Skodje aka. Aalesund borte

Skodje (uttales Skoje/Skøye) er en kommune på Sunnmøre i Møre og Romsdal. Den grenser mot Haram i nord, Ørskog i øst og Ålesund i vest. Over Storfjorden mot sør ligger Sykkylven kommune. Tettstedet Skodje har 1918 innbyggere…

Også i Skodje finnes det mange medlemmer av Kanari-Fansen, og ikke nok med det, vi har en egen ihuga undergruppe her, Møre-Kanaris.

Møre-Kanaris har i forbindelse med kampen Ålesund – Lillestrøm SK, Lørdag 22.9 kl. 18:00 tatt ett nytt steg inn i KFL-tourfragmentet.

De inviterer nemlig KFL-bussene til stort grillparty på småbruket til han Jostein i forkant av kampen. Her blir det uansett vær og vind BBQ. Store terrasser, låver og gjestfrihet, gjør at vi kommer til dekket bord, bokstavlig talt.

KFL takker hjertelig JA til invitasjonen og håper også du blir med oss på dette.

Denne gangen starter bussen på Helsfyr, med avreise 05:30.
Videre går turen til Lillestrøm stasjon hvor avreise videre blir kl 06:00.

Tur/retur med KFL sine behaglige og trygge busser, inkl frokost, juice og kaffe på bussen, samt stor og variert BBQ-tallerken i Skodje.
Pris 600,-
Ønsker du bare tur/retur er prisen 500,-

Bussbilletter er til salgs på LSK-shop fra fredag 7.sept.

Kampbilletter kjøpes på denne linken.

Vi har valgt å reise tidlig denne gangen. Dette fordi vi ønsker å hygge oss med diverse stopp underveis, underholdning, konkurranser, quiz, lotteri med heftige premier og mye annet. Det blir ingen pub-stopp i Ålesund. Vi reiser rett på kampen fra Jostein sitt småbruk som ligger ca. en halv times kjøring fra Colorline Stadion.

Ønsker du ytterligere informasjon om turen, hoppe på underveis, eller har andre spørsmål, ta kontakt med:
Frode på telefon 45022064, eller send en mail til: turer@kanari-fansen.no

Flere nyheter fra kfl