Første runde i cupen: Aurskog-Høland

Første runde i norgesmesterskapet spiller vi mot Aurskog-Høland, og turen går til Høland stadion. Reis med oss, så frakter vi deg enkelt og uproblematisk tur/retur Lillestrøm. Du slipper å tenke på parkering, og vi frakter deg tilbake etter kampslutt.

Aurskog-Høland – LSK, tirsdag 12. april, 18:00.
Avreise kl. 16:30 fra Lillestrøm bussterminal.

Pris tur/retur: 100 kr for medlemmer i Kanari-Fansen
150 kr for ikke-medlemmer

Bussbilletter

Billettene er i salg nå! Du kjøper de enkelt via vår nettbutikk. Du kan velge å betale med kort via PayPal (gratis PayPal-konto kreves), eller du kan velge direkte bankoverføring i kassa på nettbutikken for å få instruksjoner for å betale med nettbank. Bussbilletten koster 50,- ekstra for ikke-medlemmer. Det blir gjort medlemsjekk før avgang. Medlemskap kjøper du enkelt sammen med bussbilletten i nettbutikken, men det vil også være mulighet å tegne medlemskap på bussen.

Pris tur/retur:
KFL-medlemmer: 100 kr
Ikke-medlemmer: 150 kr

Bussbilletter er også tilgjengelig via nettverkssalg og på Martin’s.

Har du spørsmål? Kontakt oss på turer@kanari-fansen.no eller på telefon til tursjef Joacim: 404 69 866.

Kampbilletter

Kampbilletten koster 100,– for alle over 16 år. Under det er gratis. Vi selger billetter på våre busser, men du kan også kjøpe i inngangen.

Turreglement

Alle reisende på Kanari-Fansens turer plikter å følge vårt turreglement. Turreglementet kan du lese bak på billetten, eller via denne linken: http://kfl.no/kfl/turreglement/

Flere nyheter fra kfl