Vi ønsker Ulf smertelig velkommen!

Det er endelig klart for årets første hjemmekamp. Motstander er Sandnes Ulf, og du skal være på tribunen for å heie fugla fram til seier!

LSK – Sandnes Ulf, søndag 6. april kl. 18:00.
Kjøp billetter her.

Før kampen lader vi opp på Martin’s. Her blir det som vanlig mange hyggelige folk, fuglamusikk på anlegget og god stemning.

Få med deg årets første quiz! Den starter ca. 14:30.

Det blir også tribunemøte ca. 15:30, før vi er klare til dyst på tribunen 17:15. La oss gi spillera skikkelig støtte, helt fra de entrer banen for oppvarming!

Kanarifeltet

Å stå på Kanarifeltet forplikter. Dette er stedet for de som vil være med å støtte gutta fram til seier, med synging, flagging og hopping. For å kunne gi et best mulig tilbud til alle som ønsker å bidra på Kanarifeltet kommer vi derfor til å ha følgende organisering i år:

kanarifeltet-mentalitet2014

 

  • De tre bakerste radene på hele feltet sperres av. Det blir mer kompakt og bedre stemning!
  • UFC fortsetter med sin plassering på felt A.
  • Midt på felt B, rundt forsangeren og tromma, er mentalitetsfeltet. Dette er stedet for deg som synger hele kampen, flagger og gir jernet i 3 x 45 minutter.
  • Nederst på felt C samles junioraksjonen – fremtidens supportere! Øvre felt C er for deg som vil ta det litt roligere. Vi fortsetter med en egen forsanger vendt mot felt C.

Men husk, uansett hvor du står: Syng høyt for fugla!

Flere nyheter fra kfl