Godset away – med fuglabrunch på Garcon!

Det er bare en grunn til å stoppe i Drammen, og det er når Fugla skal spille kamp. Vi skal være der for å gi max trøkk og støtte fra tribunen…tiden er nå… 31. mai, da skal vi på tur!

Strømsgodset – LSK, søndag 31. mai, 15:30
Avreise 13:15 fra Lillestrøm bussterminal.

Da har tiden kommet for at vi skal besøke Drammen og Marienlyst stadion, som blant de lokale kalles Gamle Gress… Det er egentlig et paradoks, siden det ble lagt kunstgress i 2008, men hva skal man vel forvente av et sted som de aller fleste synes det er best å kjøre raskt forbi? Vi ønsker heller ikke å være i en by der alle heter Svein mer enn høyst nødvendig, så vi dropper pub-besøk i Drammen før kamp.

Denne gangen ønsker vi å støtte en av våre lokale samarbeidspartnere, og starter dagen med en velsmakende Fuglabrunch og oppladning før kamp på Garcon. Garcon ligger på Lillestrøm stasjon, og tilbyr denne dagen brunch med egg, bacon, stekte poteter, bønner, eggerøre og mye mer for kun 75,- per pers fra kl 11:30.

Bussene går fra Lillestrøm bussterminal kl 13:15, og kjører direkte til stadion i Drammen. Siden denne kampen starter tidlig, velger vi å sette opp et alternativ med familiebuss i tillegg til det vanlige busstilbudet. Dette vil være et tilbud for de som reiser med barn, og billetter til denne bussen får du på vår stand på Åråsen, overføring på nett eller ved å kontakte en av tursjefene. Bli med på en hyggelig tur, og en minnerik opplevelse for små og store.

P.S Solgte billetter vil bli talt opp 3 dager før avreise. Vi tar da en avgjørelse på hvor mange busser som vil bli bestillt, og med det hvor mange vi har plass til, så hvis du har mulighet: kjøp tidlig!

Billettkjøp

Billetter kjøpes på Martin’s i Lillestrøm, via nettverkssalg eller ved å overføre penger til vår turkonto. Overfør penger til kontonummer: 1286.48.69759
Merk betalingen med navn, tlf, hvilken tur det gjelder og hvilken type buss.

Eksempel
Betaling fra Fugla Fuglesen, 99887744, Drammen, familiebuss.

For mer info/spørsmål kontakt oss gjerne: turer@kanari-fansen.no eller telefon til en av tursjefene i 2015, Kim: 924 20 307 eller Ståle: 951 51 900.

Pris tur/retur:
KFL-medlemmer: 200 kr
Ikke-medlemmer: 300 kr
På familiebussen vil det være 200,- for voksne, og 50,- for barn.

Du kan også tegne medlemskap på bussen.
OBS! Det blir medlemssjekk på bussene. Ta med medlemskortet!

Turreglement

Vi innførte i 2014 et nytt turreglement, og vi ber alle som skal være med på tur om å gjøre seg kjent med det. Turreglementet kan du lese bak på billetten, eller via denne linken: http://kfl.no/kfl/turreglement/

Flere nyheter fra kfl