Er det ikke deilig å ha noen å hate?

Rosenborg feirer gullet, og i noen sekunder av feiringen synges «hater, hater, hater Molde by» før de går videre til andre sanger. Det er jo klart at her må hele nasjonen gå av skaftet. Dette går ikke. Molde er krenket. Ordføreren i Molde må selvfølgelig gå ut og fordømme det hele. Alle må legge seg paddeflate. Molde fotballklubb krever beklagelse. Fotballforbundet må vise seg som handlekraftige folk med sans for rettferdighet, og ikke korrupte fjols som de vanligvis er. Noen må gjøre noe! Hva med barna? HVORFOR TENKER INGEN PÅ BARNA?

Hvis Molde tildeles gullet, vil de slutte å klage da? Gjør noe! Hva som helst. Bare vi slipper å høre mer på disse stakkars, krenkede moldenserne.

Skjerp dere.

Fotball er følelser. Fotball er lidenskap. Fotball er engasjement.

Det innebærer kjærlighet, lidenskap og engasjement for klubben, for fargene, for byen. Og det kan bety å hate motstanderen. Rivalen. For noen er det hatet tilstede 2 x 90 minutter hver sesong. For andre er det året rundt. Men å bruke noen sekunder i gullfeiringen på å kose seg med å ha klart å slå rivalen, det har vi full forståelse for.

Og det er Rosenborg vi snakker om her! Vi HATER Rosenborg.

Flere nyheter fra kfl