Ingen klubb, ingen familie

Det samme kan sies om Kanari-Fansen: Ingen Sportsklubb, ingen KFL. Nå er det opp til oss, Fuglafamilien, å stå opp om klubben vår. Supportere og sponsorer. Alle med et hjerte for klubben må sørge for at vi sammen støtter klubben i denne tiden.

Selv om det er slik år etter år med innsamling og pengeaksjoner er dette året meget spesielt. For vår del så byr året på en minimal drift av supporterklubben. Ingen turer hvor vi taper penger, ingen store tifoshow som skal lages osv. Alt foregår via TV-skjermen, noe vi egentlig hater. Og vi har ikke noe annet valg enn å godta det. Derfor velger vi nå å gå inn med et betydelig beløp i sofakampaksjonen:

Vi kjøper herved 1.000 billetter til 50.000,-

Stopper det her? Nei! Vi har i tillegg hatt en egen innsamling til sesongkort som skulle kunne lånes ut. Målet vårt var å samle inn penger for å kjøpe sesongkort. Dette ville gi klubben penger og mulighet for å låne sesongkort for de som ble hardt lidende av permisjoner og nedskjæringer fra jobb. Om dette lar seg gjøre i år ser nå tvilsomt ut, men vi har i hvert fall samlet inn og bidrar med litt ekstra kroner her og, slik at vi i tillegg kjøper 40 sesongkort på Kanarifeltet. Totalt bidrar vi nå til klubben med 113.800,-

Og nå til det aller viktigste. Det er en del som har bidratt allerede. Takk til dere. Til alle dere andre som enda ikke har bidratt ber vi dere nå om å bli med på minst 50 kr, som du sender på Vipps til 1917. Hva hadde livet vært uten Sportsklubben?

Til Sponsorer og næringslivet rundt Lillestrøm Sportsklubb:

Vi trenger et synlig og aktivt engasjement fra dere. Derfor kommer vi nå til å sende utfordringen videre: Er det noen som slår vårt kjøp på 1.000 billetter?

Vi utfordrer følgende til å bidra: Adk Rør, Advokat Økland, Arkel Romerike, BG Utleie, BORI, Byggmakker Lillestrøm, Coca Cola, Datek AS, Delta, DNB, Dynea, Ennte, Felleskjøpet, Garcon, Glassmester Reidar Hesler, Holsten Invest As, Hvam Invest, Jakhelln AS, Laukas Elektriske, Leidland & Myrer, Lillestrøm Torv, Martins, Mekonomen, Meny Lillestrøm, Nokian Dekk, Norasonde, Nortekk, Norwex Norge AS, OBOS Kvartalet, Optus, Oslo Kristne senter, Power, Rema 1000, Renta, Republic, Riis Bilglass, Riis Bygg, ROAF, Romerikes Blad, Scandic Lillestrøm, Site Service, Snorre data, Strømberg, Taraldset Eiendom, USBL, Vanpee og alle andre bedrifter i Lillestrøm som ønsker å bidra til at LSK skal tilbake til Eliteserien. Hvem tar utfordringen på å slå oss, og hvem tar utfordringen på å bli med sammen med alle andre? Bli med nå og utfordre videre!

Vi har frem til tirsdag kl. 19.00 på å sette sofakamprekord. Tenk om vi når 10.000 solgte sofaplasser!

Styret Kanari-Fansen Lillestrøm

Flere nyheter fra kfl