For en fotballhelg!

Denne helgen er det duket for en skikkelig fotballhelg i Norges beste fotballby: Lillestrøm!

Seriefinale i Toppserien

LSK kvinner møter Stabæk lørdag 1. november kl. 13 i LSK-hallen. Her blir det garantert mange i hallen og også tilreisende Stabæk-supportere. Kanari-Fansen stiller med ståfelt for aktive, syngende supportere. Flagg, bannere og tromme på plass. DU kan bli med å støtte jentene fram til seier og gull i Toppserien (forresten holder det med uavgjort for å klare gullet). Billetten koster 50 kroner for medlemmer av Kanari-Fansen. 100 for andre voksne, og barn under 16 er gratis. Kjøp billetter på forhånd via Tor-Arne (970 05 251) eller Renate (970 12 611). Resterende billetter selges i døra.

Søndag

Gutta møter Bodø/Glimt på Åråsen søndag 2. november kl. 18. Kampen om fjerdeplassen er ikke tapt, men vi må ha seier mot tannbørstene om det skal gå! Møt opp tidlig, så fyrer vi opp gutta allerede fra oppvarminga.

Oppladinga til kampen tas på Martin’s som åpner kl. 13. Her vises Manchester-oppgjøret City–United fra 14:30. Det blir FuglaQuiz kl. 15:15 før vi tar årets siste tribunemøte i kjelleren etter quizen (ca. 15:45).

 

PS. Ikke glem tur til Sarpsborg og årets siste kamp, og ikke minst: stopp på Øre Villa Kro!

Flere nyheter fra kfl