Odd - Lillestrøm SK - Søndag kl. 18:00

Collapse
X
 
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts
  • LS89
    Kamptrådkongen
    Hjelp, skaff meg et liv!
    • Apr 2013
    • 3329

    Kamptråd Odd - Lillestrøm SK - Søndag kl. 18:00

    Velkommen til kampdag syv av årets Tippeliga. Ligaen begynner nå sette seg og kampene kommer nå på løpende bånd. Kamp i går fortsetter med ny kamp allerede på søndag, mot topplaget og årets gjerrigknark, Skien og Odd før cupkamp mot Lillehammer neste uke før vi kommer til lørdagen igjen og derbyet mot søpla. Det er altså ikke tid for å hvile på laurbærene - gutta må opp i ringa og hvis hva de er gode for. Det er nå vi må begynne å skape resultater. Men første nøtt er altså Odd Ballklubb.

    Litt om hjemmelaget;

    Odd har startet sesongen glimrende med 4-2-0, og med sterke 7-0 (!) i målforskjell. Det kan de takke Semb Berge for, TLs klart beste spiller hittil. De har altså ikke sluppet inn mål - og en får opptil to ganger pengene hvis LSK greier å bryte ned Rossbach i Odd-buret. Odd har beholdt grunnstammen i laget fra i fjor, og bygget videre på dette i vinter og hittil i sesongen. De virker bunnsolide over hele linja - de har en meget lovende keeper i nevnte Rossbach - et solid stopperpar i Semb Berge og Hagen som utfyller hverandre meget bra. På midtbanen har de en motor med enorm løpskapasitet i Jone Samuelsen, med Oliver Berg og Oldrup Jensen ved siden av seg. På topp briljerer Rafik Zekhnini og Bentley med vår gamle helt Occean i midten. Det er hvertfall ingen tvil om at vi skal få det tøft på søndag. Men, for de som husker kampen for to sesonger tilbake, vant vi 2-0 der nede. Odd hadde sin svakeste kamp den sesongen. Det er lov å håpe på gjentagelse. Vi skal hvertfall ikke ha noen reprise av fjoråret for de som ikke allerede har fortrengt det. De er utrolig sterke på dødball - noe vi ikke har hvert hittil. Her må det jobbes tett opp mot kampstart, men håper og tror Runar & co har kontroll på nettopp dette.

    Odd startet med disse mot Sogndal (4-3-3)

    Rossbach

    Eriksen - Semb Berge - Hagen - Grøgaard

    Jensen - Samuelsen - Berg

    Bentley - Occean - Zekhnini

    Av det jeg har lest har de ingen skader eller suspensjoner. Ruud er derimot tilbake og tar nok plassen til Eriksen på back.

    Hva så med oss?

    Ja.. hvor skal en begynne? Frustrerende er vel et passende begrep for vår sesongstart. Vi greier fortsatt ikke å ta det avgjørende steget med å avgjøre kamper til egen fordel. 1-4-1 er langt unna det jeg og resten hadde forventet etter vinterens resultater, sesongavslutningen i fjor friskt i minnet. Vi har nesten kræsjlandet ned på jorda igjen. Uavgjort mot Start, Glimt, AAFK og Haugesund er hvertfall langt unna det jeg hadde forventet. Kun kampen mot S08 får godkjent, spesielt 1.omgangen. Jeg skal ikke gå på spillere og halshugge hver og én, for det fortjener de ikke. Men det må være lov å stille spørsmålsteng og kritiske blikk mot ett par spillere som leverer langt under forventet innsats for Sportsklubben.

    Vi ligger altså plassert på en 8.plass på tabellen - en plass jeg tror vi kommer til å ende på eller rundt ved sesongslutt. Vi har lag under oss som er betydelig svakere - på papiret. Både Start, AAFK, Sogndal, Tromsø og Sarpsborg er alle lag som jeg forventer vil slite på nedre halvdel i år. De ligger der allerede å kaver. Vi må derimot se frem og oppover. Vi har et meget tøft kampprogram fremfor oss, men vi får ta i bruk den kjente og kjedelige klisjeen "én kamp om gangen".

    Vi møter altså et ballsikkert lag, som spiller med stor bredde og utnytter kantspillerne sine, både individuelt og med innlegg mot Occean. Jeg håper Kippe starter med sin kapasitet mot Occean. Ellers er Jradi tilbake fra karantene. Hvordan er ståa med Erling, er han klar? Jeg håper virkelig det - for de Arni har prestert er langt under forventet standard. Jeg hadde et håp om at han kunne gripe denne muligheten med Erling ute, noe han ikke har greid å følge opp. Ellers er det verdt å merke seg at Lundemo endelig er tilbake fra skade, og fikk en drøy halvtime i går. Gårsdagens, eller ukas store gladsak det. Etter prestasjonen i går ser vi igjen Martin sin manglende løpskapasitet, AAFK kom alt for lett til gjennom midten og det ble altfor store sprik mellom midtbanen og forsvar. Det må justeres til Odd. Men Lundemo er vel neppe klar til å gå rett inn i laget og spille 90. minutter, så Martin starter nok igjen på midten. En annen gladsak er Fred Friday som fortsatt leverer mål - og er (fortsatt) TLs toppscorer med fem mål.

    Merk at Bonke står med to gule og med gult her må han stå over derbyet til helga. Vi får virkelig håpe han holder hodet kaldt på søndag, for vi trenger en Bonke mot søpla.

    Mitt ønsket lag gitt at Erling er klar;

    Origi

    Skogseid - Amundsen - Kippe - Mikalsen

    Jradi - Bonke - Martin* - Moa

    Knudtzon - Friday


    * Lundemo inn rundt 60. min, gitt kampbildet.

    Litt odds før kampen (Betsafe)

    HUB - 1.49 - 4.60 - 6.10

    Kippe scorer - 13.50

    Friday scorer // over 1.5 - 3.50 - 11.50

    Begge lag scorer - 1.87 (denne har sunket fra 2-tallet)

    Med dette ønsker jeg alle gule og svarte en god kamp! Vi liker å være underdogs, så får vi håpe at vi kan få med oss noe herfra på en meget tøff bortebane.

    Tips: 1-1. Friday, selvsagt.
    Last edited by gorken; 24.04.2016, 21:30.
  • Gjedda
    Seniormedlem
    Forumsadist
    • Apr 2015
    • 147

    #2
    Nice to see you back in business!
    Fin troika vi har her. Supre før mach analyser av LS89, fremragende treningsfakta og analyser av Gilbert og velreflekterte og interessante etter kamp vurderinger av Totti. Vi er nok veldig mange som sette pris på dette, og håper det blir en langvarig tradisjon. Gilbert har jo holdt sin tradisjon i hevd lenge, og jeg håper at dere LS89 og Totti også orker å holde på lenge! Masse kred fra meg til vår superrekke her!

    Kommentar

    • mrognan
      Seniormedlem
      Myklebust Light
      • Aug 2008
      • 845

      #3
      Blir spennende og se hvem sin statistikk for 2016 som ryker i denne matchen.
      LSK har scoret i alle kamper så langt, Odd har til gode å slippe inn mål.

      Får håpe Erling blir klar, da Arni har vært katastrofalt dårlig når han endelig har fått sjansen på topp.
      Morten

      Kommentar

      • Trooond
        Seniormedlem
        Myklebust Light
        • Mar 2015
        • 1039

        #4
        Martin mot Odd sentralt. Litt redd det er for tynnt, det kan bli overkjøring , Kolstad kunne fungere omtrent like godt. Men Martin er ofte involvert i mål da. Synd Lundemo ikke er klar for 90 min, det er stort behov i en kamp som dette. Må bli bedre enn mot orangeutangene, Odd kommer ikke til å sløse så mye med sjansene.
        Friday fixer ett mål igjen, men er redd det blir flere mot om det ikke gjøres noen endringer.

        Kommentar

        • Børge
          Seniormedlem
          Hjelp, skaff meg et liv!
          • Sep 2013
          • 2529

          #5
          Rb.no skriver at Arni og Jacobsen vrakes - de setter opp en 4-2-3-1 med følgende spillere:

          Origi
          Skogseid - Amundsen - Kippe - Mikalsen
          Bonke - Kolstad
          Jradi - Martin - Ofkir
          Friday
          Sint og tverr på felt N

          Kommentar

          • caLitri
            Seniormedlem
            Myklebust Light
            • Jun 2007
            • 634

            #6
            Er det jeg som er blind eller finnes det ikke noen tur tråd til denne kampen?
            Noen som har info om buss?
            Gi alt, stå på LSK

            Kommentar

            • _Jonern
              Seniormedlem
              Hjelp, skaff meg et liv!
              • Jan 2004
              • 4376

              #7
              Opprinnelig skrevet av Børge
              Rb.no skriver at Arni og Jacobsen vrakes - de setter opp en 4-2-3-1 med følgende spillere:

              Origi
              Skogseid - Amundsen - Kippe - Mikalsen
              Bonke - Kolstad
              Jradi - Martin - Ofkir
              Friday
              Ser greit ut. Kippe inn er riktig, spesielt mot Odd. Takk gud for at Martin holdes unna egen banehalvdel. Håpløs som en dyptliggende playmaker, bedre fremover. Kolstad får ilddåpen sentralt, han har ikke spilt mye der i Tippeligaen. Jeg liker han, men han må ta for seg og ikke bli for snill. Han vil nok gjøre det lettere for Bonke, som tross alt i store perioder har dekka enorme rom på midten når Martin har virra rundt totalt ute av posisjon. På kantene har vi god fart og ferdigheter. Blir spennende å se hvordan Martin fungerer bak Fred. Han er jo tidvis genial offensivt. Vi må ikke bli for feige, men vi må opptre mer kynisk enn vi har gjort. Rett og slett være mer rasshøl, i kontrollerte former. Ligg dypt og kompakt og kjør overganger som faen, det er noe vi kan mestre i hvertfall.
              ..................

              Kommentar

              • Trooond
                Seniormedlem
                Myklebust Light
                • Mar 2015
                • 1039

                #8
                Synd Erling ikke er klar, men ellers syntes jeg dette ser litt spennende ut. Nå forsøkes det litt hardere, Runar legger om litt på taktikk, så det er positivt.

                Kommentar

                • Ugla
                  Medlem
                  Hoffnarr
                  • Oct 2014
                  • 47

                  #9
                  Opprinnelig skrevet av caLitri
                  Er det jeg som er blind eller finnes det ikke noen tur tråd til denne kampen?
                  Noen som har info om buss?


                  Klart det går buss.

                  Sent fra min D5803 via Tapatalk

                  Kommentar

                  • PanicEd
                    Juniormedlem
                    Bøffelpromp
                    • Jan 2013
                    • 14

                    #10
                    Noen som har link til en ok stream? 😎

                    Kommentar

                    • McGuffy
                      Seniormedlem
                      Hjelp, skaff meg et liv!
                      • Jan 2004
                      • 5096

                      #11
                      Lundemo fra start!

                      Marius Lundemo spiller fra start mot Odd på Skagerak Arena. Kampen starter kl 18:00, og vi stiller følgende lag:
                      77 Arnold Origi
                      16 Håkon Skogseid
                      4 Marius Amundsen
                      13 Frode Kippe
                      3 Simen Kind Mikalsen
                      8 Malaury Martin
                      18 Bonke Innocent
                      10 Marius Lundemo
                      7 Bassel Jradi
                      20 Mohamed Ofkir
                      23 Fred Friday

                      Benken:
                      29 Emil Ødegaard
                      17 Jørgen Kolstad
                      5 Ole Martin Rindarøy
                      9 Arni Vilhjalmsson
                      22 Michael Jakobsen
                      26 Sheriff Sinyan

                      Kommentar

                      • WAK
                        Seniormedlem
                        Myklebust Light
                        • Jul 2006
                        • 960

                        #12
                        Må si jeg synes det er meget rart Lundemo starter i dag.

                        Etter hva jeg hørte for to uker siden så var han ikke klar før i Mai. Og synes ikke formen så så bra ut det han spilte mot Aalesund.

                        Kommentar

                        • Oddis
                          Seniormedlem
                          Hjelp, skaff meg et liv!
                          • Feb 2006
                          • 2744

                          #13
                          Opprinnelig skrevet av McGuffy
                          Lundemo fra start!

                          Marius Lundemo spiller fra start mot Odd på Skagerak Arena. Kampen starter kl 18:00, og vi stiller følgende lag:
                          77 Arnold Origi
                          16 Håkon Skogseid
                          4 Marius Amundsen
                          13 Frode Kippe
                          3 Simen Kind Mikalsen
                          8 Malaury Martin
                          18 Bonke Innocent
                          10 Marius Lundemo
                          7 Bassel Jradi
                          20 Mohamed Ofkir
                          23 Fred Friday

                          Benken:
                          29 Emil Ødegaard
                          17 Jørgen Kolstad
                          5 Ole Martin Rindarøy
                          9 Arni Vilhjalmsson
                          22 Michael Jakobsen
                          26 Sheriff Sinyan
                          Ser veldig bra ut! Er nok det mest slagkraftige laget vi har startet med foreløpig i år! Er det noen grunn til at vi kun har 6 spillere på benken?
                          Ingen ambisjoner, optimisme eller entusiasme.

                          Kommentar

                          • GIFKanari
                            Seniormedlem
                            Hjelp, skaff meg et liv!
                            • Apr 2009
                            • 8243

                            #14
                            Opprinnelig skrevet av WAK
                            Må si jeg synes det er meget rart Lundemo starter i dag.

                            Etter hva jeg hørte for to uker siden så var han ikke klar før i Mai. Og synes ikke formen så så bra ut det han spilte mot Aalesund.
                            Var det ikke heller sånn at han ikke regnet med å være i toppform før i mai?

                            Kommentar

                            • Tvilling
                              Seniormedlem
                              Myklebust Light
                              • Nov 2006
                              • 1467

                              #15
                              Var da snakket om i forkant av kampen at Lundemo skulle inn.. og ville vel se det an etter 1 omgang?
                              Nå har faktisk S08 slått Molde 4-0.. det viser at man kan vinne om det jobbes kollektivt!
                              Come on FUGLA!!!

                              Kommentar

                              • Tvilling
                                Seniormedlem
                                Myklebust Light
                                • Nov 2006
                                • 1467

                                #16
                                Knudzon heller ikke på benken..
                                Vel, da må vel vi tro på Derby-effekt ;-)

                                Kommentar

                                • McGuffy
                                  Seniormedlem
                                  Hjelp, skaff meg et liv!
                                  • Jan 2004
                                  • 5096

                                  #17
                                  Noen som kjenner denne Odd Muren? Han stopper tydeligvis alt...

                                  Kommentar

                                  • knut
                                    Make knut Great Again
                                    Hjelp, skaff meg et liv!
                                    • Dec 2006
                                    • 9386

                                    #18
                                    Opprinnelig skrevet av McGuffy
                                    Noen som kjenner denne Odd Muren? Han stopper tydeligvis alt...


                                    Kommentar

                                    • PanicEd
                                      Juniormedlem
                                      Bøffelpromp
                                      • Jan 2013
                                      • 14

                                      #19
                                      Stream anyone?

                                      Kommentar

                                      • GIFKanari
                                        Seniormedlem
                                        Hjelp, skaff meg et liv!
                                        • Apr 2009
                                        • 8243

                                        #20
                                        Feige lag, får ikke låne ballen og klarer ikke gjøre noe annet enn å dælje den opp i lufta når vi først har den. Trist som faen.

                                        Kommentar

                                        Working...
                                        😀
                                        😂
                                        🥰
                                        😘
                                        🤢
                                        😎
                                        😞
                                        😡
                                        👍
                                        👎