Lørdag 28. juli kl. 18:00, Åråsen

Etter snuoperasjonen i Fredrikstad hvor vi så spillerne kjempe med nebb og klør, og spilte til seg 3 poeng, etterfulgt av kampen mot TIL på Åråsen hvor laget spilte en merkelig 1. omgang, for deretter å snu kampen totalt med klikk-klakk-klikk fotball og heftig innsats med 4 – FIRE – mål i løpet av 2. omgang og en deilig seier, må det være lov å smile litt igjen.

Mandagens kamp mot de sure og grinete trøndera, hvor vi «enkelt» tok med oss 1 poeng hjem til Lillestrøm, viser at vi er på god vei ut av måsan og myra vi har sittet litt fast i.

Nå er det Røkke og Gjeldsten sine pappagutter som kommer på besøk, og vi skal selvfølgelig gjøre vårt ytterste for at de skal få en bedriten opplevelse, både fra spillerne og selvfølgelig fra tribunen hvor vi skal støtte vårt kjære LSK opp og frem, til seier.

Man har sett at det begynner å bevege seg i riktig retning igjen på KFL-feltet. Engasjementet har blitt tydelig bedre, spesielt på felt b og c har «pasientene» våknet skikkelig med ihuga oppførsel av ytterste slag!

Vi utfordrer deg og dine til å BLI MED I GJENGEN, trekk godt med pust,- blås lungene tomme, syng deg hes og støtt fugla frem, vi skal fortsette med å vinne.

LØRDAG SKAL VI FORTSETTE MARSJEN. 3 nye viktige poeng skal tilfalle oss!

VI ER LILLESTRØM SPORTSKLUBB FOR FAEN!!

Flere nyheter fra kfl