Svein-Erik Edvartsen dømmer i Kanaricupen

[column width=”1/1″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Det siste året har ikke Svein-Erik Edvartsen vært å se på norske eliteseriestadioner, men i februar 2018 kommer han sterkt tilbake. Lørdag 3. februar 2018 braker nemlig Kanaricupen løs i LSK-hallen, Kanari-Fansens egen fotballcup for supportere. Cupens hoveddommer er Svein-Erik Edvartsen.

– Jeg hadde vel ikke akkurat regnet med at det var Kanari-Fansen som skulle være de første til å oppnevne meg som dommer i 2018, men siden turneringen arrangeres i god tid før Eliteserien starter, takket jeg ja, sier Edvartsen.

Også Kanari-Fansens leder, Kenneth Kvebek, ser fram til å møte dommeren i en ny setting.

– Vi gleder oss til å se FIFA-dømming tatt til et nytt nivå. Kanskje kan vi endelig oppleve å se dømming på nivå med spillerne på banen, spør Kanari-lederen.

Edvartsen selv ser fram til å endelig få dømme supporterne, som vanligvis pleier å ha sterke meninger om ham.

– Jeg gleder meg til å dømme Kanari-Fansen og det blir spennende å se om de tør å være like tøffe på banen som de er på tribunen og skjult bak ett tastatur, ler Edvartsen.

– Kanari-Fansen synes det er stort av Edvartsen å stille opp på Kanaricupen, og vi er spente på hvordan han vil ha mur satt opp på frispark, avslutter Kvebek.

[/column]

[column width=”1/1″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Flere nyheter fra kfl