Norge rundt med Fugla

Endelig er vinteren på hell og det er tid for krokuser og tulipaner i solveggen, for ikke å glemme yrheten og gleden når man merker at sola gjør våren til sommer.
Det er igjen tid for Norge rundt med Fugla!

Kanari-Fansen har også i år inngått avtale med Dansegledebussen. Et firma vi har brukt i flere år, et firma som leverer, et firma som har alt på stell, et firma som forstår gleden ved å kjøre fotballsupportere, store og små. Et firma vi anbefaler videre til alle som trenger busser.

Kanari-Fansen vil i år legge forholdene enda bedre til rette for flest mulige. Derfor viderefører vi suksessen med å sette opp familiebusser/rolige busser til mange av våre turer.

Disse er tiltenkt de som vil ha det rolig, lunt og trivelig på tur. Her er pute og dyne lov, og man legger opp til sovende retur, slik at man kan komme noenlunde uthvilt til jobb, skole eller fjøs dagen etter.

De som føler seg unge, fremadstormende, er glad i høy stemning, allsang og duggfrisk kaldt drikke underveis er velkommen på våre partybusser. Det er 18 års grense på partybussene. (Ikke godkjent for spillerne/trenere/støtteapparat og administrasjonen, de må fortsatt reise med LSK sine ordinære busser til/fra kamp)

Det å reise med Kanari-Fansen på tur har alltid vært svært sosialt, morsomt og givende.
Man treffer likesinnede, kan utveksle meninger, historier og få trimmet lattermusklene i trygge og hyggelige omgivelser.

Hos Kanari-Fansen er ALLE velkommen, uansett kjønn & alder.
Sammen skal vi vise vår eLSKede støtte til vårt kjære lag: Lillestrøm Sportsklubb.

Flere nyheter fra kfl