Nyheter november 2010

Collapse
X
 
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts
  • KFL41
    Seniormedlem
    Hjelp, skaff meg et liv!
    • May 2004
    • 3648

    Opprinnelig skrevet av bird
    RB-papir har i dag en sak om Bjørn. Han er nå på nytt prøveopphold i West Bromwich. Dette er den tredje klubben han prøvespiller for etter at serien ble avsluttet. Bjarmann forteller at LSK foreløpig ikke har fått noen tilbakemeldig fra de klubbene hvor Sigurdarson har vært på prøve.

    Det er også en liten sak Arneng, men her kommer det ikke frem noe nytt.

    På tur i Europa

    Björn Bergmann Sigurdarson viser seg denne uka fram i West Bromwich i England. Det er islendingens tredje prøveopphold siden sesongslutt i LSK.

    LSK-spissen Björn Bergmann Sigurdarson har forlenget sesongen sin med fire uker etter at LSK spilte serieavslutningen mot Strømsgodset 7. november.

    Denne uka er det Premier League-klubben West Bromwich som ønsker å se nærmere på det islandske spisstalentet.

    Tyskland og Nederland

    Tidligere har 19-åringen vært på liknende prøvespill hos både Bundesliga-klubben Borussia Mönchengladbach og PSV Eindhoven i nederlandsk æresdivisjon.

    Den første uka etter sesongslutt i Norge tilbrakte han sammen med broren sin i engelske Huddersfield, men der trente han kun for seg selv.

    – Utgangspunktet har hele tiden vært at Björn skulle få vise seg fram i andre klubber ute i Europa. Det er inspirerende for ham, og samtidig har det vært viktig for oss at han har forlenget sesongen med trening på gress. Han har tidligere slitt litt med trening på kunstgress, og derfor er det bedre for oss at han trener på gress nå og tar fri i desember, sier sportsdirektør Torgeir Bjarmann i LSK.

    Ingen tilbakemelding

    Bjarmann forteller at LSK foreløpig ikke har fått noen tilbakemelding fra de klubbene hvor Sigurdarson har vært på prøve.

    – Det er sikkert med disse prøvespillene som de vi selv har, om enn på et annet nivå. Som regel dreier det seg om kartlegging av spillere, og veien fram til kontrakt er ofte lang, sier han.

    Selv om Sigurdarson har igjen bare ett år av LSK-kontrakten og foreløpig ikke har vært villig til å signere en ny, er det ikke slik at Åråsen-klubben må selge spissen.

    – Vi ønsker i utgangspunktet å forlenge avtalene med ham, men hvis det ikke går, vil det selvfølgelig være gunstig for oss med et salg. Men det må ikke skje i det overgangsvinduet som åpner nå i januar, sier han.

    Trening fra torsdag

    Mens Sigurdarson trener i England og LSKs afrikanske spillere er i hjemlandet, møter mange LSK-spillere på trening igjen på Åråsen torsdag.

    – De spillerne som spilte mye står fritt i desember, men vi regner med at noen vil trene litt med laget likevel, sier sportsdirektøren.

    Kommentar

    Working...
    😀
    😂
    🥰
    😘
    🤢
    😎
    😞
    😡
    👍
    👎