemer.
                    • Man skal hjelpe hverandre og turverten med å holde orden i bussen. Bruk søppelposer som er hengt ut.
                    • Alle spørsmål om stopp, røykepause m.m. skal gå til turverten. Å prate med bussjåføren er ikke tillatt.
                    • Røyking er ikke tillatt ombord i bussen – dette gjelder også på toalettet! Brudd på dette vil føre til utestengelse fra turer med Kanari-Fansen.
                    • Skal du nyte alkohol skal du drikke med måte. Du skal ikke være til sjenanse for andre. Overdrevent fyll og uansvarlighet tolereres ikke, og vil føre til alkoholforbud eller utestengelse fra fremtidige turer. Du kan også bli nektet videre reise med bussen.
                    • Spyr du i bussen grunnet for mye alkohol vil du bli holdt økonomisk ansvarlig for betaling av rens.
                    • Skjer det skader på bussen underveis, kontakt turverten umiddelbart. Uhell kan skje, men tier du kan du bli holdt økonomisk ansvarlig for reparasjoner. Grovt hærverk medfører tapt medlemskap og utestengelse fra både Kanari-Fansens turer og organisasjon.
                    • Du er pliktig å følge beskjeder gitt av turverten.
                    • Turverten kan nekte reisende å være med på turen etter eget skjønn.

                    Ved å reise i regi av Kanari-Fansen aksepterer du å følge dette reglementet, samt konsekvenser ved eventuelle regelbrudd.

                    GOD TUR!

                    I have this condition.

                    Kommentar

                    • FUGlinho
                      KFL styremedlem
                      Hjelp, skaff meg et liv!
                      • Nov 2003
                      • 2454

                      #90
                      INGEN ER STØRRE ENN KLUBBEN

                      Vi henviser til lederen i Romerikes Blad (RB), publisert fredag 23/10-14, hvor det står å lese: "Hvis vi ser bort ifra generaltabben det er å ikke komme til enighet med klubblegenden Frank Grønlund, har ledelsen og styret gjort sunne og fornuftige valg. Grønlund-saken er man bare nødt til å løse på en minnelige måte. I motsatt fall vil supporternes dugnadsånd, som ikke minst har kommet til uttrykk i innsamlingsaksjonen #VIERLSK, svinne hen"

                      Her påstås det direkte at Frank Grønlund sin oppsigelse fra sin jobb i Lillestrøm Sportsklubb gjør at grasrota vil slutte å bidra med dugnadsinnsats og penger til klubben. Som styre i den største grupperingen av organiserte LSK-supportere kan vi ikke uten videre finne oss i at en slik påstand blir publisert uten at vi får kommentere påstanden.

                      For den jevne supporter generelt går klubben foran alt, og for å sitere Ivar Hoff: "Det som interesserer meg er de gule trøyene, ikke hvem som er inni." I lederen påstås det, slik vi leser det, at Frank Grønlund er den som gjør at grasrotbevegelsen og pengestrømmen til #VIERLSK har vært som den har. Dette medfører etter vår mening ikke riktighet.

                      Som eksempel kan nevnes at det i sommer ble igangsatt en aksjon på Kanari-Fansen sitt forum på nett, hvor man på få dager samlet inn ca 300.000 kr til #VIERLSK. Denne aksjonen ble igangsatt lenge etter at det ble kjent at Frank Grønlund var en av de som måtte gå, og uten å påberope oss enormt kjennskap til hvorvidt folk flest ville gitt mer dersom Grønlund stadig hadde vært ansatt i klubben, så mener vi at disse tallene i det minste indikerer at det stadig er klubben som er viktigst for folk flest, og ikke enkeltpersoner.

                      Vi stiller spørsmålstegn med hva RB ønsker å oppnå med å skyve supporterne foran seg i lederen sist fredag. Dersom man tror og mener at supportermakten i Lillestrøm er såpass stor at supporterne kan være med på å bestemme hvem som får lov å jobbe i LSK så tar man feil. Videre undres vi over hvordan man kan komme med en slik påstand uten at man i forkant forhører seg om hva ledelsen i Kanari-Fansen faktisk mener om det. Avslutningsvis lurer vi på hva slags undersøkelser som ligger bak denne påstanden, og om forfatteren faktisk har belegg for å påstå det han gjør.

                      Vi er selvsagt klar over at det fins andre supportere av LSK utenom de som er medlemmer av Kanari-Fansen. Vi er klare over at lederen henviser til supportere generelt, og ikke Kanari-Fansen spesielt. Samtidig er det en kjensgjerning at mange tenker automatisk på blant annet Kanari-Fansen når ordet supportere nevnes. Derfor ser vi oss nødt til å kommentere denne påstanden.

                      En supporters hverdag er spesiell, og man må ofte forholde seg til at helter selges, ikke får fornyet kontrakt eller som i dette tilfellet altså blir avskjediget. For oss handler det da om å dyrke frem nye helter, hele tiden med det i bakhodet at ingen er større enn klubben. Det er emblemet på drakta som først og fremst får frem følelsene i oss, og selv om vi selvsagt også dyrker individualister kan det ikke sammenlignes med den ubetingede kjærligheten til klubben.
                      Vi mener at det er grunn til å føle med samtlige som måtte gå i forbindelse med nedskjæringene og omstruktureringen i Lillestrøm Sportsklubb tidligere i år. Det er rett og slett like synd på alle som mistet jobben sin, og alle de involverte skal vite at de har vår fulle sympati for den tøffe tiden de har vært gjennom. Dette gjelder selvsagt også i tilfellet Frank Grønlund. Allikevel, å påstå at dugnadsaktiviteten og pengestrømmen til #VIERLSK vil svinne totalt hen dersom han forsvinner ut portene for godt faller etter vår mening på sin egen urimelighet.

                      Det har tross alt vært kjent relativt lenge at Grønlund er en av de som er blittsagt opp.

                      Kanari-Fansen Lillestrøm
                      Styret
                      Last edited by FUGlinho; 27.10.2014, 15:52.
                      Kim
                      Styremedlem KFL

                      Kommentar

                      • Håkon Henriksen
                        Administrator
                        • Nov 2003
                        • 6411

                        #91
                        Har du flytta?
                        Husk å melde adresseendring, sånn at vi får sendt deg våre utsendelser i din postkasse.
                        Send oss din nye adresse på medlem@kanari-fansen.no
                        Håkon Henriksen
                        -
                        Nestleder/Kasserer Kanari-Fansen Lillestrøm
                        -
                        ALT FOR FUGLA

                        Kommentar

                        • gorken
                          Administrator
                          • May 2006
                          • 1483

                          #92
                          Årsmøte i Kanari-Fansen Lillestrøm avholdes tirsdag 10. februar kl. 19:00 i konferansedelen på Åråsen stadion.


                          Alle medlemmer er velkomne. Alle medlemmer med gyldig medlemskap både i sesongen som er avsluttet og i kalenderåret årsmøtet arrangeres har stemmerett. Husk derfor å betale medlemskapet ditt før årsmøtet. Du kan også betale på årsmøtet – møt opp i god tid.


                          Forslag som ønskes behandlet sendes inn til styret@kanari-fansen.no innen tirsdag 20. januar 2015. Les ellers hva vedtektene sier om årsmøtet.
                          I have this condition.

                          Kommentar

                          • gorken
                            Administrator
                            • May 2006
                            • 1483

                            #93
                            Husk at årsmøte i Kanari-Fansen Lillestrøm avholdes tirsdag 10. februar kl. 19:00 i konferansedelen på Åråsen stadion.

                            Årsmøtepapirene er nå klare, og kan lastes ned her: http://www.kfl.no/wp-content/uploads...mote-feb15.pdf
                            I have this condition.

                            Kommentar

                            • gorken
                              Administrator
                              • May 2006
                              • 1483

                              #94
                              Årsmøtet i Kanari-Fansen Lillestrøm er nå over, og styret for 2015 består av:


                              Kenneth Kvebek, leder
                              Håkon O. Henriksen, kasserer


                              Styremedlemmer:
                              Kim Kristiansen
                              Marius Lauritsen
                              Renate Høiholt
                              Ståle Nordhagen
                              Thor-Arne Sandli


                              Takk til Patrick Ween og Anders Fors for deres innsats i Kanari-Fansens styre.
                              I have this condition.

                              Kommentar

                              • gorken
                                Administrator
                                • May 2006
                                • 1483

                                #95
                                Vi inviterer til åpen kveld med Lillestrøm Sportsklubb, LSK Kvinner og Kanari-Fansen Lillestrøm!
                                Hør hva klubben tenker og jobber med. Still dine spørsmål. Få svar på det du lurer på. Nå har du sjansen! Ingen krav om medlemskap på dette møtet.
                                Møt opp på Martin’s tirsdag 17. februar kl. 19:00.
                                Disse kommer:
                                • Rúnar Kristinsson
                                • Sigurdar Ragnar Eyolfsson
                                • Frode Kippe eller Bjørn Helge Riise
                                • Arni Vilhjalmsson
                                • Torgeir Bjarmann eller Simon Mesfin
                                • Bjørnar Sollie
                                • Monica Knudsen
                                • Isabell Herlovsen


                                Her bør det virkelig være mulig å få svar fra de som styrer i klubben – møt opp!
                                Har du ikke anledning til å møte? Send dine spørsmål til styret@kanari-fansen.no

                                Facebook-arrangement:
                                https://www.facebook.com/events/787122291378253/
                                I have this condition.

                                Kommentar

                                • gorken
                                  Administrator
                                  • May 2006
                                  • 1483

                                  #96
                                  Styret for 2015 har konstituert seg, og fordelt hovedarbeidsområder. Siden om KFL er oppdatert: http://www.kfl.no/kfl/

                                  Kenneth Kvebek
                                  Leder. Talsmann.

                                  Håkon O. Henriksen
                                  Kasserer. Medlemskap.

                                  Ståle Nordhagen
                                  Tur.

                                  Kim Kristiansen
                                  Arrangement. Tur. KFL92.

                                  Marius Lauritsen
                                  Tribune. Web. Humbug & kanari.

                                  Renate Høiholt
                                  Arrangement. Medlemskap. LSK kvinner.

                                  Thor-Arne Sandli
                                  LSK kvinner. Tribune.
                                  Last edited by gorken; 30.03.2015, 21:34.
                                  I have this condition.

                                  Kommentar

                                  • FUGlinho
                                    KFL styremedlem
                                    Hjelp, skaff meg et liv!
                                    • Nov 2003
                                    • 2454

                                    #97
                                    Endelig er det du har ventet på her! Kanari-Fansens supporterklær er tilbake med helt nye klær – så du blir klar for sesongen 2015.
                                    I kolleksjonen finner du to t-skjorter, en hettejakke/hoodie og en joggebukse. Tre skjerf og nøkkelbånd er også like rundt hjørnet. Produktene er av høy kvalitet, og meget behagelige å ha på.
                                    Alle produktene er produsert i Serbia og er 100% skreddersydd for KFL. Vi er også stolte av å kunne introdusere deg for vår nye fugl, som du finner på noen av klærne. Fuglen er et alternativ til vår logo, som har veldig mange detaljer, og ikke alltid gjør seg så godt på klær.
                                    Vi håper disse fantastiske produktene vil falle i smak, og ved salgssuksess her kan vi love ny runde med klær allerede til sommeren. Mange fete designs er allerede klare!
                                    Kjøp

                                    Alle klærne kan kjøpes på våre stands på Martin’s og Åråsen før hjemmekamper. Er du interessert i å kjøpe disse utenom kampdager eller bor langt unna? Kontakt oss på medlem@kanari-fansen.no så er vi fleksible og finner en løsning på dette.
                                    Priser

                                    Hettejakke/hoodie: 600,-
                                    Joggebukse: 400,-
                                    T-skjorte: 200,-
                                    Skjerf: 200,-
                                    Nøkkelbånd: 40,-

                                    Kim
                                    Styremedlem KFL

                                    Kommentar

                                    • gorken
                                      Administrator
                                      • May 2006
                                      • 1483

                                      #98
                                      De lenge etterlengta medlemskorta har endelig kommet! Hent ditt medlemskort på vår stand ved Kanarifeltet i dag (så slipper vi å sende det til deg, og sparer portopenger).
                                      I have this condition.

                                      Kommentar

                                      • Håkon Henriksen
                                        Administrator
                                        • Nov 2003
                                        • 6411

                                        #99
                                        Vi kommer til å selge sesongkort til KFL-feltet i morgen på Martins Pub.
                                        Disse er priset til 1.500,- for voksen, og 750,- for barn/honnør/student
                                        Salget vil bli avsluttet kl 16.00
                                        Håkon Henriksen
                                        -
                                        Nestleder/Kasserer Kanari-Fansen Lillestrøm
                                        -
                                        ALT FOR FUGLA

                                        Kommentar

                                        • Håkon Henriksen
                                          Administrator
                                          • Nov 2003
                                          • 6411

                                          Så nå holder dere kjeft, NSA?


                                          I fjor sommer ble det blant Lillestrøm-supportere fyrt opp bluss på Lerkendal. Kort tid etter hendelsen var både NFF og Norsk Supporterallianse (NSA) ute og kritiserte bruken. Ingen Lillestrøm-supportere fikk etter dette søke om bruk av lovlig blussing, og NSA-talsmann Bjørnar Posse Sandboe ga inntrykk av at han syns dette var dårlig gjort av Lillestrøm-supporterne, fordi det kunne bidra til dårligere samarbeidsvilkår om den lovlige blussingen.


                                          På søndag blusset Vålerengas supportere under derbykampen mellom LSK og VIF. Mengden bluss var omtrent det tredobbelte, og det ble blusset ved et titalls anledninger. Alt dette er vi helt for! Kanari-Fansen Lillestrøm er for en aktiv og levende tribunekultur. Det inkluderer også bruken av pyroteknikk som bluss og røyk.


                                          Vi merker oss likevel at kritikken i dette tilfellet er fraværende.


                                          Når Lillestrøm blusser ulovlig skal det kritiseres, fordømmes og straffes. Når Vålerenga gjør det samme forbigås det i stillhet?
                                          Kanari-Fansen Lillestrøm forventer kun likhet for loven. Det gjør tydeligvis ikke supporteralliansen?


                                          Vi vil gjerne jobbe videre med Norsk Supporterallianse for å kunne ha en mer utstrakt bruk av pyroteknikk på norske tribuner. Så får vi bare merke oss at organisasjonen vi enn så lenge er medlem av finner det helt naturlig å forskjellsbehandle sine medlemmer på denne måten…


                                          Styret
                                          Kanari-Fansen Lillestrøm
                                          Håkon Henriksen
                                          -
                                          Nestleder/Kasserer Kanari-Fansen Lillestrøm
                                          -
                                          ALT FOR FUGLA

                                          Kommentar

                                          Working...
                                          😀
                                          😂
                                          🥰
                                          😘
                                          🤢
                                          😎
                                          😞
                                          😡
                                          👍
                                          👎