Sponsorer

Fra Kanari-Fansen Lillestrøm
Sideversjon per 6. feb. 2010 kl. 13:55 av Sparwasser (diskusjon | bidrag) (→‎Draktreklame)
(diff) ← Eldre sideversjon | Nåværende sideversjon (diff) | Nyere sideversjon → (diff)

Denne siden bør redigeres, når sponsorpoolen for 2010 er klar.

LSK's sponsorpool for sesongen 2010

LSK's sponsorpool for sesongen 2010 er på cirka 140 bedrifter. Sponsorpoolen har som målsetning å skape merverdi, eller mer omsetning gjennom samarbeidet med LSK. Som deltaker i LSKs ”B2B” konsept får man tilgang til LSKs nettverk og her gjennomfører vi bedrifter som: workshoper, turer, LSK Open, lunchmøter etc. Alle sponsorer er samlet på VIP- tribunen på LSKs hjemmekamper og det serveres mat med drikke, dessert og kaffe i pausen.

De aller fleste av sponsorene betaler en inngangsbillett på mellom 150.000 og 300.000 kroner for å være med. Totalt skal LSKs sponsorinntekter være 38-39 millioner kroner i 2010 . I 2010-budsjettet utgjør inntektene fra sponsoravtaler rundt 65 prosent av de totale inntektene på Åråsen.

Draktreklame

Alle draktsponsorene er nå på plass. LSK fornyet avtalen med hovedsponser Nordea 5. februar 2010. En avtale som i følge Romerikes Blad er verdt 6 millioner nok [1]. Øie betaler i overkant av to millioner for sin avtale. De seks øvrige sponsorene, Net Com, Åkrene Mek. Verksted, Axa, Riis Bilglass, Peab og Skedsmo Betong betaler 1 – 1,4 millioner kroner for sin plass på LSK-drakta. Kilde RB: [2]


Draktsponsorer 2010:

 • Nordea (Hovedsponsor). 6 mill. kr.
 • Øie (skulder). 2 mill. kr.
 • Riis Bilglass (rygg). 1.4 mill. kr.
 • PEAB (bryst). 1.3 mill. kr
 • Åkrene Mekaniske Verksted (bukse). 1.3 mill. kr.
 • Skedsmo Betong (bukse). 1 mill. kr.
 • NetCom (arm). 1. mill. kr.
 • Axa (strømper). 1 mill. kr.
 • Diadora (utstyrsleverandør) 900.000 kr.

Kilde: Romerikes Blad 6. februar 2010.Nordea Bank Norge ASA

Hovedsponsor

LSK's Hovedsponsor

Nordea Norge har sitt hovedkvarter i Middelthunsgate 17 i Oslo. Dette var også Christiania Bank og Kreditkasses hovedkvarter i en del år.
Nordea Norge har logoen midt på drakta til LSK

Øie AS

LSK-Partner

LSK - Partner

Øie AS er et entreprenør- og eiendomsutviklingsfirma som har hovedkontor på Rasta i Lørenskog. ØIE AS ble stiftet i 1957 og ble tatt over av nåværende eiere i 1991. Nåværende eiere er ØIE Prosjektutvikling AS og ansatte.
Firmaet har ca. 60 ansatte og har en solid ordrereserve.
Øie AS har logoen på hver sin side fremme på skulderen
Thon Hotels

LSK-Sponsor

LSK - Sponsor

Thon Hotels er, med 43 hoteller og 5.795 rom over hele landet, blitt Norges fjerde største hotellkjede. Thon Hotels’ strategi innebærer etablering av tre tydelige hotellkonsepter tilpasset markedet: Thon Budget, Thon City og Thon Conference.

Thon Hotels skal betjene ulike markedssegmenter innen hotell med klart definerte og forskjellige driftskonsepter innenfor èn merkevare. God forretning skal sikres gjennom at porteføljen skal ivaretas gjennom ulike forretningsstrategier.NetCom

LSK-Sponsor

LSK - Sponsor

NetCom er Norges nest største mobiloperatør, og tilbyr mobile kommunikasjonsløsninger. Selskapet eies av det svenskfinske konsernet TeliaSonera, som er Nordens og Baltikums ledende kommunikasjonsselskap.

NetCom er et heleid datterselskap av TeliaSonera AB. NetCom har over 98 prosent dekning der folk bor og ferdes. Kundesenteret er bemannet 24 timer i døgnet syv dager i uken, året rundt. Hovedkontoret ligger i Oslo med avdelingskontorer i Trondheim, Bergen, Stavanger, Kristiansand og Tønsberg. NetCom har totalt 667 ansatte

Riis Bilglass AS

LSK-Sponsor

LSK - Sponsor

RIIS BILGLASS kan reparere/skifte glass på alle bilmerker/modeller som i dag kjører på norske veier.
De har gjennom sitt nett av leverandører tilgang på bilruter fra ledende produsenter og grossister i hele Europa.

Vi anbefaler alle å benytte Riis Bilglass Lillestrøm i Depogata 10, når man har behov for reparere eller skifte sin frontrute


Åkrene Mek. Verksted AS

LSK-Sponsor

LSK - Sponsor


Åkrene Mek. Verksted AS skal være en stålentreprenør hvis formål er å produsere og montere stålkonstruksjoner samt stål og metallarbeider til Bygg og Anleggbransjen i det sentrale Østlandsområde. Bedriftens strategi er hele tiden å videreutvikle vår organisasjon med sikte på produksjon og montasje av så vel nye som kjente produkter, innenfor rammen av hva som er sikkerhetsmessig og økonomisk forsvarlig, til beste for alle medarbeidere og våre kunder.

Bedriftens markedssegment er:

 • Bygg og Anleggentreprenører.
 • Byggherrer.
 • Eiendomsforvaltere.
 • Engangsbyggherrer

Notar Eiendom AS

LSK-Sponsor

LSK - Sponsor


Fra etableringen i 1986 har Notar utviklet seg til å bli bransjens desidert mest kjente og mest foretrukne eiendomsmegler. Med kontorer over hele landet fra Tromsø i Nord til Mandal i Sør dekker vi boligmarkedet i Norge. I tillegg kan Notar hjelpe deg med bolig gjennom våre søsterselskap i både Sverige og Spania.

Notar er kjent for å ha ledet an utviklingen i bransjen: mer kundevennlige åpningstider, salgsgarantier, fire fargers annonser; landsdekkende boligaviser og bruk av ny teknologi på internett er alle et resultat av at noen var først ? i meglerbransjen har dette vært Notar. Og vi har ingen ambisjoner om å gi oss med det første. Hvis du velger å benytte Notar som din megler, kan vi garantere deg et lønnsomt salg med hjelp av bransjens fremste salgsverktøy

Forretningsideen for disse avtalene er å skape merverdi for deltakerne gjennom å etablere team innenfor Team Eleven som kan samarbeide om å utvikle lønnsome prosjekter sammen slik at denne gruppen skal kunne utvikle lønnsome prosjekter sammen. I tillegg til dette vil merkevaren LSK , LSKs fasiliteter og organisasjon benyttes til både intern og ekstern profilering, motivasjon og markedsføring for de deltakende bedrifter.


Byggmakker AS

LSK-Sponsor

LSK - Sponsor


Byggmakker er Norges største og eneste landsdekkende byggevarekjede, og omsatte i 2004 for ca. 6 milliarder kroner. De har ca. 130 utsalgssteder over hele landet.

Kjeden er en av Norges sterkeste merkevarer og den klart sterkeste innenfor byggevarebransjen med en kjennskap på om lag 98 prosent. I kjeden jobber det ca. 2700 mennesker

Vi anbefaler alle å benytte Byggmakker Lillestrøm i Nordahl Brunsgate 10, når man har behov for alt innen trelast og byggevarer

Forretningsideen for disse avtalene er å skape merverdi for deltakerne gjennom å etablere team innenfor Team Eleven som kan samarbeide om å utvikle lønnsome prosjekter sammen slik at denne gruppen skal kunne utvikle lønnsome prosjekter sammen. I tillegg til dette vil merkevaren LSK , LSKs fasiliteter og organisasjon benyttes til både intern og ekstern profilering, motivasjon og markedsføring for de deltakende bedrifter.


VVS Senteret Norge AS

LSK-Sponsor

LSK - Sponsor


VVS Senteret Norge AS (VVSN) er totalleverandør innen VVS, engineering, gassanlegg og våtromsrehabilitering. VVSN er lokalisert i Buskerud, Akershus, Oslo og Ringerike og har følgende selskaper:


VVS Senteret Norge AS, Drammen (hovedkontor), VVS Senteret Norge AS, avdeling Mo i Rana, VVS Senteret Norge Oslo AS, VVS Senteret Norge Hallingdal AS, VVS Senteret Norge Eggedal AS og A. Halvorsen & Sønn AS, Romerike


Snorre Data AS

LSK-Sponsor

LSK - Sponsor


Snorre Data AS er totalleverandør av IKT-produkter og -tjenester til bedrifter og offentlig sektor.

SNORRE data leverer et bredt spekter av produkter fra anerkjente internasjonale produsenter. De fører alle kjente merkevarer fra enkelte komponenter og opp til større nettverks- og kommunikasjonsløsninger


A. Halvorsen & Sønn

LSK-Sponsor

LSK - Sponsor


A. Halvorsen & Sønn er din lokale Bademiljø-rørlegger på Lillestrøm og ble etablert i 1946.

De har ca. 50 ansatte og samarbeider med alle typer håndverkere som behøves for en komplett baderomsleveranse.

De utfører alle typer rørlegger-tjenester, og er også total-leverandør av komplette bad og våtrom.


Peab AS

LSK-Sponsor

LSK - Sponsor


Peab AS er et norsk selskap eid av Peab AB. Peab-konsernet er et av nordens ledende entreprenørselskap, børsnotert i Sverige. Peab-konsernet omsatte i 2004 for ca SEK 22 milliarder og har 10.000 ansatte.

Peab har virksomhet innen bygg, regional anleggsvirksomhet og boligutvikling. Selskapets virksomhet er konsentrert på Østlandet. Vi har cirka 400 ansatte og omsatte i 2004 for ca NOK 1,1 milliard.

Virksomheten er basert på kunnskap, teamarbeid og erfaring. Vi har et bredt ressurs- og kompetansegrunnlag. Vi tilbyr spesialkompetanse i hele byggeprosessens verdikjede - fra utvikling av ide til service og vedlikehold.


Mediehuset Romerike

LSK-Sponsor

LSK - Sponsor


Mediehuset Romerike er største produsent og leverandør av nyheter og informasjon til romeriksregionen og er 100% eid av mediekonsernet A-pressen. Mediehuset Romerike omsetter årlig for 334 mill og har totalt 850 ansatte.

Mediehuset Romerike er et multimedialt mediehus som inneholder avispublikasjoner, elektronisk publisering gjennom internett og mobil, lokalradio, lokal-tv og distribusjon gjennom følgende selskaper.

 • Romerikes Blad AS
 • Indre Akershus Blad AS
 • Østbyen AS
 • Romerike Radio AS
 • TV Romerike AS
 • Romerike Mediadistribusjon AS
 • Romerike Distribusjon AS

Skedsmo Betong

LSK-sponsor

LSK-Sponsor
Skedsmo Betong AS ble etablert i 1954 og holder til på Skedsmokorset. Selskapet som består av to produksjonsenheter, betongfabrikken og mørtelverket, omsetter årlig for ca. 83 millioner nok. og har pr d.d 10 fast ansatte. Skedsmo Betong leverer sine produkter til byggvarehus, murmestere, entrepenører og privatboliger.

Skedsmo Betong har nylig inngått en historisk sponsoravtale med LSK, da dette er første gang klubben har signert en avtale som inkluderer profilering på shortsens bakside (Artikkel hos LSK.no - [3]).