Kanari-Fansen Lillestrøm krever
handling NÅ!

De aller fleste klubber i Norge, vil mer enn gjerne ha hjemmekamp på fotballens nasjonaldag, 16. mai. Det meldes alltid om fulle hus fra Bergen, Stavanger, Trondheim, Fredrikstad og fra resten av klubbene som har hjemmekamp denne flotte dagen.

Folk oppfordres til å komme tidlig, slik at alle kan kose og hygge seg maksimalt før kampstart, med variert underholdning, konkurranser, ansiktsmaling, god mat og drikke for store og små.
Dette er fotballens nasjonaldag, dagen hvor vi alle skal kose oss på Åråsen, Lillestrøm, dagen før Norges nasjonaldag.

For de som har levd mange år, husker man garantert hvordan 17. mai kampene var i gamle dager.
Da var fotballens nasjonaldag en folkefest på Åråsen. Smekk stinn brakke, folk satt i trærne, stod på Oksefjellet, satt på kiosktakene, folk stod/satt overalt når storlagene som Everton, Middlesbrough og ikke minst Leeds gjestet Åråsen.
Alle storkoste seg, klubb og supportere lagde rammer rundt kampene som gjorde at man trivdes. En atmosfære som var helt unik, man hadde entusiastiske ledere, spillere og man hadde entusiastiske supportere, store og små, som fikk inn LSK med blodet, kroppen og sjela.

16.mai 2013. kl 18:00. Lillestrøm SK vs Sandnes Ulf.
Kjenner du suget til kamp, kjenner du engasjementet, gleden og iveren etter å reise på 16. mai kamp. Glede ved endelig å ha hjemmekamp 16.mai, på fotballens nasjonaldag.

Ser du frem til underholdning og konkurranser utenom det vanlige. Grillos, pølser, popcorn og mye moro??
Ser du frem til et fullsatt Åråsen hvor alle skal kose seg maksimalt, hvor den yngre garde skal videreføre neste generasjon LSK-supporter, hvor neste generasjon får LSK inn i blodet, sjela og kroppen, en gang for alltid.

Dette burde vært realiteten på Åråsen denne dagen.
KFL opplever en total likegyldighet fra daglig leder, styret og markedsavdelingen, opp i mot personmarkedet, dvs. deg og meg.
LSK velger å bruke tiden på sponsorer, sponsorturer, golftreff og lunch mm, mens den vanlige mann i gata blir oversett, fordi «vi» kommer uansett. Personmarkedet er lagt brakk.

Kanari-Fansen skal støtte klubben i med og i motgang, selvfølgelig skal vi det, men vi er i dag så forferdelig skuffet over hvordan det jobbes og tilrettelegges for at flere folk på Romerike skal komme på Åråsen, se fugla, eLSKe fugla, nå og i all fremtid.

Kanari-Fansen utfordrer Lillestrøm SK til å ta de riktige grepene til våre hjemmekamper fremover, ved å engasjere, glede og tilrettelegge for god trivsel for oss vanlige publikummere, også kaldt personmarkedet.

Skal man få til at fotballens nasjonaldag og andre fremtidige kamper på Åråsen skal trekke folk, må det jobbes hardt, hyggelig og vennlig i nærmiljøet.
Da blir rekruteringen fortsatt bra og legger grunnlag for nestes generasjoner supportere.

Skal vi sammen lage folkefest på fotballens nasjonaldag 16.mai, foreslår vi at et av tiltakene bør være halv pris over hele stadion. Finnes ikke en bedre dag å lukke opp sin hjertedør på!

Tar dere utfordringen Lillestrøm SK, så skal vi i Kanari-Fansen bidra med alt hva vi kan bidra med denne dagen, støtte laget, lage stemning, fargelegge Åråsen og spre glede på tribunene, slik at vi sammen kan rekruttere og sørge for at mange får LSK inn i blodet, kroppen og sjela.
LSK for alltid.
Styret
Kanari-Fansen Lillestrøm

Flere nyheter fra kfl