La oss fylle Åråsen 16. mai!

Vi siterer fra Lars på forumet:

De siste årene har klubben vært fanget i en nedadgående spiral, sportslig såvel som økonomisk. (…) Samtidig blåser det en slags positiv vind over Åråsen. Optimistene blir flere og flere, noe som egentlig bare skulle mangle med tanke på tittelen på KFLs nasjonalsang. Foreløpig er snøballen liten, men den har begynt å rulle! Det er bevegelse, og den blir bittelitt større for hver dag som går! Platon sa en gang følgende: Never discourage anyone who continually makes progress, no matter how slow. Det er denne holdningen vi trenger nå. Med LSKs stolte historie er det fort gjort å drømme om pokaler, og det skal vi fortsette å gjøre, men vi må beholde en viss balanse mellom ambisjoner og realisme. Vi må jobbe for at laget skal bli bittelitt bedre fra kamp til kamp, at tilskuertallet skal bli bittelitt høyere, at fansen skal bli bittelitt mer høylytte og så videre. Det kommer til å ta tid, men til slutt blir vi best igjen. Det er 25 år siden sist vi var best i Norge, men vi kommer til å klare det igjen. Jeg vet at vi kommer til å klare det. Vi SKAL klare det!

Så da er det bare en ting å gjøre:

16. mai 2014 skal vi gjøre det igjen. Vi skal fylle stadion, vi skal vinne mot Molde, fansen skal være helt gale og over 10.000 mennesker skal gå hjem med en følelse av å være del av noe som er stort, viktig og jævlig gøy. Folk skal glede seg til resten av sesongen og love seg selv å kjøpe sesongkort neste år. Det er to hovedelementer som må på plass for at dette skal skje: Vi må fylle Åråsen til randen, og vi må vinne kampen. Det er i hovedsak én av disse to tingene vi som elsker klubben kan få gjort noe med: Vi kan fylle Åråsen. Vi kan det, og vi SKAL det.

Men du må bidra!

Hvis man setter seg høye mål, må man ta konsekvensen av dette. Konsekvensen i dette tilfellet er en helvetes dugnad. De neste 12 dagene kan ingen som elsker Sportsklubben ta øynene av ballen, og ballen i denne sammenhengen er å mobilisere folk til Åråsen 16. mai.

Først av alt: Du, ja DU som leser dette, må begynne med deg sjæl. Ikke finn på unnskyldninger for å bli hjemme. 16. mai skal du ha en jævlig god grunn for å befinne deg et annet sted enn på Åråsen. Legg fra deg ALLE tanker om at “én tilskuer fra eller til spiller ingen rolle”. DU teller! DU er viktig! Når du har bestemt deg for å dra, noe som bør gå kjapt hvis du er glad i klubben din, må du begynne å mobilisere omgivelsene dine. Og husk én ting – du kjenner flere enn du tror:

Klubben skal gjenreises. Åråsen skal gjenoppstå som et fryktet sted å komme til. Fansen skal befeste sin posisjon som Norges nummer én. Jobben begynner i dag, og alt er opp til deg som leser dette. Du, ja! Vi sees 16. mai!

Les hele tråden på forumet, og start med ditt bidrag allerede i dag: Sammen skal vi fylle Åråsen 16. mai!

Flere nyheter fra kfl