KFL ut av NSA?

Collapse
X
 
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts
  • Vegar Hjermundrud
    Seniormedlem
    Myklebust Light
    • Dec 2003
    • 423

    #41
    Jeg satt som styremedlem i NSA fra 2001 - 2006. Sitter nå i NSAs kontrollkomite. På årsmøtet i februar var det relativt stor utskifting av styremedlemmer fordi det ble opplevd som et ønske at "veteranene" ga plassen til de unge fremadstormende. Det nye styret har imidlertid slitt med handlingslammelse og det har vært et dårlig år for NSA, noe blant annet aktiviteten på hjemmesidene bærer preg av. En organisasjon som Norsk Supporterallianse må rettferdiggjøre sin eksistens hele tiden for å overleve. Når aktiviteten tørker opp som i år får NSA et problem. Forhåpentligvis er det nå igangsatt tiltak for å bedre tilstanden.

    Redskapet til NSA har i all hovedsak vært dialog siden organisasjonen ble gjenopplivet i 2001. Når det jobbes bak kulissene er ikke alt like synlig. Av og til har en da behov for å saker som markerer NSA utad og disse kunne vært flere av det siste året. Såvidt jeg vet blir det imidlertid sendt ut en sak i disse dager. Det er en reminder overfor klubbene som er i semifinalen om at det faktisk ikke er tillatt å pakke billettene (http://www.forbrukerombudet.no/index.gan?id=11008435).

    Trenger supporter-Norge en interesseorganisasjon som kan tale supporternes sak? Spør noen meg er svaret ja, men da må det sittende styret gjøre en jobb.

    Bør KFL være medlem i NSA? Ja, fordi en interesseorganisasjon som NSA vil være et talerør inn mot de instanser i norsk fotball hvor premissene legges og der har på ingen måte KFL nok tyngde selv.

    Kan NSA pr i dag gjøre en bedre jobb? Definitivt, og der kan vi alle delta, noe en slik tråd som dette faktisk er et verdifullt bidrag til.

    NSAs vedtekter: http://www.fotballsupporter.no//index.php?option=com_content&task=view&id=17&Itemi d=40

    Hva er NSA?: http://www.fotballsupporter.no//index.php?option=com_content&task=view&id=22&Itemi d=45

    I ultraskretser har ofte NSA vært synonymt med Richard Jansen. Richard, forøvrig en god venn, sitter ikke lenger i verv i NSA.
    Ha respekt for tradisjoner. Behold bindestreken!

    Kommentar

    Working...