Fuglahypen er på vei tilbake!

To serierunder har gått og vi merker allerede at hypen rundt Fugla er på vei tilbake igjen!

Seriestart på Nadderud solgte vi ut feltet vårt flere dager før kampen, og totalt ble over 600 billetter solgt. Vi kunne sannsynligvis solgt mange flere, da det var en del som etterspurte billetter også på kampdagen. På søndag hadde vi årets første hjemmekamp mot Ranheim og nesten 6.000 personer var på plass. Over 1.100 på Kanarifeltet bidro til en fantastisk ramme denne kampen.

Ser vi tilbake på disse oppgjørene i fjor, så var vi 350 stk. på Nadderud og 5.184 hjemme mot Ranheim. Resultatet er en veldig god økning på begge disse kampene ble spilt i april også i fjor. Hvis vi ser på første hjemmekamp i fjor, så var vi kun 3.842 personer. Denne kampen ble spilt 17. mars, mens snøen fortsatt lå tett i tett og det var minusgrader, så derfor blir det ikke sammenlignbart med årets første hjemmekamp.

Styret i Kanari-Fansen har som et klart mål å øke tilskuersnittet vårt på Åråsen og oppmøte på bortebane. Vi kan derfor sette en «check» for de to første rundene i årets sesong! Førstkommende søndag er det tid for nok en bortetur til Sarpsborg. I fjor kom denne kampen 12. august og vi var da 258 på feltet vårt. Det skal med andre ord ikke veldig mye til for å slå dette oppmøtet og vi kommer også her til å komme langt over dette tallet da vi sikter mot nok et utsolgt felt på 620 personer!

Neste hjemmekamp, 22. april og 2. påskedag er mot Molde. I fjor ble denne kampen spilt 5. august og da møtte det opp 4.529 tilskuere. Dette er også en kamp hvor vi mest sannsynlig kommer til å trekke over 5.000 tilskuere

Sesongen ser publikumsmessig lys ut, og med tanke på hvordan fjorårets sesong ble, sier det alt om kulturen vi har.

I med og motgang, vi er Lillestrøm!

Flere nyheter fra kfl