juni 2006

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts
  • sparwasser
    Seniormedlem
    Hjelp, skaff meg et liv!
    • Jun 2005
    • 3185

    #81
    Kanskje ingen nyhet, men klarer ikke å la være.......

    Sakset fra VG, Nettmøte med Arne Scheie 29.06.06:


    "Hvilken norsk spiller mener du er Norges beste gjennom tidene? Holder personlig en knapp på Rune Bratseth med pappa Berg på annen, men du mener kanskje Tom Lund?"

    Det er veldig mange. De du nevner er veldig gode,
    men må jeg komme med ett
    navn så blir det nok Tom Lund.

    Hilsen Arne Scheie"




    AMEN.

    Kommentar

    • Lars
      Seniormedlem
      Hjelp, skaff meg et liv!
      • Feb 2004
      • 6156

      #82

      Kommentar

      • morten
        Seniormedlem
        Hjelp, skaff meg et liv!
        • Feb 2004
        • 2156

        #83
        Begeistrer HELE Tyskland



        – Begeistrer HELE Tyskland

        Lillestrøm (ANB):
        Uwe Rösler er imponert over Tysklands innsats i VM, og føler for første gang siden muren falt at landet er én nasjon.
        Foto: Geir Egil Skog Uwe Rösler.




        Av: PER KRISTIAN TORVIK

        – Laget har prestert langt bedre enn det jeg trodde var mulig i fire kamper på rad. Det har skapt en entusiasme som har smittet over på hele nasjonen, sier Uwe Rösler til Romerikes Blad.
        Han har ikke opplevd at innbyggerne på begge sider av den gamle muren har heiet sammen på en slik måte noen gang.
        – Dette viser hva fotballen kan bidra med også i et land som Tyskland. Den patriotiske bølgen på lagets vegne mener jeg er et sunnhetstegn og noe som har gjort mest for samlingen av landet.

        Optimist, men...

        Lillestrøm-treneren er optimist også i fortsettelsen – bortsett fra at Argentina er motstander i kvartfinalen fredag.
        – Det er synd at den kampen kommer allerede nå. For meg har Argentina vært det aller beste laget så langt, også bedre enn Tyskland. Det er umulig å spå hvem som kommer til å vinne den bataljen, mener han.
        Tyskernes fordel er at lagmaskineriet fungerer maksimalt.
        – Argentina har klassespillere i alle ledd, også på benken. Tyskland har nok ikke de beste enkeltspillerne, men et sammensveiset lag. Det kan ha like mye å si i en kvartfinale i VM.

        Ikke overrasket

        – Jürgen Klinsmann fikk massiv kritikk av både presse og sentrale personer i tysk fotball før VM. Er du overrasket over at han ser ut til å lykkes?
        – Ikke i det hele tatt. Når du bringer inn noe nytt, blir det alltid reaksjoner. Det er helt normalt. Klinsmann har vist at det han har prioritert og jobbet med har vært det rette.
        Tyskland-sjefen har fått gjennomgå fordi han bor i USA det meste av tiden og valgte å trekke inn unge spillere da han overtok for to år siden. Nå ser det ut til å betale seg.

        Kjempeparty

        Uwe Rösler synes VM fra TV-stolen ser ut som et kjempeparty, der problemene er minimale.
        – Publikumsmessig har det vært en kjempesuksess. Når det er 750.000 mennesker som ser på storskjerm i Berlin, er den uroen som har vært for småtteri å regne.
        – Hvilke spillere har overbevist deg så langt?
        – Dette er et mesterskap uten en spesiell ener, som Maradona var i 1986. Jeg er blitt imponert over mange spillere. Hos Tyskland er Klose og Ballack nøkkelmenn, men Lahm også har vært god. I Argentina har vi Ayala, Riquelme og Saviola, mens jeg ble mektig imponert over Spanias Torres i begynnelsen av turneringen. Så har vi naturligvis alle brasilianerne, som har gjort akkurat det de måtte gjøre for å gå videre. Og Zinedine Zidane har meldt seg på og sendt Frankrike inn i finalediskusjonen.

        Alt kan skje

        – Hvem vinner?
        – Vanskelig å si. Tyskland og Argentina har vært best så langt. Men bare en av dem kommer til semifinalen. De tre andre tror jeg blir England, Brasil og Italia. Da er vi kommet så langt at alt kan skje, sier Uwe Rösler. (ANB)
        Badekar
        http://www.youtube.com/watch?v=BwmrMUusqgI

        Kommentar

        • RoyVaadal
          Seniormedlem
          Hjelp, skaff meg et liv!
          • Nov 2004
          • 4055

          #84
          Kopi:

          Opprinnelig skrevet av Lars
          På en særdeles bra gressmatte på Åråsen Stadion trente hele A-stallen med unntak av Haddad, men med prøvespilleren Roman Konecny (forsvar, Artmedia Bratislava). Olivier Occean trente alternativt med Jerome Brunier.

          For å begynne med prøvespilleren fra Slovakia. Han er robust fysisk og OK teknisk, men heller ikke mer enn det. Han er ikke en mann som kan forsterke startelleveren, i alle fall.

          Det var en kort økt (ca. 1 time), og første halvdel av treninga inneholdt oppvarming og den velkente (for de få som pleier å se treninger) håndball/amerikansk fotball-øvelsen.

          Andre halvdel av treninga besto av spill 10 mot 10 på veldig liten bane. Her kom også treningas høydepunkt:

          Laget med vester spilte et angrep med fantastisk én-touch-fotball som fikk Argentinas 25-trekks-angrep i VM til å blekne fullstendig. Etter at Magnus Myklebust hadde satt ballen i mål, strakk Uwe armene i været, jublet som en gal og utbrøt: "BRAZIL! That was Brazil!"

          Antatt startellever i morgendagens kamp:

          Mifsud - Sundgot

          Strand - Koren - Kiko - Riise

          Shane - Kippe - Rambekk - JP

          Heinz

          Taktikken for morgendagen er ganske enkel, vi skal kline til fra start og kjøre over Keflavik.

          Forza Fugla!
          RoyVaadal.

          Kommentar

          • RoyVaadal
            Seniormedlem
            Hjelp, skaff meg et liv!
            • Nov 2004
            • 4055

            #85
            Kopi:

            Opprinnelig skrevet av Torolf
            http://www.rb.no/lokal_sport/article2175010.ece

            ÅRÅSEN:
            LSK har 11 utlendinger i stallen og vurderer tre slovakiske spillere, men manager Jan Åge Fjørtoft forsikrer at klubben ikke neglisjerer det norske overgangsmarkedet.


            Av: Espen Solbakken


            – Vi ser på balansen vår i stallen og ønsker oss gjerne flere norske spillere. Trond Olsen forsvant nå, og vi står foran en hektisk måned. Jeg tipper at vår situasjon etter Brann-kampen i slutten av juli vil fortelle oss hva vi trenger av nye spillere, sier Jan Åge Fjørtoft.
            Han er selv på ferie, men har med seg mobiltelefonen samt mappene på alle spillerne som er aktuelle for LSK. Han sier til RB-sporten at det neppe vil skje noe med det første, ettersom mange managere og spillere nå har ferie fra sine klubber.
            – Vi søker etter spillere overalt, og ikke bare erstattere for våre Bosman-spillere, sier Fjørtoft, og tillegger at det ikke er kommet inn bud på verken Michael Mifsud eller Robert Koren.
            Skader

            I går forberedte LSK-stallen seg på dagens intertotomatch mot Keflavik. Uwe Rösler har tre skader i backrekka som bekymrer. Verken Frode Kippe, Johan Petter Winsnes eller Pål Steffen Andresen ble erklært matchklar i går og kan se dagens kamp fra tribunen. Det gjør også kneskadde Olivier Occean.
            – Alle tre i forsvar trente fredag, men jeg er ikke sikker på om de vil risikeres i dag. Derfor venter jeg også med resten av laguttaket, sier Rösler.
            Det som imidlertid er sikkert er at Arild Sundgot og Michael Mifsud spiller sammen på topp, mens Pål Strand tar plass på venstrekanten i midtbanefireren.
            – Ligaen vil alltid ha førsteprioritet, men muligheten for å spille for 40.000 mennesker på St. James Park i Newcastle neste runde bør være motivasjon nok, sier Rösler for intertotokampen.
            Får motstand

            – Hva slags kamp forventer du mot Keflavik på Åråsen i ettermiddag?
            – Vi møter et kompakt lag, men bør ha en stor sjanse til å sette dem under realt press. De har lite høyde i sitt lag, men virker veldig motivert og er godt trent. Vårt mål er å vinne hjemmekampen i dag og holde nullen.
            – Det er alltid nøkkelen i Europa, mener LSK-treneren.
            PS! Keflavik ankom Lillestrøm i går og trente på Åråsen klokka 15.30. De ser på dagens match som ett av årets absolutte høydepunkter.
            RoyVaadal.

            Kommentar

            • McGuffy
              Seniormedlem
              Hjelp, skaff meg et liv!
              • Jan 2004
              • 5092

              #86
              LSK nærmer seg Newcastle

              LILLESTRØM (VG Nett) (Lillestrøm - Keflavik 4-1) Kasey Wehrman og Lillestrøm feide over sin islandske motstander og nærmer seg Newcastle i Intertoto-cupen.


              LILLESTRØM (VG Nett) (Lillestrøm - Keflavik 4-1) Kasey Wehrman og Lillestrøm feide over sin islandske motstander og nærmer seg Newcastle i Intertoto-cupen.

              [FONT=Arial]Av ERIK SØNSTELIE

              [/FONT]



              Men fotballfolket på Romerike valgte sol, sommer og fotball-VM på TV. Derfor var det nærmest "tomme tribuner" da Lillestrøm knuste Keflavik FC i intertoto-kampen på Åråsen i ettermiddag.

              Bare 609 tilskuere tok turen i solsteken for å se Uwe Röslers mannskap enket vinne 4-1 over islendingene. Men kanskje ikke så rart: Kampen gikk samtidig med VM-kvartfinalen England-Portugal på TV.

              Praktisk talt klare

              Med seieren er LSK praktisk talt klare for å møte Newcastle i neste runde i cupen - en turnering om kan gi Romerikelaget UEFA Cup-billett dersom de også tar engelskmennenes skalp.

              LSK-maskinen virket tidvis frisk og opplagt, selv om det aldri ble noen stor fotballkamp i sommerheten på Åråsen-gresset. Dog gjorde kanarifuglene fire mål og spilte seg frem til flere store sjanser, spesielt i 2. omgang.

              LSK-trener Uwe Rösler var godt fornøyd etterpå.

              - Jeg synes vi gjør en god kamp. Det eneste negative er at vi fortsatt brenner for mange sjanser og at vi slipper inn et lett mål. I tillegg burde vi punktert kampen i første omgang.

              Riise-scoring

              LSK satte press fra start i kampen på Åråsen. Men først etter 25 minutter kom Pål Strand til innlegg på venstrekanten. Med silkefot la totningen inn på bakerste stolpe. Der fikk Bjørn Helge Riise umarkert heade i mål.

              2-0 kom på frispark etter 34 minutter. Australske Kasey Wehrman klinket til fra 25 meter. Rett i mål, utagbart for den islandske keeperen Omar Johannsson.

              LSK-maskinen lot ukonsentrert islendingene redusere ved Stefan Ørn Arnarsson i det 35 minutt, men i det 57. minutt steg Kasey Wehrman til værs på dødball.

              Australieren, som forsøker å kjempe seg tilbake til en plass i Röslers første-ellever etter skade, satte hodet til ballen og scoret sitt andre for dagen.

              Dominerte stort

              Utover i 2. omgangen slapp Lillestrøm islendingene til ved et par enkeltanledninger, men dominerte ellers stort og spilte seg frem til flere gode sjanser.

              Bjørn Helge Riise kunne for eksempel lett nikket inn sin andre scoring for dagen på en vakker heading. Men keeperen praktreddet i stolpen og ut, der goalgetter Arild Sungot gjorde et gedigent kunstykke da han klarte på fem meter klarte å sette ballen utenfor et åpent mål.

              Sundgot, som steppet inn i sin gamle rolle som spiss i Olivier Occeans fravær, rev seg i håret etterpå.

              Rett før kampslutt satte Magnus Myklebust inn 4-1 på et vakkert skudd.

              Overrasket Rösler

              Lillestrøm er inne i en tøff treningsperiode. Derfor var Rösler overrasket over hvor godt spillerne presterte i sommervarmen.

              - Vi har trent hardt i ni dager nå. Defor trodde jeg at spillerne skulle være trøtte i bena. Men de var friskere enn jeg forventet. I perioder synes jeg vi spilte god angrepsfotball. Vi fant posisjoner, lot ballen gå.

              Rösler uttalte seg også positivt om Kasey Wehrman, Pål Strand, Bjørn Helge Riise og Cyril Kalil etter kampen.


              Kalil innkjøpt fra franske Lille før sesongstart er tenkt som erstatter for svenske Christoffer Andersson som ble solgt til tysk Bundesliga rett før ferien.

              - Cyril gjorde det bra. Flere gode løsninger. Han var også god med ball. Så bare at han kunne gjort det bedre ved 1-2 anledninger, mente Rösler.

              - Endelig bestemt er det dog ikke hvem som skal spille høyreback for LSK etter sommerhvilen.

              - Vi stiller med Johan Petter Winsnes i cupkampen mot Harstad, deretter får Pål Steffen Andresen sjansen. Vi har flere gode spillere som er aktuell for posisjonen. Alle skal få sjansen, sier Rösler.

              - Betalt for ekstratreningen

              Tomålsscorer Kasey Wehrman, som i fjor var en nøkkelfigur på Lillestrøm, var godt fornøyd både med laget og egen innsats etter matchen.

              - Jeg synes vi gjør det bra. Og med to mål synes jeg at jeg fikk betalt for all ekstratreningen jeg har lagt ned for å komme tilbake, sier australieren som tidligere også var i den australske landslagsdiskusjonen.

              Han holdes også ute av laget fordi det er mange spillere som ikke er fra EØS-området. Men Kasey er innstilt på å kjempe for å få en plass på førsteelleveren i høstsesongen.

              - Du tenker ikke på andre klubber nå?

              - Jeg lar det gå to-tre måneder nå. Da ser jeg om jeg har en fast plass på laget eller bare spiller enkeltkamper. Så får jeg ta en avgjørelse, sier Wehrman.


              KAMPFAKTA:
              Lillestrøm - Keflavík (Island) 4-1 (2-1)
              Åråsen stadion. 608 tilskuere. Mål: 1-0 Bjørn Helge Riise (26), 2-0 Kasey Wehrman (35), 2-1 Stefan Ö. Arnarsson (44), 3-1 Wehrman (54), 4-1 Magnus Myklebust (90). Ingen kort.

              Kommentar

              • ON
                Seniormedlem
                Hjelp, skaff meg et liv!
                • Mar 2004
                • 3639

                #87
                LSK imponerte Newcastle




                609 tilskuere så Bjørn Helge Riise heade inn 1-0 etter 26 minutter.
                Foto: SCANPIX

                Lillestrøm knuste Keflavik 4-1 og imponerte Newcastle-manager Glenn Roeder.
                Av Marius Vik




                ÅRÅSEN (TV 2 Nettavisen): LILLESTRØM - KEFLAVIK 4-1: Roeder, som risikerer å møte Lillestrøm i 3. runde av Intertoto-cupen, lot seg imponere av nordmennenes intensitet på et kokende Åråsen.

                Til tross for svært begrenset tid på sin lynvisitt i Norge, rakk Glenn Roeder å gi sin vurdering av Newcastles første motstander etter sommerferien.

                Den motstanderen vil sannsynligvis hete Lillestrøm Sportsklubb.

                - De er det klart beste laget her, sa Glenn Roeder eksklusivt til TV 2 Nettavisen midtveis i lørdagens Intertoto-oppgjør.

                Da ledet Lillestrøm «kun» 2-1, men allerede før hjemmelaget satte inn et ekstra gir var det tydelig at det var klasseforskjell mellom de to lagene, noe også Newcastles manager sa seg helt enig i.

                - Jeg synes de så ut til å være i meget god form. Spesielt er jeg imponert over at de klarte å holde et så høyt trykk i førsteomgangen, heten tatt i betraktning.

                Kortet ned Newcastle-ferien
                Manageren for et av Englands desidert mest populære lag kommer derfor ikke å ta lett på oppgaven mot sin (jo da, vi tar altså sjansen) norske motstander den 15. og 22. juni.

                - Mens de andre lagene starter sesongoppkjøringen først om en ukes tid, var våre spillere tilbake forrige tirsdag, nesten to uker tidligere enn vår Premier League-motstandere.

                - I tillegg til å se grundig på vår motstander, vil vi også kjøre to kamper bak lukkede dører før den første Intertoto-kampen den 15. juli i Newcastle.

                Og med Alan Shearer i pensjonistenes rekker, og en Michael Owen skadet frem til jul, er det stor sannsynlighet for at Kanarifansen vil få se en ny verdensstjerne gjøre sin debut mot Lillestrøm på St James Park den 15. juli.

                - Vi har vært i VM og sett på mange spillere, og selvsagt spesielt på spisser av høy kvalitet. Hvem dette dreier seg om vil jeg selvsagt ikke si nå slik at du kan avsløre det for resten av verden, smiler Newcastle-manageren lurt før han tusler opp til VIP-tribunen og ser det meste av andreomgangen.

                Der må han ha blitt enda mer imponert enn han var etter førsteomgangen. Lillestrøm gikk opp et ekstra gir, dyttet inn to til, og vant komfortabelt 4-1.

                - Den seieren kan vi bare ikke rote bort på Island, innrømmer Bjørn Helge Riise, som scoret på noe så sjelden som en heading midtveis i førsteomgangen.

                Beckham. Nesten.
                Kasey Wehrman er enig, og i tillegg svært så fornøyd med sine to scoringer i dag – et «beckhamsk» frispark etter en drøy halvtime, og en sjelden heading tidlig i andreomgangen.

                - Beckham scorer vel på en av ti, jeg på en av femti, så det var vel mer «Kaseyisk» det frisparket der, ler australieren.

                - Moro var det å få en scoring med hodet igjen. Jeg brukte faktisk å score noen med hodet for Moss, men inntil nå har jeg ikke fått lov til å gå opp på corner for LSK, men nå håper jeg det blir tillatt, sier Wehrman, som har hatt en tung vårsesong.

                Han var skadet lenge i vinter, og da han ble spilleklar gikk Lillestrøm fra seier til seier. For å gjøre sakene ekstra kompliserte så har både Olivier Occean og Khaled «Kiko» Mouelhi gjort sine saker svært så bra på a-laget, og dermed har det ikke vært mulig å få spilletid som ikke-EU-borger.

                Wehrman har aldri vært redd for å si ifra tidligere, og røk skikkelig uklar med forhenværende LSK-trener Arne Erlandsen da han for noen sesonger siden talte i meget store bokstaver. Nå innrømmer han også han har vært og banket på døra til Uwe Rösler.

                - Jeg hadde ingen problemer med å akseptere at jeg satt på tribunen da Lillestrøm vant kamp etter kamp i våres. Mot slutten gikk det imidlertid i stå, og da syns jeg det var på tide å gi meg sjansen.

                Forventer spilletid
                Nå tror 28-åringen sjansen er god til å få mer spilletid fremover.

                - Jeg var hjemme i hele ferien og trente ekstra for å være i topp form etter hvilen. Nå føler jeg meg fresh, og jeg synes at kampen i dag viser at jeg er på rett vei.

                Uwe Rösler er imidlertid ikke udelt enig.

                - Kasey hadde en god kamp i dag, og har jobbet bra den siste tiden. Likevel ser man på slutten av kampen at han er tom, og har et stykke frem til han er i skikkelig form.

                - Husk dessuten at Keflavik ikke er noen topp motstander, kanskje maks øvre del av norsk førstedivisjon, mener Lillestrøm-sjefen, og trekker frem Pål Strand og Cyril Kali som de han var mest fornøyd med.

                Returkampen går på Island om en uke, Newcastle-kampen spilles 15. og 22. juli.





                Kommentar

                • Torolf
                  Seniormedlem
                  Hjelp, skaff meg et liv!
                  • Apr 2004
                  • 9574

                  #88
                  RB: Smak av drømmen

                  http://www.rb.no/lokal_sport/article2175768.ece

                  Wehrman klar for spill mot Newcastle

                  ÅRÅSEN:
                  (LSK – Keflavik 4-1). – Alle har drømt om å spille i Premier League, men ingen har kommet dit. Nå får vi en liten smak av hvordan det er, sier Kasey Wehrman.

                  NEWCASTLE, HERE WE COME: Kasey Wehrman (t.h.) og Lillestrøm må gjøre tidenes dårligste kamp på Island om de skal unngå et møte med Newcastle senere i juli. FOTO: ANDERS HOVEN, DIGITALSPORT


                  Av: Espen Solbakken


                  Islandske Keflavik ble nemlig aldri noen målestokk. Dermed blir bortekampen på Island om seks dager en transportetappe og formalitet. Så går turen går til St. James Park den 15. juli!
                  Newcastle-manager Glenn Roeder var på Åråsen i går.
                  Og kanskje ble ørlite grann skremt også?
                  – Mulig. Vi har lagt ned en god jobb i sommer og reiser ikke til Newcastle bare for å nyte opplevelsen, sier Wehrman.
                  – Er noen av LSK-gutta Newcastle-supportere?
                  – Nei, ikke etter at Magnus Powell dro. Men vi får ta opp kampen på video sende den til ham, gliser australieren.
                  Beckham

                  Selv scoret han to sjeldne mål lørdag, en i klassen "skru'n som Beckham" og en heading fra en Pål Strand corner, en Strand som spilte som i gamle dager på venstreflanken.
                  – Målene er en liten belønning for at jeg ble hjemme og trente hele ferien, mener Wehrman, som kun har ett (!) cupmål mot Høland fra før i løpet av LSK-karrieren. I Tippeligaen har han aldri scoret.
                  Men det var Bjørn Helge Riise som satte fart på LSK da han scoret på lagets første sjanse etter 25 minutter. Han forteller at LSK bevisst brukte Newcastle som motivasjonsgulrot før kampen.
                  – Klart vi gjorde det! Newcastle blir utrolig artig, sier Riise, som har fått vitamininjeksjoner den siste tida etter at han har følt seg slapp de siste ukene.
                  – Jeg var lav på B-vitaminer og får nå månedlige doser rett i skinka, sier Riise, hvis gamle klubb Viking slo ut Chelsea i Europa for få år siden.
                  – Alt er mulig, sier Riise foran Newcastle-kampene.
                  Roste Strand

                  For alle i LSK tar nå møtet med Premier League-klubben for gitt. Det er umulig å tape med tre mål på Island.
                  Trener Uwe Rösler fant også mye positivt med angrepsspillet i går:
                  – Det er ikke vanlig at Kasey scorer to, og Pål Strand var fantastisk for oss Dessuten gjorde Cyril Kali en god kamp da han fikk sjansen på høyre back.
                  – Hva tror du om Newcastle-matchene?
                  – Newcastle? Nei, jeg tenker bare på Harstad. Det er neste kamp, sa Rösler.

                  Kommentar

                  • Torolf
                    Seniormedlem
                    Hjelp, skaff meg et liv!
                    • Apr 2004
                    • 9574

                    #89
                    RB: Udinese så Koren og Mifsud

                    Fra dagens papir-RB:

                    ÅRÅSEN: Den italienske Serie A-klubben Udinese hadde representanter på Åråsen i går, og etter det RB-sporten erfarer så var det for å studere LSKs Bosman-spillere Robert Koren og Michael Mifsud. Også et par engelske klubber hadde meldt sin ankomst, men de dukket ikke opp. Både Koren og Mifsud spilte gode kamper, men de ble overskygget av et par spillere på full fart tilbake etter skader. Pål Strand og Kasey Wehrman var hjemmelagets beste spillere mot Keflavik.

                    Kommentar

                    • Torolf
                      Seniormedlem
                      Hjelp, skaff meg et liv!
                      • Apr 2004
                      • 9574

                      #90
                      visir.is: Lilleström refsaði Keflavík grimmilega

                      Keflvíkingar riðu ekki feitum hesti frá viðureign sinni gegn Lilleström í Intertoto-keppninni í gær. Norska liðið skoraði fyrsta markið eftir mistök hjá Keflvíkingum en þar var að verki Bjørn Helge Riise, bróðir Johns Arne, leikmanns Liverpool.
                      Keflvíkingar léku ágætlega sín á milli en hver mistök þeirra voru dýr. Keimlíkt atvik átti sér stað skömmu eftir fyrsta markið þegar þeir misstu boltann á miðjunni, norska liðið fór í hraða sókn og eftir að hafa fengið aukaspyrnu skoraði Kasey Wehrman glæsilegt mark beint úr aukaspyrnunni.
                      Keflvíkingar voru ekki af baki dottnir og náðu að minnka muninn skömmu seinna þegar Stefán Örn Arnarson skoraði glæsilegt mark með þrumuskoti úr vítateignum. Staðan í hálfleik var 2-1 og Keflvíkingar síst lakari aðilinn, en mistökin voru þeim dýr.

                      Wehrman skoraði aftur eftir hornspyrnu í byrjun síðari hálfleiks en eftir það fór að hægjast til muna á leiknum. Hvorugt liðið náði að skapa sér mikið af færum og leikurinn virtist ætla að fjara út í stöðunni 3-1 þegar ófarirnar dundu yfir og skelfileg mistök í Keflavíkurvörninni urðu til þess að Magnus Myklebust skoraði og nánast tryggði Lilleström áfram í keppninni, en þar mætir annaðhvort liðið Newcastle.

                      „Við hættum að trúa á sjálfa okkur undir lokin en það var hryllilegt að fá á okkur markið í uppbótartímanum, það var blóðugt. 3-1 hefði getað gefið okkur gott jafnvægi fyrir síðari leikinn en þetta er mjög erfitt í 4-1,“ sagði Kristján Guðmundsson, þjálfari Keflvíkinga við Fréttablaðið eftir leikinn en síðari viðureignin fer fram þann 9. júlí.

                      „4-1 gefur alls ekki rétta mynd af þessum leik, við erum betri en það en stundum er þetta svona. Dómgæslan var líka skelfilega léleg en svona er þetta oft í Evrópukeppnum, heimadómgæslan er bara til staðar. Munurinn á liðunum er ekki mjög mikill, þeir eru með hávaxnari lið en við erum liprari,“ sagði Kristján.

                      „Þeir áttu kannski skilið að vinna en ekki 4-1, og dómgæslan hjálpaði okkur ekki. Newcastle-draumurinn er úti eins og staðan er núna en hver veit nema hann glæðist ef við náum að læða inn marki snemma í seinni leiknum,“ sagði Kristján.hjalti@frettabladid.is




                      markinu fagnað Keflvíkingar fagna hér marki Stefáns í Noregi í gær en markið hans var einkar glæsilegt.fréttablaðið/víkurfréttir

                      Kommentar

                      Working...
                      😀
                      😂
                      🥰
                      😘
                      🤢
                      😎
                      😞
                      😡
                      👍
                      👎