Kanari-Fansen har i alle år pisset på apeberget.

Det skal vi fortsette med!

Svært mange har planer om å reise innover til hovedstaden og oppleve lokalderbyet vif vs LILLESTRØM SK søndag 11/11 klokka 18:00 på Ullevaal. For mange, unge som eldre, er dette årets kamp.

En kamp som er viktig å vinne, en kamp som øker innbyggertallet på Romerike og rundt på de mange bondegårdene i hele Norge om LSK vinner. Dette viser fødselstallene ca 9 mnd etter at kampen(e) fant sted.

Jørn Mathisen og Andre Myklebust er ihuga LSK-supportere, noe de har vært i mange år. Alene har de mobilisert langt over 100 personer fra LSK-Hauk, LSK-Ørn og LSK-Gripp 2004. Supportere, spillere og ledere for fremtiden!

Når vi i tillegg veit at flere lag i ungdomsavdelingene i Lillestrøm, Fet, Sørum, Skedsmo, Aurskog, Nittedal og Libos også skal innover og støtte sitt kjære lag, blir mange av oss varme om hjertet. Vi håper enda flere tar utfordringen og gjør som Jørn og Andre. Da blir det mange Kanarifugler på Ullevaal denne dagen.

 

Kanari-Fansen har delt tribunen opp i tre denne dagen, slik at alle, uansett alder og ihuga innsats skal få en hyggelig, morsom, spennende og trygg opplevelse. Allerede før bussavgang i Lillestrøm, har man skilt familie/barn/rolig -segmentet og vanlige ihuga LSK-fans. På Ullevaal har KFL segregert tribunen, slik at forholdene er svært godt tilrettelagt for store og små, ihuga, syngende, hoppende og alle andre som holder med LSK.

Ettersom kampen vif – LSK  går under kategorien risikokamp, er det viktig at alle følger de regler og retningslinjer som gis av KFL-sikkerhet, før, under og etter kampen. Dette er enkle ting som alle lett kan forholde seg til.

Det aller viktigste er reisemåten til og fra Ullevål. Følger man KFL sitt reiseopplegg  er det meste gjort.

KFL sine ihuga busser har avreise kl 16:00 fra Lillestrøm stasjon, bussterminalen.
Familie/barn/rolig har avreise kl 16:00 fra Lillestrøm stasjon, utgang mot varemessa/SATS.
Pris er kun 50,- for barn under 16,-, voksne betaler kun 120,- t/r.

Buss-/kampbillett kjøper man på LSK-shop på Lillestrøm Torv. Jo fortere, jo bedre.
Det vil også være salg av kampbilletter ved inngang 16 på Ullevål. Av erfaring er dette et svært dårlig valg, da kapasiteten her er elendig, lange køer og dårlig setting. Vi oppfordrer derfor alle som har mulighet til det om å kjøpe kampbillett på forhånd!

 

Nå er mye opp til deg og dine venner. Vi veit at DU eLSKer Lillestrøm SportsKlubb, vi veit at du er sykt opptatt av at LSK SKAL og MÅ vinne denne kampen. Med deg og dine på laget, hjelper du våre spillere opp og frem, til seier.

KOM IGJEN SPORTSKLUBBEN, KOM IGJEN SUPPORTERE AV LILLESTRØM.

LA OSS SAMMEN PISSE PÅ ENGA!

 

Flere nyheter fra kfl